Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma-jenny87

JENNY87- czy ją znam?

Polecane posty

Gość znajoma-jenny87
więc bardzo proszę wszystkie osoby, nie będące jenny i jej klonami o fotkę :)

Gość znajoma-jenny87
nie, to nie ona! ale serio, nie wiedziałam, że prawdziwa jenny jest z torunia- taki zbieg okoliczności ;) tamta jest blondyną. widocznie tu zagłębie takich "panienek" :(

Gość znajoma-jenny87
ha, ha, ha! ale się uśmiałam z tej ostatniej fotki:) biedaczko... czego ci zazdrościć ...???

Gość znajoma-jenny87
a niech tam sobie ma, nawet miliony. czego zazdrościć, jak pod kopułką pusto :) najważniejsza jest równowaga 50:50, a u niej kasa 100:0 rozumek! chciała być modeleczką a jest matuleczką. bach i czar prysł!

Gość xdcasd
jennifer8787*** tak ,dobre kilka lat temu Trzeba od razu było startować na prezydenta, a nie na modelkę. Miałabyś większe szanse. I jeszcze te dziubki na fotach :D Wieś tańczy i śpieawa. Nigdy dziewczyna robiąca dziubki na zdjęciach nie będzie brana pod uwagę, przez szukających modelek.

Gość fajna lasska
przeciez jenny to chora suka ,która tutaj znalazła podatny grunt do realizacjii swoich chorych fantazjii ,a wy to łykacie i dobrze wam tak bo takich ciemniaków jej trzeba,jak ona ma kase i buduje dom to ja mam jacht w monte carlo i męza w zarzadzie bmw

Gość buahahahahahaha.........
Oooo, pani sprzątaczka usunęła mój post:D Tak, tak, jeny, wyglądasz na tamtej focie jak sprzataczka pospolita:D:D:D:D:D:D ale jajca! Dajcie jeszcze jakieś jej fotki:D

Gość chyba w snach
:O

Gość fajna lasska
ona usuwa wszystkie niewygodne posty i tematy które sama zakłada ,sądując jak jej idzie realizacja chorych fantazjii ,ten pewnie tez do jutra usunie :-D

Gość Beti.2013
mezus w domu czy posuwa swoja ex ??:D

Gość kataryneczkaa
napewno posuwa tylko ta naiwniaczka mysli ze jest inaczej:)

Gość fajna lasska
ściskaj,ściskaj bo co ci w tej patoligii pozostało biedna dziewczyno,oprócz ciemnej masy kafetryjnej która łyka twoje ciemnoty :-D co ty byś zrobiła bez tego forum? na innych cie ignorowali po wczesniejszym wyśmianiu ,jedynie tu masz jeszcze bajkołykaczy sztuk pare i to chyba ci ejeszcze trzyma przy twoim nedznym ,bezproduktywnym życiu w nedznym mieszkanku i patologia u boku

Gość kataryneczkaa
jak zwykle Jennoferka ucieka, gdy robi sie afera :)

Gość buahahahahahaha.........
Ja pierdole, dupe swoja wystawia:o..Mam nadzieję, że kiedyś rodzina twoja to zobaczy i corunia:o. Kurva, a nie matka:o

Gość ŚNIEŻYNKA1
Jennifer jest z Grudziądza .

Gość atryum
nieważne skąd jest,napewno jest chora

Gość ŚNIEŻYNKA1
Oj ,oj nawet jak dom buduje to może baaaaaaardzo gorzko się rozczarować i wcale do niego nie wprowadzić :):) Może mężuś ma kogoś innego na boku?Co jennyfer jak tam :) I kasy brakuje na wykończenie domu,niedługo los Ci odda ten jad który się z ciebie sączy.Pilnuj męża oj pilnuj .Ciekawe czy wrócisz tu jak ........zobaczymy .Obyś nie musiała wyjadać ze śmietnika .... Z matką i bratem też się nie układa co ?Ale mi Cię nie żal bo pokory w życiu to ty nie masz za grosz !!!