Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna f.m...66...a

jak oceniacie kalorycznośc moich dań

Polecane posty

wczoraj rano kawa z mlekiem, potem koło 14 - jajecznica z 3 jajek i 19 jogurt naturalny jabłko starte i śliwki suszone 3 szt, semie lniane dzisiaj kawa rano potem około 13 troche dpiero robiącego sie bigosu..czyli samma kiszona kapusta i kromka chleba i o 19 jogurt naturalny jabłko starte i śliwki suszone 3 szt, semie lniane

Gość j'lon
kawa ziarnista w zasadzie nie ma kalorii, zależy ile ml mleka dolewasz i ilu procentowe jest mleko. Najlepiej do 3,2% wtedy 100ml ma ok 60 kcal Jajecznica z 3 jajek to ok 270 kcal + ilosc tluszczu na ktorym ja smazysz. Proponuje jejecznice beztluszczowa na patelni teflonowej. Jogurt naturalny 130 g ma ok 100 kcal , jablko ok 50kcal

czyliz 500kcal

Gość ankaakk
Dużo za mało kcal i cholernie niezdrowo.

no i dobrze od razu widze jak mi kilogramy leca w dół;)

Gość Papaja
Hej! ja tez bym chciała do Was dołączyć:) ogólnie to mam za sobą masę przeróżnych diet a potem efekt jojo. mam nadzieję że mnie przyjmiecie:)

Gość wszystko sie może zdarzyc
fuj.. :) nie gniewaj się co to siemię? :) a. bez mięsa czy białka czlowiek bedzie chodzil glodny podejrzewam ze zadna z nas nie ma czasu na ptrawy z cudownych ksiazek.. kilka prostych rad dajcie sobie 2 tyg zm oją poradą i piszcie o efektach! zapraszam do mojego tematu naprwadę chcę wam pomoc od zawsze mam stałą wagę nawet po ciązy sladow nie ma..

siemie lniane:) samo zdrowie:)

dodaje go dla zdrowia, podobno dobrze robi na zaparcia i ładne wlosy;) dzis zjadłam tez niewiele..1 kromke chleba, 4 koreczki śledziowe, , troche bigosu, z 5 pierogów gotowanych i jogustr z jabłkiem i siemieniem:)