Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent pśp

upiję się dzisiaj, atzo!

Polecane posty

Gość myszellinAA
Pajletz :classic_cool: 😘 🖐️ Co dostałaś pod choinkę und co robisz w Sylwestra? :classic_cool: Spanie na wspólnym prześcieradle dalej aktualne? :classic_cool:

Myszelina 🖐️ pod choinkę dostałam rózgę, a w sylwestra podejrzewam, że nie wiem... w ostateczności się napiertolę jak meserszmit 😴:classic_cool: jeśli o to prześcieradło chodzi to tera nie jest pytanie czy wspólnym (bo to już wieme) tylko czy na mokrym :classic_cool: wstrętne paszkwile dlaczego } kurva. nie dość, że mje nazywasz wstrętnym paszkwilem :O (co jest oczywiście słuszną racją :classic_cool:) to jeszcze mje wmawiasz, że jestem debilem 😭 (i tu też masz rację dlatego vkurvia mje to motzniej i motzniej und głębiej i szerzej :classic_cool:🖐️ Józef! konie i graty for ju :classic_cool:🖐️

Gość ja tam nie wiem o co chodzi
temat nie czytałam (za długi) ale nagłówek ciekawy to weszłam i tez napiszę ,że .... juz się upiłam :) Pozdrawiam wszystkich

widzicie to i które jest poprzedzony nawiasem? wygląda tak (i i tera powiedzcie... czy nie wygląda Wam ta literka i jak taki mały ludzik z klocków lego na ten przykład i... ten nawias to taka bańka. z której ten ludzik się rzecz jasna wydostać nie może :classic_cool: jes bajer nie? :classic_cool:

stoprocent.. ... :P Ty żeś teraz zadał nietrzeźwym zagadkę :)

Gość myszellinAA
Oho, PśP nawpeertalała się za dużo świątecznych gżybkuf :classic_cool:))))

nooo ja też dałam wyżej " i) " a ten sie w prawo nie może wydostać

ojjjjjjjjjjjjjjjjj zadał/a noo A mi uciekło jak % są :P wybacz :)

Gość wstrętne paszkwile dlaczego
kurczaczki za stara jestem na te wasze rozkminy, albo za trzeźwa albo za pijana ja pierdziu zastanowię się do jutra czas na śniadanie

widzę tę krowę! schody też i ruf również. jednak myślę, że ona tego nie udźwignie. a dokładnie jej szyja nie udźwignie albo jej wielkiej krowiej mordy, albo krowiego doopka :classic_cool: polecam następnym razem więcej uwagi poświęcić proporcjom, bo są ludzie którzy są wyczuleni na takim też tu oto właśnie punkcie :classic_cool: a ten ludzi w kwadratowym nawiasie to... oby nie był to ten kibel z filmu "nic śmiesznego" który został zatopiony w gównie za pomocą dwóch gwózdków :classic_cool:🖐️

jakie śniadanie ?????????? po świętach nie ma jedzenia śniadania oo fuj

stoprocent... Ty juz masz naprawdę stoprocent :) %%%%%%%%%%%%% nie pisz tak szybko bo sie skupiam nad czytaniem butla wina juz za mną

Słuchaj może nie udźwignie, ale przy odrobinie dobrej woli może powoli przepełznąć, wiesz, najpierw łeb a potem długa szyja, która posłuży za dźwignię gdy morda będzie już gryzła trawę po drugiej stronie barykady, i tym sposobem przeturla się odwłok, czysta fizyka, to jest do zrobienia :classic_cool:

Gość Wyciągać
Rospertala mje głembia waszego djalogu.

stoprocent.. no ja własnie nie wiem co ja gadam :P

wyciągać.. a mnie Twojej pisowni rospentała mnie masakrycznie wiem wiem to specjalnie napisane :P jeszcze kumam ...troche

Gość wywiad z paltzem wampira
pśp jaki jest Twój stosunek :classic_cool: do pijanego kijócjika i jego podszywa?

nie, nie, nie Józef 🖐️ widzę, że z fizyki to się same bezety zgłaszało i enpe :classic_cool: i z biolcą też słabo u Ciebie :classic_cool: no bo pacz. przecież jak ona, ta krowa, weźmie i przerzuci tą swoją głowę to... ona będzie na dole. rozumiesz głową w dół. ciało będzie wyżej. no i słuchaj tutaj pojawia się taki trudny termin jak i słowo proszę ja Ciebie "grawitacja". i rozumisz i ta krew jej tak spłynie tak do tej jej głowy 🖐️ i no i wiesz co się stanie. wiesz czy nie wiesz? no krowa po prostu straci czucie w nogach :classic_cool:🖐️ brak krążenia w kończynach, rozumiesz te sprawy.

Gość wstrętne paszkwile dlaczego
no jednak się skusze na to śniadanie bo ino wiesz mentole się pali a kapusta wigilijna jeszcze w bebechach - to może być niebezpieczne więc zagryzę jakimś chlebem coby muszli nie rozjebało bo i tak pralka się jebła heh

Gość Wyciągać
Podniesem bo washne. Tu siem odgrywa prawdziwy życiowy dramat. Up up hop hop