Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent pśp

upiję się dzisiaj, atzo!

Polecane posty

wypłukałeś pewnie wszystkie witaminy und składniki mineralne z organizmu i masz :classic_cool: ale dobrze, że już lepiej. zrób sobie dietę warzywno owocową. łyknij se... VIGORu :classic_cool: żebyś miał motz na sylwestrową notz! 🖐️ nie widziałam. duża i gruba? :classic_cool:

moge miec pytanie techniczno specjalistyczne? pśp wyobraz sobie że jesteś mną, umówiłabys sie z kolesiem o pare lat starszyM?!?!:O :O :O

nie widziałam :D a sosssa widziałam jakąś fotełe w temacie o zdradzie faceta... no i, że niby koleś zdradził dziewczynę właśnie z pewną kafeterianką o nicku sossssss :classic_cool: to było dobre :D🖐️

ale że dzisiaj? dzisiaj było że 'to z tą zdzirą mnie zdradził" :D ale szybko skasowali :O 😠 a soss w irlandii, soss jako laska...oj trzeba by odświeżbić kolekcje :classic_cool:

no starszy o tzałe 5 lat !!!!!!!!!! (a ja wole mlodszych :( ) no ale przystojny jest, chyba wysoki...fantazjowałam juz o nim :classic_cool:

z Polski. z miasta chyba mojego albo nie wiem jakiego, pisze sama nie wiem o czym, ale nic zbereżnego nie pisał, raczej miły, w ciągu paru dni wymiany wiadomosci nie popełnił jeszcze żadnego błedu ortograficznego więc powoli staje mi sutanna

na jego kuniu? :D to moze i ja siąde jak będzie li sposobność... zaprosił mnie na pivo to chyba znak że przerznie mnie po pijaku na pierwszej randez vu

na fotach wyglada na wysokiego na psrzystojnego na jedneych wyglada na innych nie no ale bez kitu z mojąmordą nie bede przecież oczekiwała na świetego mikołaja c'nie?

rocznik 85' :o to troche juz jakby inne pokolenie niz moje:( ale w koncu nikt mi nie każe z nim chodzić, ruchanko pivko i nara chociaz piwko to ja wypije przed spotkaniem dla kurażu

nawet żeby mu odpisać musialam se żłopnąć, bo na trzeźwo bym mu poiwedziała 'NIE" :o tzo ja wypraviam...opuszczać moją kanciape dla jakiegos fazteca? :(

Gość 85 to bardzo dobry rocznik
:classic_cool:

no skoro tak to załfam i wiedziona tym pojde tam! a tzo mi tam w ogole to ten koles przypomina mi mojego dziadka wiec calkiem dobrze! chcialabym żeby moj facet byl jak dziadek:( a nie jak moj ojciec

kurde ale teraz oglafdam jego fote i widze podobieństwo to Tuska :O ma takie same rude brwi! co robic? :O Pśp lubisz tuska? (jak nie chcesz nie odpowiadaj)

Gość czkawka napierrdalasz jak
owieczka tylko bardziej fragmentarycznie :classic_cool:

Gość odpowiem za nią, bo poszła
walic kupę :classic_cool: Jej tak, mi nie 🖐️

ddzieki za kąplemęt 🖐️ cwicze pióro pod baczną redakcją owtzy :classic_cool: a wiecie co Wam /sobie /mi poztyywnego powiem? dni są coraz dłuższe :)

Gość to chujowo bo analogicznie
nocki nam ubywa :O:classic_cool:

czy to takie ANAL ogiczne t onie wiem ale sossław znowu flirtuje z królikiem no nie chybapostawie na nim krzyżyk :O

Gość postaw, dobrze Ci radzę
:P:classic_cool: i dodaj amenta do tego 🖐️

dzię dobry 🖐️ poszłam wczoraj tak bez pożegnania bo... nieemcosiestao :classic_cool: ale! musze Ci odpowiedzieć na pytanie odnośnie sali samobójców i... kurva jarałam się tym chłopaczkiem jak yebnięta :O:D:classic_cool: co by se tu zjeść na śniadanie... 🖐️