Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooooo spij kochanie spij

Chodzę do spowiedzi tylko ze względu na rodziców

Polecane posty

Nie chcę wszczynać awantur. Okłamuję ich że chodze do koscioła, a tak naprawdę w ogóle nie chodze. Jestem wierząca, wiem że istnieje jakiś niematerialny świat, ale raczej mam jakieś własne przemyślenia na ten temat, i nie wiem czy wierzę w wizję KK. Nie mieszkam z rodzicami, mam swoje życie wiec nike domyślają się prawdy. Ale w każde święta idę z nimi do kościoła i spowiedzi, chociaż spowiedz mi w ogóle nie odpowiada :O mam 21 lat.

czy ma ktoś tak jak ja?

chcę porady jakiejś :O bo nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji. Chcę żeby wilk był syty i owca cała

to powiedz im ze bylas u spowiedzi - tam gdzie mieszkasz... idz z nimi do tej "komuni" w sumie jak juz sie nudzisz godzine w kosciele to dobrze cos zjesc - chociazby okragly oplatek:P a pozniej - zyj dalej.... po co awantura w swieta.... a slub jaki planujesz w przyszlosci?

ja oprzez jakis czas walcyzlam z rodzicami glownie mama o to... ale konczylo sie awantura.... pozniej chodzilam bo wolalam siedziec pod dzwonnica i pisac smsy a miec spokojny dzien niz darcie non stoper:D .... jak poszlam na studia sciemnialam... ze chodze do spowiedzi.. chociaz otwarcie powiedzialam ze ja na kosciol nie mam czasu i w niedziele nigdie nie wylaze i dupa- sila juz nie mogli mnie zaciagnac..... jestem juz po studiach, nie mieszkam z rodzicami... slub kiedys tam- wezme wylacznie cywilny, nie wiem jakie pieklo bedzie w domu... ale triudno nawet jak mama nie zechce przyjsc na slub to ja decyzji nei zmienie... bo to moje zycie moje decyzje.... wiem co czujes...jest cos takiego jak prawa dziecka i czlowieka i jest o wolnosci wyznania...tyle ze nikt tego nie respektuje...no i najlepszy bezsens ze rodzice uwazaja ze bóg= kościoł a wg mnie i Ciebie tez jak widze...to zupelnie antagoniczne sprawy... ps. sory za literowki