Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie nie stać :-(

i mnie świat nie będzie :-(

Polecane posty

Gość kiedyś smutna mama
juszjejwieze dziękuję , nie za dobrze ,ale mikołaj przyjdzie pojutrze :)

Gość kiedyś smutna mama
juszjejwieze ,dziękuję ,już mi lepiej ,w sensie emocjonalnym , mikołaj będzie pojutrze , strasznie chudziutki ,ale dotrze :)

Gość juszjejwieze
bardzo się cieszę silna kobieto naprawdę i jestem z Tobą myslami u mnie też przyjdzie bardzo skromny ale bedzie

nie rozumiem kobieto co tamten temat ma wspólnego ze mną

Gość rfdcx44
długo śpi ten dwulatek a W NOCY CO BEDZIE ROBIŁ?

Gość kiedyś smutna mama
słuchaj oszołomko , a maila ma wspólnego chociażby , kłamać i oszukiwać też trzeba umieć i miec ciut inteligencji. Przedtem Ci odpusciłam , myśląc e to jakaś nastolatka się nudzi ,ale teraz widzę że tu faktyczne oszustwo odchodzi , i nie chodzi mi o to czy bekniesz czy nie ,a o to co czuja ludzie o wielkich sercach których tak perfidnie mamisz . Ty zdajesz sobie sprawe co robisz ? ty wiesz ze oni oddają ostatnie zaskórniaki dla twojego wyimaginowanego syna ??

Gość gnidaIDA
nareszcie ktoś trzeźwy się odezwał

Gość rfdcx44
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJA SIĘ WCZORAJ DAŁAM NABRAĆ A DZIŚ SAMEJ MI NIE STARCZYŁO NA ZAKUPY :(

Gość venge.
no to ja juz sie pogubiłam

Gość rfdcx44
mi też się skojarzyło to"smutna mama"bo pamietam tamten topik

Gość szukam kogoś fomu mogłabym
ja też się pogubiłam :-( ehhhh

Gość rfdcx44
a kiedyś była "biedna mama" to był czad dopiero ludzie ją namierzyli z kafe i się wydało wszystko wszystkie kłamstwa

widze.ze ktos ma ubaw ze mnie straszny, ach szkoda słów..moze ktos mieszka blisko mnie?;

Gość jdfgtrfhj
hmm ,w tamtym temacie twoje dziecko zaprowadzałas do przedszkola a tu nie masz go z kim zostawić , ładne kwiatki wychodzą

moze nie osadzajcie tak łatwo, ludzie! opamietajcie się! ja poczekam na jutrzejsze wieści od Bagdad Cafe. Autorko, umówiłas się na jutro z nią????

Gość rfdcx44
jjja też poczekam na te wieści ale skąd wiadomo że to prawdomówna osoba ten bagdad może to autorka pisałą pod tym nickiem :)

Gość rfdcx44
autorko marnujesz tylko czas na forum twojego miasta szukaj pomocy dlaczego tego nie zrobisz?jak mają ci pomóc dać jedzenie ludzie z innych miast?rozumiesz co do ceibie piszę ?

przeciez ona prosi o kawalek ryby ludzie! to oszustwo? myslicie ze pojdzie i ja sprzeda za kilkaset zl? nie jedzcie tak na nia. a moze faktycznie kobieta nie ma co dziecku do jedzenia dac? nie wierzycie ze mozna nie miec w portfelu 3zl? owszem mozna, sama kiedys tak mialam. mozna miec pusta lodowke, puste szafki, i 10gr w portfelu. kapucyni? co wy mowicie? przeciez nie w kazdej miejscowosci sa kapucyni. a ze neta kobieta ma? jak sa teraz umowy ze albo placisz albo kara kilka tysi to ma tego neta bo co ma zrobic. troche zrozumienia moze?

Gość ikarus czy solaris
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5046806 faktycznie jest jedna "smutna mama" a innej wpisy jakby usunięte za oszustwo jest paragraf i dobrze niech rzekomo prawdziwa zgłosi , przecież jak to prawda to nic jej nie zrobią ,a jak bajerzy to sobie piwko wypije hehe. Ja napiałem maila do mopsu w czeladzi i chorzowie .

szukam kogoś fomu mogłabym tak umówiłam sie na jutro dostane kawałek ryby po grecku i ciasta :-) dziewczyna da mi znać o której :-) ona ma nick zaczerniony więc nie mogłam byc to ja a tamten wąek nie ma ze mna nic wspólnego mój synuś nawet dwuch lsat jeszcze nie ma jak może chodzic do przedszkola..ta pomarańczowa kłamczucha jest podla

Ok :-) to bardzo się cieszę :-) daj znać jutro kiedy się spotkacie, dobrze?

Gość ikarus czy solaris
inka ja to wszystko rozumiem bo sam dałem ostatnio 100 zł babeczce z neta ,z mojego miasta chodzi o to ze niby ryba niby to tamto a i tak ludzie wyślą flote na konto bo mają poszerzone przez święta serca . Gdyby była z mojego miasta czy okolic wsiadłbym bez zastanowienia w auto i zabrał ją i małego na zakupy .Oczywiście po wstępnej weryfikacji ,ale tak czytam analizuje i mnie to jedzie gównem że aż u siebie w szczecinie czuje

O Autorko, tu dziewczyna CI dobzre podpowiada, skorzystaj z tej strony, tam najszybciej znajdziesz pomoc

a co konkretnie ci nie pasuje? powiedz

Gość kiedyś smutna mama
tak ta ...ja też zaraz zaczernię sobie 10 nicków ,co to za problem . Ja wiem swoje i sprawę zgłosiłam ,wy róbta co chceta ,ja tam do waszych portfeli nie zaglądam ,żal mi tylko waszych kochanych altruistycznych serc.

ikarusie rozumiem. ja sama tez bym juz zrobila przelew gdybym miala jakas kase. bo tez mi serce mieknie. ale dlatego powinnismy troche myslec i najpierw zastanowic sie czy to prawda sprawdzic jakos.

szukam kogoś fomu mogłabym pewnie ze dam znac jutro wieczorkiem jak małego połoze inka dziekuje za miłe słowa

http://forum.gazeta.pl/forum/f,567,emama.html tu masz forum mam. Napisz, że przyjmiesz jedzenie, że szukasz mamy z którą wymienicie się opieką na dziećmi i pójdziecie razem na spacer, bo razniej razem. Rób coś, dziewczyno. Tu pewnie dostaniesz jakieś jedzenie, ale musisz próbować stanąć na nogi. Może jest ktos, kto Ci pomoże. Świat nie jest taki zły, tylko trzeba samej starać się działać i nie liczyć tylko na łut szczęścia