Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zaczac wszystko od nowa

gdzie poznac normalnego faceta

Polecane posty

o jak tu miło :) oby tak już zostało ,bo nie zawsze musimy tak samo postrzegać życie ,ale zawsze powinniśmy w kulturalny sposób przedstawić swoje poglądy.

Gość Sebiki
Moim zdaniem samotne matki nie mają prawa do odpowiedzialnego mężczyzny. Inteligentny, odpowiedzialny mężczyzna nie opuścił by swojej kobiety a tym bardziej własnego dziecka. A skoro są teraz same, to znaczy że od początku nie stawiały na takiego. Domaganie się TERAZ od życia odpowiedzialnego, kochającego i opiekuńczego mężczyzny, który zawsze był stawiany przez nie na drugim miejscu - jest śmieszne. Widziały gały co brały (komu dawały).

Gość doradzić szczerze
35 lat? I z dzieckiem na głowie. Marne, marne, marne szanse. Normalni są w związkach w tym wieku. Ewentualnie rozwodnicy, z własnymi dziećmi, ale jeśli są normalni i w miarę atrakcyjni, mogą sobie wybierać młodsze (tak do minus 10 lat od swojego wieku). Chyba że ktoś mocno po czterdziestce, bliżej pięćdziesiątki się pokusi. Na internecie z reguły sami ruchacze szukający okazji. Trzeba poznać kogoś w realu, trzeba po prostu wyjść do ludzi (przy dzieciach to nie takie łatwe). I zadbać o siebie.

Gość pomyśl kobieto
W pracy (wspólne delegacje są czasem niezłą okazją). Przez znajomych (gdy mają jakiegoś przyjaciela "po przejściach"). Jak masz jakieś zainteresowania, hobby, to też jest metoda na poznanie ludzi - różne sporty, wspinaczka, nurkowanie, biegi - są różne imprezy z tym związane (zawody, zloty, warsztaty). Fotografia na przykład (są organizowane warsztaty z wyjazdami w ciekawe miejsca). Kluby sportowe (fintess) gdzie przychodzą różni ludzie, ale tam trzeba zagadać. Czasem takie kluby organizują spotkania dla członków (o ile są chętni). Dyskoteki i kluby nocne to miejsce gdzie przychodzą faceci by wyrwać desperatkę na jedną noc. Ewentualnie egoistyczne odbijanie faceta który jest w związku. Ale tacy zwykle chcą tylko nowego ciała na chwilę i wracają do żony.

Gość Amuleu
Aha, rozumiem, że te wszystkie rady są sprawdzone w praktyce przez autora/kę postu w praktyce?

Gość chce zaczac wszystko od nowa
zadne rady nie sa sprawdzone,ale im ich wiecej tym wiekszy wybor by z wielu mozliwosci wybrac ,ta ktora i dla mnie moze okazac sie odpowiednia nie ganiam zrozpaczona za facetami,ale wiem,ze sami nie zapukaja do drzwi wiec trzeba obrac jakis sensowny kierunek do tej pory nie szukalam nikogo,a ci ktorzy trafiaja sie sami to wciaz nie to

Gość facetpotrzydzie
Skąd jesteś?

Gość facetpotrzydzie
Skąd jesteś?

Gość facetpotrzydzie
Skąd jesteś?

Gość Muti60
Są porządni i przyzwoici faceci i ja należe do takich a nie to barachło przymulone koksem i z tępym poczuciem humoru ale jak ktoś woli taki typ to proszę bardzo.

Gość mbu
Masz rację revolver. Kobiety uwielbiają komplikacje, normalni mężczyźni ich nie interesują. Widzę to po moich koleżankach, które tkwią w związkach z beznadziejnymi facetami, ciągle narzekają jak im źle, jaki z to z niego chuj i skurwiel, ale normalni faceci nie są w orbicie ich zainteresowań. Nie wiem z czego to wynika, że kobiety bardziej kręci antyteza mężczyzny niż mężczyzna...

Gość facetpotrzydzie
nienawidzą...? bo są przewidywalni i przez to nudni...? każdy lubi niepewność i napięcie, ale do pewnego stopnia... Co rozumiesz przez pojęcie "normalności" u mężczyzn?

mbu kobiety to emocje , a nie ułożona wiedza - emocje połykają na śniadanie , obiad i kolację

Gość mbu
A jak pytam czemu jedna z drugą go nie zostawi, to słyszę odpowiedź "Ale ty nie rozumiesz, on nie zawsze taki był...". Ręce opadają.

Gość mbu
facetpotrzydzie, sam sobie odpowiedz na to pytanie. "każdy lubi niepewność i napięcie, ale do pewnego stopnia..." - nie każdy, ja nie lubię...

Gość mbu
"bo są przewidywalni i przez to nudni..." Przychodzi taki czas, kiedy ci przewidywalni i nudni zaczynają być w cenie. Dobrze jeśli kobieta w porę to odkryje, a nie wieku trzydziestu paru lat...

Gość młoda dooopcia jestem
kobiety szczególnie te po przejściach z draniami twierdzą że chcą dobrego porządnego faceta a tak naprawdę potrzebują kolejnego drania bo taki normalny porządny facet bez większych problemów emocjonalnych jest dla nich nuuuuudny chore ale prawdziwe :)

Gość mbu
Dlatego właśnie napisałem, że kobiety kochają komplikacje.

może nawet i spróbują sobie z takim układać życie idąc choć raz za głosem rozsądku ale szybko psują relację wprowadzając niepotrzebne zamieszanie albo szukają kogoś na boku celem urozmaicenia przez to niszczą normalnych facetów skazując ten gatunek na wymarcie :(

Gość Maatryca
kobiety szczególnie te po przejściach z draniami twierdzą że chcą dobrego porządnego faceta a tak naprawdę potrzebują kolejnego drania Faktycznie bardzo młoda i tylko doopcia.. Myślenie tą częścią ciała.

Gość facetpotrzydzie
Niestety... przewidywalna jedna lub druga strona spowszednieje... Zawsze jednak można zaskakiwać i to pozytywnie. Nie robiąc skoków w bok i nie spędzając każdej chwili z drugą osobą- nie tłamsząc Jej. Zazdrość jest dobra do pewnego stopnia. Oznacza zainteresowanie, ale bez przesady... !!! Sqrwysynem, raczej nie jestem, a myśl o dziadku i babci siedzących na ławeczce obok siebie, również jest mi daleka :)

Gość Maatryca
Kafeteryjna diagnostka z gimnazjum :P

Gość Freelancerka
Nienawidzą? Chora generalizacja. Raczej wybierają z tego samego klucza co pierwszego - następnych. A gdzieś na samym początku łańcuszka patologiczny tatuś lub wujek albo inny dziadek :P

Gość facetpotrzydzie
złotego środka się nie wymyśli... :p Trzeba rozmawiać ze sobą i coś robić, aby też przeżyć życie z kimś, a nie obok kogoś...

może wystarczyłoby spróbować docenić to co się ma zanim się to zacznie tracić ? ;) wydaje mi się że takie czasy nastały że nam się wszystkim w dooopach poprzewracało i sami nie wiemy czego tak naprawdę chcemy

bo mężczyźni tak tak drodzy panowie też nie doceniają 'normalnych' kobiet i szukają urozmaiceń na boku a ich kobiety tak naprawdę wiedzą o tym albo chociaż się domyślają ale nie chcą już ryzykować dla kolejnego oszusta prawda jest taka że mamy to czego chcemy tylko lubimy sami siebie oszukiwać ;)

wydaje mi się że takie czasy nastały że nam się wszystkim w dooopach poprzewracało i sami nie wiemy czego tak naprawdę chcemy nastały czasy szukania kogoś , kogo nie ma - księciuniów i księżniczek z bajek :P