Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zaczac wszystko od nowa

gdzie poznac normalnego faceta

Polecane posty

"powtarzam kolejny raz,ze moje dzieci maja ojca i nie potrzebny im drugi to mi potrzebny jest partner" a ten partner to do kieliszka czy jak ma być? bo normalny facet to jednak chciałby być ojcem i mieć dzieci. a już sytuacja że dzieci miał będzie ale nie będzie ojcem to jest dla normalnego zupełnie nienormalna.

Gość do chce zaczac wszystko od now
a z iloma facetami spalas?

rolusiakrak zalezy jezeli kumate powiedzmy w wieku 16-18 lat to nie bo to juz dorosle dzieci rozumieja ze mama potrzebuje partnera sami nie wymagaja by dla nich byl ojcem wystarczy ze bedzie przyjacielem nie musi ich wychowywac itp sami sie soba zajmuja i maja wlasne zycie...

!offerma nigdzie nie napisalam ze nie bedzie mial dzieci,moze wszystko rozwinie sie tak ze bedzie mial dzieci,a moje najmlodsze dziecko/bo starszy to juz raczj nie/bedzie mowic do niego tato ale to nie jest moj priorytet nie zamierzam brac sobie na glowe faceta tylko po to by byl w domu,i napewno nie po miesiacu czy dwoch od poznania go,a do tej pory samych takich spotykam co albo chca od razu zajac glowne miejsce w zyciu nie tylko moim ale i dzieci,albo takich ktorzy chca tylko sexu ani jedno ani drugie mi nie odpowiada chce normalnego zwiazku

nadmienie,iz wedlug mnie kazdy zwiazek zaczyna sie od spotkan dwoch osob a nie calej rodziny-moze ex meza tez mam zaprosic?

czyli chcesz faceta ktory wejdzie z toba w zwiazek ale nie bedzie z toba mieszkal czy wychowywal dziec ? chcesz takiego zwiazku zwyklego jaki mialas zanim urodzilas dzieci... zgadza sie ?

rolusiakrak ale przydalo by sie jeszcze odpowiedziec na pytanie fakt masz szczescie normalnie to bym zrobil tu burdel zwyzywal cie i zlekcewazyl tak juz mam... ale dzis jakos mam dobre serce chyba przez te swieta :D ;)

Gość gdjdjdjdjjd
czy akcpetujesz obrzezanych?

@ rolusiakrak Z perspektywy wolnego faceta, bez dzieciakow i zobowiązań: baby z dzieckiem nigdy! I tak uważa każdy co bardziej gramotny facet. W cholerę obowiązków, mnóstwo ograniczeń, cialo kobiety już nie te, na wlasne z nią dziecko nie ma co liczyć (obiecywane na święte nigdy), bo ona teraz chce odpocząć i się bawić. No i zawsze jest biologiczny ojciec. Mój kumpel, kurdupel i brzydal z kompleksami, znalazł sobie taką. I raptem z dobrze zarabiającego faceta przerodził się w typa co ledwo wyrabia do pierwszego i do tego ma herod-babę w domu. Zal mi go bez kitu. Oczywiście na swoje nie ma co liczyć, bo mają za mało pieniędzy. :o Trzeba być naprawdę wybrakowanym, żęby na coś takiego się zgodzić. Jeśli ma się już dzieci, cóż We dwojkę łatwiej nawet w piekle.

Gość dobre dobre dobre dobre
twoj kumpel zle trafil. to wszystko. znam pare gdzie ona ma dziecko i zyja dobrze. to nie sprawa dziecka tylko charakteru tej kobiety. jak jest nie do zycia to z nikim nie bedzie dobrze.

_LordKoks zgadza sie ,dokladnie tego chce zdaje sobie sprawe,ze taki zwiazek moze sie przerodzic z czasem w cos na wzor rodziny jezeli obojgu nam bedzie to pasowalo,ale nie chce zaczynac na odwrot i nie potrzebne mi jakiekolwiek deklaracje

Kaliban to moze i vice versa ze niby jak kobieta ma dzieci to porazka,ale facet z dorobkiem jest ok?

rolusiakrak dzieki za rozmowe i tez zycze wesolych swiat

chce zaczac wszystko od nowa - jezeli takiego zwiazku chcesz to jak pisalem wczesniej nie ma zadnego problemu, tylko musisz dac partnerowi do zrozumienia jakiego zwiazku oczekujesz, ze chcesz zwyklego zwiazku a nie ojca i meza... jezeli tak to nie powinno byc zadnego problemu zeby znalezc partnera ja sam jak bym byl w takiej sytuacji i kobieta by mi odpowiadala to wszedl bym w taki zwykly zwiazek :)

tak naprawdę to szukam jelenia, który z panów chętny?

@ chce zaczac wszystko od nowa Wcale tak nie mówię. Mówię, że dzieciaci powinni się parować z dzieciatymi. Wszystkie baby na wyścigi zachwalają jakie to baby z dziećmi fajne (zwłaszcza zainteresowane), ale jak przyjdzie co do mężczyzny z przychówkiem to zaraz jedna przez drugą, że ciężko, że źle, że kobieta musi czuć się centralnie umiejscowiona w życiu mężczyzny itd itp I tu cię poznać można: sama z dzieciakiem, ale wolnego chce. Cudzym dzieckiem się zajmować nie chce, ale do własnego pomocy szuka... :o Ot i wszystkie wy takie.

_LordKoks dzieki,bo juz sie balam ze i ty napiszesz ,ze jestem nienormalna,albo,ze to niemozliwe poprostu nie udalo mi sie zycie i chce zaczac od nowa kocham swoje dzieci,ich ojciec tez je kocha i nie zamierzam wymagac by ktos jeszcze je kochal tylko by tolerowal fakt ze je poprostu mam

chce zaczac -->ile masz lat i w jakim wieku sa te twoje dzieci?

ale ja wcale nie szukam faceta bez dzieci,wrecz przeciwnie uwazam ze w wieku 30paru lat facet bez dzieci musi byc dziwny a taki,ktory ma dzieci,jesli nawet nie sa z nim/a to zadkosc by byly/ potrafi zrozumiec sytuacje kiedy kobieta w jakis sposob jest ograniczona bo sa dzieci

rzadkosc -przepraszam

to ja sie zapytam inaczej -->to co bylo nienormalnego w facetach ktorych spotkalas do tej pory ze nie wyszlo ci z nimi?

dobre dobre dobre dobre pisalam juz mam35 lat i synow16 letniego i niespelna rocznego czemu pytasz?

albo zakochiwali sie od razu i zadali deklaracji,a nie lubie jak ktos cos na mnie wymusza,albo chodzilo tylko o sex,albo poprostu sa fajni,super,ale malourodziwi i nie jestem w stanie ja z kolei sie zaangazowac

pytam bo duzo zalezy od tego jak sobie to wszystko poukladasz. 16 to juz prawie dorosly ale ten maly to jednak wymaga stalej opieki. dlaczego taki duzy rozstrzal?

Mordercza kombinacja. Wiek fochasto-sceniczny i wiek wrzeszczący. A i z seksem ciężko. :? Chyba najłatwiej układają się relacje kilkuletnich w miarę samodzielnych z partnerami rodziców. Ewentualnie duuuużo starszych. Rozumiem, że szukasz kandydata na męczennika?

jest tez tak,ze ja naprawde wygladam mlodo,i ogladaja sie za mna faceci sporo mlodsi,a ja sorki ale nie chce kogos do zabawy,z kolei ci ktorzy sa w moim wieku nie zwracaja na mnie uwagi bo uwazaja ze jestem za mloda za fajna,i ze sie chce tylko pobawic czyimis uczuciami i sami uciekaja i nie docinajcie mi prosze bo to nie o to chodzi ze mam wysokie mniemanie o sobie,taka mam poprostu urode,ze tak nie inaczej wygladam

chce zaczac wszystko od nowa - czyli jestes normalna i szukasz normalnego faceta do normalnego zwiazku :) na to wychodzi ze poprostu zle trafialas bo ty masz oczekiwania jak najbardziej normalne, z tym dzieckiem 1rocznym to fakt troche ciezko bo jednak wymaga stalej opieki...

mezowi sie zachcialo na stare lata :) pewnie myslal ze uratuje go malenstwo przed staroscia,ale ostatecznie wybral opcje mlode piersi:)