Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zaczac wszystko od nowa

gdzie poznac normalnego faceta

Polecane posty

bo mężczyźni tak tak drodzy panowie też nie doceniają 'normalnych' kobiet i szukają urozmaiceń na boku a ich kobiety tak naprawdę wiedzą o tym albo chociaż się domyślają ale nie chcą już ryzykować dla kolejnego oszusta to normalne kobiety istnieją? nie żartuj :P

Gość młoda dooopcia jestem
istnieją :) ja się do nich nie zaliczam ale znam kilka :P i jak ktoś wcześniej zauważył duży wpływ na nas mają nasze domy wzorce jakie znamy z dzieciństwa czasem powielamy błędy rodziców czasem popełniamy nowe próbując za wszelką cenę żyć inaczej

Gość mbu
Czyli co ma zrobić taki ktoś jak ja?

istnieją ja się do nich nie zaliczam ale znam kilka to znaczy , wszystkie są normalne , które znasz , oprócz Ciebie?:P

revolver aż tak to nie ja wiem że jestem niedojrzała i płytka a próbując zapełnić pustkę w środku karmię się emocjami dostarczanymi z zewnątrz zamiast popracować nad sobą ale to nieważne bo miało być o 'normalnych' kobietach zatem wszystkie które znam i jednocześnie mogłabym określić tym mianem są w związkach to też daje do myślenia nie ? ;) większość ma 40 + lat ale partnerów nie wszystkie mają 'normalnych' mbu nic tylko żyć z dnia na dzień zwyczajnie poznawać kobiety wy i tak macie lepiej od nas wiek przemawia na waszą korzyść :)

Gość befele
Przede wszystkim nie trzeba żałować kobiet, które mają przejścia z facetami, bo to facet prosi zawsze o rękę a kobieta ma tą władzę powiedzenia "tak, nie" albo "daj mi czas do zastanowienia". Trzeba z lubością ich wysłuchiwać jak tak naprawdę skarżą sie na swoje własne wybory. Takie będzie miała życie kobieta w jakim ramionach wyląduje.

aż tak to nie ja wiem że jestem niedojrzała i płytka a próbując zapełnić pustkę w środku karmię się emocjami dostarczanymi z zewnątrz zamiast popracować nad sobą ale to nieważne bo miało być o 'normalnych' kobietach zatem wszystkie które znam i jednocześnie mogłabym określić tym mianem są w związkach to też daje do myślenia nie ? większość ma 40 + lat ale partnerów nie wszystkie mają 'normalnych' te kobiety są bardziej zrównoważone ponieważ mają faceta i mogą się wyładować na nim , dlatego są mniej szurnięte - dlatego jak chcesz dojrzeć , musisz sobie znaleźć faceta , który będzie wprowadzał Cię lub czasem wyprowadzał z równowagi

Gość befele
"dlatego jak chcesz dojrzeć , musisz sobie znaleźć faceta , który będzie wprowadzał Cię lub czasem wyprowadzał z równowagi" Czy tobie trybi pod deklem? Mężczyzna jako czynik wspomagający: nawóz, gn.ój dla kobiety która ma dorosnąć, dojrzeć?

nie muszę szukać bo mam właśnie takiego 'normalnego' faceta porządnego dobrego i przewidywalnego z rodziny bez patologii ale wracając do 'normalnych' kobiet na pewno samotność nie służy stabilności emocjonalnej ale bycie w związku o niej też nie stanowi po prostu niektórzy szybko odkrywają co jest w życiu naprawdę ważne i na tym się skupiają zamiast szukać czegoś co nie istnieje i karmić się chorymi emocjami

befele i worek treningowy na którym można sie wyładować :)

Gość befele
Prędzej odwrotnie.

Czy tobie trybi pod deklem? Mężczyzna jako czynik wspomagający: nawóz, gn.ój dla kobiety która ma dorosnąć, dojrzeć? nie - mężczyzna jako czynnik wspomagający i czasem kierujący - lekki drań, lecz żaden gnój, prostak , czy cham

Gość befele
Kobieta jest szcześliwa jak matkuje. Zawsze sobie coś znajdzie do takiej roboty jak sama jeszcze nie urodzi. Np niedojrzałego faceta, którego chce nawrócić i wychować bo "on się dla mnie zmieni".

Gość befele
"nie - mężczyzna jako czynnik wspomagający i czasem kierujący - lekki drań, lecz żaden gnój, prostak , czy cham" Przecztaj sobie w słowniku języka polskiego znaczenie słowa "drań" i później się wypowiadaj.

chuj mnie obchodzi słownik - w sensie slangu wyglądać może to inaczej , niż jak u chłopczyka czy dziewczynki poprawnego - językowego

oj znam takie próżny ich trud :) ale przynajmniej robota na całe życie albo chociaż do rozstania coś jest w tym matkowaniu choć myślę że bardziej chodzi o świadomość bycia potrzebnym jak dziecko nie poradzi sobie bez matki tak mężczyzna bez kobiety :P

przeczytałem co napisaliście i... poddaję się :( Nie zabieram już dalej głosu w dyskusji ... Pozdrawiam Panie i Panów :) M.

Gość okijh
Normalni faceci chcą normalną kobietę. A tego warunku większość z Was nie spełnia