Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zaczac wszystko od nowa

gdzie poznac normalnego faceta

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre dobre
dawno ten twoj maz poszedl od ciebie? moze jeszcze wroci jak sie wyszumi?

Kaliban ja mysle ze nie jest az tak zla ta kombinacja,starszy syn jest raczej samodzielny i duzo mi pomaga ,nie wymaga tez calodobowej opieki,a maly jest jeszce malenki,ale jesli ktos wogule lubi dzieci,to tak maly brzdac nie jest w stanie przeszkadzac w budowaniu zwiazku

ja tez

dobre dobre dobre dobre poprosilam go grzecznie zeby sie wyprowadzil jeszcze jak bylam w ciazy jak nie wrocil jak jeszce mial szanse,nawet jak mally sie urodzil,no to sorki,ale ja juz nie chce byc z takim facetem

nie rozumiem po co kobiety robia sobie ciaze jak widza ze malzenstwo sie chwieje.

_LordKoks napisz prosze jak to wyglada z twojego punktu widzenia,wiadomo ze to ze ja nie widze problemu,nie znaczy ze go nie ma

dobre dobre dobre dobre nic sie nie chwialo,wrecz przeciwnie maz zmienil prace juz jak bylam w ciazy,poznal tam pewna panne uwiodla go i tyle dla mnie to koniec bajki po co generalizowac,decyzje z ciaza podejmowalismy swiadomie

a jak twoj starszy syn zniosl to wszystko, nie teskni za ojcem?

napewno teskni,ale nie chce zeby wrocil 16 lat to taki wiek kiedy jesli sie widzi jak ojciec zostawia matke w ciazy dla panienki,to raczej traci sie do niego szacunek

niekoniecznie

moze i niekoniecznie,ale maz jak mial romans to wszystko mu przeszkadzalo,byl nerwowy strasznie i bardzo wyzywal sie na synu,przeszkadzalo mu nawet jak oddycha kiedy juz wszystko wyszlo na jaw syn nie moze mu tego wybaczyc jak znajde linka to przesle ci tekst piosenki jaka zadedykowal mu na swieta

to raczej jeszcze nie mial romansu tylko byl zakochany. jak gosc ma romans to nie ma powodu byc nerwowy. raczej jest w dobrym nastroju.

Gość a co ty bronisz kolesia
stary buc poszedl do mlodki zostawiac zone w ciazy , zenada takim powinni kastracje robic na mocy prawa ( nie jestem kobieta)

jak sie ozenil majac 20 lat bo dziecko to wiadomo bylo ze kiedys pojdzie.

no spoko , ale mogl inaczej to rozegrac a nie zostawiac ciaze samej sobie nie fair wobec zony

trzeba by posluchac co on sam o tym mowi.tylko z jednej strony to nie jest obiektywne.

druga opcja ciaza byla ostatnia deska ratunku by maz pozostal przy zonie , coz nie udalo sie i jest jak jest

pisz co chcesz,nie popsujesz mi nastroju,bo moj maz to dla mnie przeszlosc moze sie i zakochal ale moral ztego taki ze ona wrocila do chlopaka a on samjak palec w tylku zostal i tyle mu z tyej milosci:)

chce zaczac wszystko od nowa - dobrej muzyki twoj syn slucha :D dobry gust :) male dziecko moze przeszkodzic w zwiazku poniewaz duza uwage bedziesz poswiecac dziecku twoj facet bedzie czesto ten drugi ten na boku bo bedziesz musiala sie zajac dzieckiem czesto jakis wypad czy plany sie pokrzyzuja bo akurat bedziesz musiala zostac z malym w domu, czesto pewno jakies jego plany czy przygotowania spala na panewce bo akurat cos ci wypadnie w zwiazku z dzieckiem, czeto bedziesz napewno przekladac spotkania czy dzwonic i mowic ze dzis jednak nie wypali... czesto bedziesz musiala siedziec w domu z dzieckiem a gdy on przyjdzie do ciebie i np zacznie byc milo i zacznie dochodzic do zblizenia dziecko moze zaczac plakac wtedy bedziesz zmuszona przerwac ta mila chwile nakramic dziecko czy tam przewinac uspic od nowa i znow chlopak schodzi na drugi plan czesto nie bedziesz mogla wyskoczyc z nim do kina na film na spacer do clubu na impreze lub do jakiejs dyskoteki potanczyc nie mowiac juz o jakis dluzszych wspolnych wypadach wykeendowych gdzies po za miasto odpoczac czy wyjechac na tydzien dwa na wczasy np do egiptu itp itd

ja to widze tak: byl kryzys , ty bylas nie do wytrzymania on poznal inna i nie wiedzial co zrobic ale do niczego nie doszlo. za to ty zrobilas pieklo i rozwalilas wszystko , a teraz szukasz nowego meza /meza a nie faceta/ zeby pokazac bylemu ze nie ma tu juz dla niego miejsca chociazmacie dzieci/dziecko. bardzo egoistycznie myslisz. nie dbasz ani o starszego syna ani o tego malego. pozbawiasz go prawdziwego ojca a chcesz mu wcisnac obcego goscia . a wszystko dlatego ze inna byla bardziej seksi.

_LordKoks -ma dobry gust po mamie:) dzieki za wyczerpujaca wizje wszelkich tragedii zwiazanych z malym czlowiekiem:) ten ogrom prawdopodobnych zdarzen naprawde, masz racje nie jednego faceta moze przerazic my kobiety faktycznie mozemy tego nie dostrzegac bo dla nas to codziennosc dziekuje jeszcze raz za mila pogawedke i rzut 'okiem faceta' na problem bede wiedziala do kogo sie zglosic z kolejnym/obym nie musiala/:) dobrej nocki i wesolych swiat

baby sa podle i mysla tylko o wlasnej dupie.

dobre dobre dobre dobre heheh spoko tak sobie tlumacz wnosze ze na wlasnym przykladzie:) przynajmniej widac jakim jestes czlowiekiem,ale nie zapominaj,ze nie kazdy na tym swiecie pluje jadem tak jak ty wesolych swiat

chce zaczac wszystko od nowa e no nie powiem dobry gust no to juz zaczynam cie lubiec ;) nie ma za co fakt troche wyczerpujace te moje wywody ale dzisiaj pomagam i jezeli ci pomoglem to sie ciesze ;) a nastepnym razem lepiej jak bys sie zglosila z propozycja spotkania przy kawie ;) dobranoc i wesolych swiat rowniez ;)

ano wesolych. nic sie nie dzieje bez przyczyny.

_LordKoks czyli juz jestesmy prawie umowieni:) dobranoc