Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zaczac wszystko od nowa

gdzie poznac normalnego faceta

Polecane posty

no widzisz Marcin177 ja z kolei nie potrafie byc chyba do konca szczesliwa bedac sama

3/4 polakow to patologia?Prosze Cie.Chcesz powiedziec ze pijany rosjanin,tempy alkoholik angol po podstawowce czy mamusiowaty wloch albo gruby i smierdzacy niemiec jest lepszy od polakow?

masz bachory i szukasz gon sie frajerze,mieszkam w uk,a jak pewnie wszyscy wiedza tu bycie samotna ,pracujaca matka nie wiaze sie z ubostwem

Gość masz bachory i szukasz
a mozesz sobie nawet mieszkac na mount eversie w zlotym palacu. Zaden normalny facet nie bedzie wychowywal cudzego bachora

Gość arkadia zlote
niemcy.. hmmmm a ja bym chcila -starzy s a moz e grubi al e mlodzi? prosze cie..poludnowcy inna mentalnosc ale wole wloch a i niemca niz polaka, nie znam fajnego inteligentnego po 30.. sory..

W Uk,jest latwiej matce niz w polsce,na pewno kiedys znajdziesz swoja polowke tylko niewiadomo kiedy.

ja mam 32 l i znam raptem JEDNEGO normalnego po 30 . Reszta a;lbo głupia jak szczenię albo nowobogacka sopdówa rozsadza im czachę

masz bachory i szukasz powtarzam kolejny raz,ze moje dzieci maja ojca i nie potrzebny im drugi to mi potrzebny jest partner

tez mam taka nadzieje, tylko juz naprawde smutno mi samej,a wszystkie przypadkowe znajomosci to wciaz nie to

Na wyspie maly wybor,wystarczy wejsc na pierwszy lepszy portal randkowy.Wiekszosc samotnych pochodzi z UK. Ciezko bedziesz miala bo faceci niechetnie patrza na dziewczyny z dzieciakami.

Gość masz bachory i szukasz
To jeszcze gorzej bo nie dosc ze bedzie mial na codzien " nie swoje dziecko" to jeszcze bedzie zmuszony widziec twojego bylego :D serio sie pytam skad sie urwalas?

boje sie troche tych portali bo z jednej strony to tak jakby nie stac juz mnie bylo na poznanie kogos realnie,a z drugiej strony to obawiam sie,ze tam same swiry

Gość ta za Niemcem
ile masz lat autorko i ile maja lat twoje dzieci? Nie czytalam dokladnie topu.

Kobiety po 30stce, na które nie ma chętnych piszą, że wolni faceci po 30stce to odpady. Ciekawe. Tym bardziej, że pisze to kobieta z dobrodziejstwem inwentarza. Tak, tak, trzeba jakoś ratować samoocenę. Kwaśne winogrona.

Przez portal,neta ciezko poznac kogos normalnego.Po drugie jak inni pisali,facet nie chce dziewczyny z dzieciakami bo na "dzien dobry"ma obowiazki i odpowiedzialnosc za cudze dzieci.

to ja sie spytam pana od bachorów ,czy uważasz się za faceta ? bo wg mnie prawdziwy facet nie boi się odpowoedzialności to raz ,a dwa jest inteligentny i nie widzi w dzieciach odbicia poprzednika. Wybacz ale trzeba mieć naprawde deficyt umysłowy by tak pisać.

marcinie no przeciez zadna normalna kobieta nie każe na dzień dobry kupować facetowi prezentów dla dzieci . to jest tak , moje dzieci -powinienes je zaakceptowac , nie musisz kochac ,ale lubiec ,nikt nikomu nie każe adoptować ani łożyć na nie . Tu facetowi chodzi chyba o czas którego ona ma mniej i ....o uczucie do ewentualnego wspólnego potomka .

rolusiakrak prawdziwy facet nie chce wychowywac cudzych dzieci chce wychowywac wlasne potomstwo i jezeli juz sie zwiaze z dzieciata bedzie chcial i tak splodzic swojego potomka... ale pamietaj prawdziwy mezczyzna ma zawsze jakis wybor i zawsze wybierze jezeli bedzie mial mozliwosc ta bezdzietna, jezeli juz wezmie dzieciata to musi naprawde silnie sie zabujac w kobiecie a dzieci musial polubic i je zaakceptuje ale napewno to nie bedzie dla niego latwe, dzieciate zazwyczaj biora faceci ktorzy nie maja brania u kobiet i nie umieja sami sie obchodzic z kobietami, tacy moga zdobyc ladna dziewczyne kosztem nie swojego potomstwa ale za to pokocha jak swoje i dla niego to nie bedzie nic znaczylo bo jest szczesliwy ze ma taka kobiete ale cos kosztem czegos...

Zgadzam sie ale jezeli facet jest po przejsciach,mial rodzina latwiej mu zaakceptowac taka sytuacje.Ale jesli trafi sie koles ktory nigdy nie mial rodziny,byl zawsze sam to ciezko mu sie przyzwyczaic ze kazde spotkanie,randka nie bedzie w kinie,restauracji,nie bedzie wizyt o ktorej chce. Oczywisce jezeli bedzie mu zalezalo,pokaze ze jest odpowiedzialny i wezmie na siebie z usmiechem cala rodzinke;-)

do obu panów powyżej , no ale po co kobiecie facet który sie "nie zabuja mocno" ,jak sie nie zabuja to czy bym miała 0 czy wesołą gromadkę nie chce takiego ,a z kolei jak sie zabuja no to co mu dziecko przeszkadza.Ja rozumiem że np trójka to już trudno ,ale 1 góra dwójka ?

wszyscy macie troche racjii,napewno inaczej to wyglada oczami facetow a inaczej oczami kobiet,tylko gdzie w tym wszystkimznalezc zloty srodek? ktos pytal ile mam lat?35 wiec chyba jeszce nie za pozno na ukladanie sobie zycia na nowo? mysle ,ze faceci naprawde boja sie dzieci

ja powiem tak ,mam o 3 latka mniej od Ciebie i jedno dziecko ,teraz jestem sama i na te chwile nie chce zmienia tego stanu rzeczy ,ale miałam faceta co ani troche sie nie bał dziecka ,dogadywali sie extra. Nie wiem jak i czy w ogóle ułoze sobie jeszcze z kims zycie ,bo róznie to bywa ,a ja mam charakter trudny,ale jakos nie sadze by dla prawdziwego faceta mój syn był przeszkodą. I oczywiście że masz prawo ułozyc sobie zycie ,35 lat to młodzież , a że nieco starsza :P:P

ogolnie nie przeszkadza ale odstrasza na wstepie bo... boja sie ze jest dla takiej pani kandydatem na meza i ojca jej dzieci, ze ona szuka meza i ojca, nie przeszkadza jezeli kobieta nie szuka meza i ojca dla dzieci a tylko chce z kims byc ale potrafi znalezc czas dla dzieci i faceta, czyli jestesmy razem ja jestem twoim chlopakiem ale niechce byc branym pod kontem meza i ojca nie chce nianczyc dzieci i wychowywac... chce sie z toba spotykac, byc razem spedzac czas z czasem moze cos z tego bedzie i moze sie przekonam do dzieci i by byc ojcem i mezem... rozumiesz ? faceci nie chca byc odrazu stawiani w ramach "maz ojciec" i to ich wlasnie odstrasza

rozumiem i nie , nie bo troszke mi to pachnie asekuracją , pobzykam i bay ,a tak bo w uwodzeniu ,gonieniu króliczka jest cała magia tzw miłości ,a ramy o których piszesz z góry to przekreślają .

u mnie z tymi dziecmi to naprawde chyba przeszkoda nie do przebrniecia dla niektorych bo starsze ma 16 a mlodsze niespelna rok moze faktycznie nie czas jeszce na to by szukac kogos dla siebie,ale uwierzcie ze przykro nie miec nikogo i faktycznie ten kto napisal ze ci faceci ktorzy nie potrafia znalezc sobie kobiety samotnej wala jak w dym i zakochanie sie przychodzi im z predkoscia pioruna,tylko ja az tak zdesperowana nie jestem by chciec byc z kims w kim ja nie jestem w stanie sie zakochac

_LordKoks ja nie chce faceta w domu z kapciami pierdzacego w fotel:) takiego mialam i nie zaluje ,ze juz nie jestesmy razem chce kogos bliskiego,na kogo bede mogla liczyc,ale nie chce tez spotykac sie z kims tylko i wylacznie ze wzgledu na sex

no to maleństwo faktycznie , panowie jakie dzieci was odstraszają ? takie maluszki czy starsze już "kumate"?

rolusiakrak dobre pytanie!

rolusiakrak to nie asekuracja poprostu nie chcemy odrazu na starcie byc obarczani takim ciezarem jak dzieci maz ojciec... rozumiesz ? dopiero sie poznajemy a ja juz czuje ze patrzysz na mnie jako na ojca dzieci i meza to za duze brzemie na sam poczatek dla kogos kto nie wie czy jest na to gotowy czy nie a jezeli jest to czy akurat z ta a nie inna, nie chcemy ladowac sie na starcie w dzieci dom i rodzine chcemy normalnego zwiazku bez zadnych dodatkowych obciazen presji i oczekiwan... jezeli po czasie sami poczujemy ze tak chcemy byc z ta to jest wlasnie ta akceptuje dzieci chce byc ojcem i mezem to sytuacja sama sie rozwinie i bedzie to swiadomy przemyslany wybor... ale tego wyboru nie ma gdy spotykam sie z dziewczyna a ona juz mnie umieszcza w ramach ojciec maz... jest presja ja nie jestem gotowy nie wiem czy chcem w to brnac czy nie czy bede wstanie ja kochac i jej dzieci jak swoje i byc mezem i ojcem, czuje ze chce mnie wkrecic w to od samego poczontku czuje presje czuje oczekiwania nie chce brnac w to bo jak nie wyjdzie nic z tego to nie chce rozczarowac ani dziecka ktore sie powiedzmy do mnie juz przyzwyczailo ani kobiety nie mam wyboru jestem ograniczony z gory okreslony do jakiejs roli nie wiedzac czy chce czy nie... teraz rozumiesz ?