Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MercedesCa

Obawiam sie,ze jestem w ciazy?!

Polecane posty

Gość Verdis
MercedesCa jak tam?

Gość MercedesCa
Mam mleczno bialy sluz,czasem tez wystepuja takie grudki, a wczoraj mialam lekka biegunke.niewiem czy to ma jakes powiazanie.dzis jest drugi dzien jak spoznia mi sie okres,mam lekko tepy bol w podbrzuszu taki jak na zblizajaca sie miesiaczke, choc jak pisalam wczesniej ten ostatni cykl mialam wydluzony i okres dostalam na 28dzien cyklu, jednak ja sugeruje sie tym,ze zazwsze dostawalam na 25 albo 26dzien cyklu... niewiem co myslec mam :(

Gość Verdis
Ja sie tez zaczynam matwić okres mam dostać za jakieś 10-12 dni a piersi mnie bolą tak że odczuwam ból nawet przez lekkie dotknięcie. Poza tym jem wszystkiego z dużo mieszam jedzenie a potem mi niedobrze. Jedno co mnie cieszy to to że nie mam bólu podbrzusza a to jest podobno objawem ciąży. A ból piersi może sugerować zbliżająca się miesiączkę. Ja mam zawsze biały śluz przed @

Gość MercedesCa
Verdis to chyba te piersi cie bola na owulacje, pewnie ja teraz masz albo poprostu niektore kobiety maja tydzien wczesniej i nawet wiecej bol piersi i ogolne napiecie przedmiesiaczkowe odczuwaja. Co do jedzonka. ja tez ostatnio mam apetyt,ale wiadomo swieta, nowy rok i same smakolyki to czlowiek niemoze sobie odmowic przeciez :) A wiec ty tez masz taki sluz przed okresem. Ja mam taki juz od tygodnia,a praktycznie po tym naszym niefortunnym stosunku nie zauwazylam sluzu plodnego, tak jakbym niemiala owulacji.... :(

Gość Verdis
Właśnie ja też nie zauważyłam śluzu płodnego... pisałam już na forum czy to normalne ale nikt mi nie odpowiedział.. a ja się martwie bo zawsze właśnie przez śluz wiedziałam kiedy miałam dni płodne i było go dość dużo a teraz... nie było w ogóle boję się że doszło do zapłodnienia i to dlatego nie miałam śluzu płodnego ;/

Gość MercedesCa
A wiec mamy obie ten sam problem. Powiedz mi, kiedy powinnas dostac okres dzis ktory dzien cyklu u ciebie wypada?

Gość Verdis
dziś mam 22 dzień cyklu okres najwcześniej powinnam dostać 10.01 a najpóźniej 12.01 a ty nie robiłaś jeszcze testu?

Gość Verdis
boję się że popadam w paranoje i wmawiam sobie te objawy albo tak je wypatruje żeby się nakręcić ;/ masakra. Dziewczyny mają ciężej w życiu.

Gość fgjhfghfghfgh
hej dziewczyny mi sie okres spoznia 4 dni wspolzylam z chlopakiem 4 dni przed okresem, bez zabezpieczenia, ale nie doszedl do środka caly czas mam bole brzucha jesli jutro nie dostane okresu, to kupie test chociaz caly czas mam nadzieje ze nie jestem w ciazy

Gość Verdis
Jeśli nie doszło do wtrysku to wyluzuj. To przez stres Ci się spóźnia. Szkoda kasy na test moim zdaniem

Gość MercedesCa
fgjhfghfghfgh - A jak dlugie masz cykle? U mie spoznia sie drugi dzien jesli za wzor brac moj regularny cykl 28 dniowy. U nas bylo tak,ze moj facet skonczyl wemnie,wec obawy mam choc wtedy wspolzylismy w drugi dzien po okresie,a wiec teoretycznie nie plodne/ Verdis- Testu jeszcze nierobilam. Przyznam sie,ze boje sie wyniku jaki ujrze :(

Gość fgjhfghfghfgh
mam tak co 28-30 dni,ale 30 to rzadkosc.. tak przewaznie 28,29 dni Wiecie co roznie to bywa, znam kobiete (znajoma mojej mamy) ktora kochala sie w okres (kiedy teoretycznie nie powinna miec dni plodnych i zaszla w ciaze... z kolei moja kuzynka tez w teoretyczne dni nieplodne kochala sie z facetem, gumka im pekla, i dla pewnosci wziela tabletke po..a teraz ma slicznego bobasa.;/ po prostu pozniej okazalo sie ze cykl jej sie poprzesuwał i akurat trafili w najbardziej plodny dzien Jak widzicie róznie to bywa kurde jak teraz nie zajde to bede miala nauczke zeby nigdy bez zabezpieczenia sie kochac.

Gość fgjhfghfghfgh
oczywiscie tam mialo byc *nie kochac

Gość Verdis
weź nas nie strasz bo my też miałyśmy stosunki w dni niepłodne ;) a ty się uspokój jeśli chcesz to zrób test może on Cie uspokoi;]

Gość fgjhfghfghfgh
na ja teoretycznie tez w dni nieplodne kurde nie chce Was straszyć dziewczyny, ale przysiegam ze to co napisalam to prawda... z kolei powiem cos na pocieszenie - moja przyjaciola z chlopakiem 2,5 lata kochali sie bez zabezpieczenia, on sie jej spuszczal do środka i nic:) aż do czasu:P Ale w sumie dlugo sie starali bo 2,5 roku..ale oni na lajcie podchodzili do tego - mysleli ze jak bedzie dziecko to sie uciesza.. ech czemu tak jest ze jak ktos chce miec dziecko to ma problemy a jak ktos nie chce to wpadka gwarantowana.;/

Gość fgjhfghfghfgh
no jesli do jutra nie dostane to jutro maszeruje po test, ciężka noc przede mna

Gość MercedesCa
Verdis- z rana zmierze sobie temperature, przez ostatnie 3 dni mialam ponizej 37C, a wiec wskazywaloby teoretycznie ze to nie ciaza,noale to jeden z wielu subiektywnych domyslow :( Poza tym tak na marginesie mowiac niewiem o co chodzi z ta biegunka. mam ja od wczoraj. Nie jadlam nic takiego co by moglo wywolac te sensacje,teraz jem troche czekolady zeby to uspokoic. W sumie sama juz niewiem czy z nerw czasem niemam tej biegunki. Dzis caly dzien w pracy niemoglam sie skupic na niczym,caly czas myslalam o moim brzuchu,ktory lekko tepy bol odczuwa :(

Gość MB_
Seks powinni uprawiać dorośli ludzie zdający sobie sprawę z ewentualnych konsekwencji. Zauważyłam że temat "wpadki", seksu bez zabezpieczenia tu jest na porządku dziennym. Zanim dajesz facetowi zastanów się co później ;) Masz do wyboru mnóstwo środków antykoncepcyjnych. Radzę zainwestować.

Gość MercedesCa
MB - niewiem czy wiesz,ale czasem naprawde bywa trudno sobie zdac sprawe z ewentualnych konsekwencji kiedy jest sie pod wplywem wielkiego pozadania i kieruje Toba i Twoim partnerem niepochamowane pozadanie. Wiem owszem,ze bylo to nierozsadne,bo dzis czuje sie masakrycznie z mysla co moze sie niebawem wydarzyc w moim zyciu. Przez jedna chwile moze zmienic sie cale zycie...

Gość MB_
Mercedes... Rozumiem to. Ale wiesz co mnie w tym wszystkim tak na prawdę denerwuje ? Aborcja.

Gość Verdis
Jeżeli byłabym w ciaży to bym sie ucieszyla pewnie tylko najpierw byłabym zszokowana jak doszło do zapłodnienia w dni niepłodne. Ja mam ataki gorąca, cały czas czuje że mam podwyzszona tempke chociaż jej nie mierze. Miałam już taką sytuacje i nic nie było... wiec teraz też myśle ze nic nie będzie

Gość Verdis
a czy ktoś nam powie oczywiscie jesli wie czemu śluz płodny się w tym cyklu u nas nie pojawił?

Gość MercedesCa
No wlasnie czy jest mozliwe przebrniecie przez caly cykl bez pojawienia sie sluzu plodnego? a wiec tez bezowulacyjnego?

Gość w dni niepłodne się nie
zachodzi w ciążę, dlatego się nazywają "nie " płodne. Można je co najwyżej źle określić i potem powstają herezje. Duzo osób wam powie że można zajść w ciążę kochając się w dni niepłodne ale większość określa ich na podstawie kalendarzyka, a kalendarzyk nie jest w stanie określić co przyjdzie w kolejnym cyklu.

Gość MB_
Mnóstwo jest ludzi, którzy kierują się pożądaniem... Nie myślą co dalej. I do tego piszesz, że czujesz się masakrycznie na samą myśl zmiany życia, a więc na myśl pojawienia się w Twoim życiu dziecka. Dojrzałaś do uprawiania seksu? Dojrzej do przyjęcia tego dziecka i bycia matką. Nie rozumiem takiego podejścia....

Gość fgjhfghfghfgh
dziewczyny , nie mam pojęcia spadam :) Trzymajcie się oby wszystko ułożyło się po Waszej myśli pozdrawiam

Gość fgjhfghfghfgh
w dni niepłodne się nie pisalam ze teoretycznie dni niepłodne zreszta nie wiem czego Ty sie czepiasz;/ innych problemow nie massz?;/

bezowulacyjny cykl jest możliwy ale zazwyczaj się pojawiają oznaki prób jajeczkowania. A po takim cyklu kolejny cykl może być niespodziankowy. co do braku śluzu, to może być go u niektórych kobiet tak mało że ciężko w ogóle go zobaczyć.

nie unoszę się, po prostu pisze. Sorry jeśli moja wypowiedź była jakaś nie teges.

Gość Verdis
wiele osob sie dołączyło a na żadne nasze pytanie nie zostało odpowiedziane