Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MercedesCa

Obawiam sie,ze jestem w ciazy?!

Polecane posty

Gość kasia:).
z checioa przyjmne i wogole jestem z toba myslami moim zdaniem powinnas zrobic ten test.

Gość do MercedesCa
a nie prościej pójść do przychodni i zrobić test z krwi tzw. beta hcg? wyniki są dużo pewniejsze, niż w przypadku testów, które można kupić w aptece :)

no niby macie racje ale nie dziwie sie dziewczyna sie stresuje.

Gość MercedesCa
W moim przypadku gdybym zrobila ten test dzis to wynik wyszedl by wiarygodny,bo mielismy ten stosunek na poczatku grudnia,wiec czasu troche juz uplynelo. Chyba zaraz wybiore sie po ten test,ale bardzo sie boje...

jakbym mogla poszla bym z toba zebys sie tak nie stresowala idz zrob i mi napisz poamietaj musisz byc pozytywnie nastawiona

Gość MercedesCa
ok dziewczyny ide,ale bardzo sie stresuje to jest koszmar, jak bedzie jedna kreska to normalnie kupie sobie wino i bede swiettowac :)

moge podac ci tel moj zebym mogla dowiedziec sie pierwsza

wszystko będzie dobrze :) bądź dobrej myśli... na pewno to wszystko przez stres... choć z tego co wiem to lepiej zawsze robić z porannego moczu test bo jest wtedy większe stężenie tego hormonu... w sumie to też się zastanawiam czy nie zrobić dla pewności ale minęło dopiero 10 dni :( stresuję się wszystkim i nie mam humoru :( pobolewa mnie prawa str podbrzusza w okolicy jajnika... wcześniej prawa była a od dziś ta strona ;/ może się przeziębiłam :( a chciałabym się upewnić... w poniedziałek mój chłopak ma urodziny i nie chciałabym mu swoim humorem popsuć tego święta :(

Gość Verdis
spokojnie ;) ja Ci mówie że nie jesteś w ciąży to przez tą tabletke masz tak podwyższona temperature. Rób test i podziel sie wiadomościa

wczesniej był z lewej * pomysliło mi się jak pisałam z tego wszystkiego... ale w sumie to nie opłaca mi się robić testu skoro w środę mam dostać okres 12stego... achhh... trzymam kciuki za Ciebie, daj znać że była ta jedna kreska :)

Gość Verdis
Ja też mam dostać najpóźniej 12 i to będzie czwartek ;-)

aha no tak czwartek a nie środa :P pomyliłam się... widzisz z tego stresu nawet dni tygodnia mylę :D teraz mnie pobolewa bo wczoraj mi się brzuszków zachcialo ćwiczyć i co prawda zrobiłam tylko 10 :D ale i tak dla mnie dużo, bo od 2 lat zero wf i do tego problemy z klatką piersiową ;/ no to razem widzę czekamy do 12stego :)

Gość Verdis
:) mnie nie pobolewa podbrzusze tylko piersi i to bardzo czasem a takto świetnie się czuje ;] i szczerze nie martwie się o ciąże :) może troszeczke ;p

mnie tylko jak napinam mięśnie a tak to nie :) wcześniej to nic mnie nie bolało... tylko takie mrowienie naprzemienne z jajników, raz z lewego a teraz z prawego ;) chyba to normalne tydzień przed okresem... nigdy na to nie zwracałam uwagi ale chyba zacznę by się nie przejmować później tym ;) piersi za to mnie nie bolą i nie są większe... zobaczymy, może jutro kupię test i zrobię dla spokoju, choć sądzę, że to bardziej tkwi wszystko w psychice... :)

Gość MercedesCa
Jestem juz i mam test,ale jescze go nierobilam bo niechce mi sie siusiu. za jakes pol godz zrobie pewnie :)

a kupiłaś już wino by świętować ? :) i wiesz musissz się z nami podzielić :P :)

Gość MercedesCa
Jeszcze nie,bo dopiero jak zrobie test i wyjdzie jedna kreska to bede skakac do sufitu i chyba zaczne spiewac na ulicy, wroci mi radosc zycia:) A nie wiecie dziewczyny czy ta anykoncepcja 72h po moze zfalszowac wynik?

jestesmy z toba pamietaj zrob go zrob go.

Gość MercedesCa
Nawet nie wiecie jak mi skacze serce.... zaraz bede szla go robic za jakes 10 min :(

wyjdzie negatywny zobaczysz a pisalas do swojego chlopaka?

Gość Verdis
Nie no coś ty nie da. Rób test i pisz bo tu niektóre dziewczyny to tak przeżywają że szok

Gość MercedesCa
Tak caly czas sie kontaktujemy,on juz odchodzi od zmyslow.... To stawiacie dziewczyny,ze bedzie wynik negatywny?

Gość Verdis
Jestem na 99% pewna

Gość Verdis
Rób ten test ;p a za pare dni jak coś to ja będę robić chociaż nie wydaje mi sie ;]

ja tez bede robic ale jeszcze troszeczke:(:(:(.

Gość Verdis
jeżeli jest po terminie @ to możesz robić o każdej porze dnia test

wlasnie nie jest

Gość Verdis
a to kiedy masz termin @?

25 ale mam kazdego miesiaca inaczej