Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MercedesCa

Obawiam sie,ze jestem w ciazy?!

Polecane posty

Gość MercedesCa
up

Gość Verdis
dostałam okres ;) tylko taki krótki 2 dni teraz jest 3 ale jego już w ogóle nie ma ;] poza tym w ogóle nie bolał mnie brzuch ;> jest super . A ty jak tam?

Gość MercedesCa
Verdis- To super,ze dostalas okres. A ja? przeczytaj na stronie 11 moja wypowiedz ;)

Gość Verdis
bardzo sie ciesze ;) a ile trwal twój okres? ja nie wiem czy dla pewności nie zrobie jeszcze testu bo moj okres jeśli mozna go tak nazwać trwał 2 dni ... a zawsze trwa dłużej do tego zero bólu brzucha nic totalnie nic mnie nie bolało

Gość MercedesCa
Verdis- moj trwal 3 dni plus jeden dzien plamienia,a wiec 4. Ale zawsze tak mam odkad zaczelam miesiaczkowac. Zazwyczaj te 2 dni sa bardzo obfite i brzuch boli niemilosiernie. musialam zazywac tabletki bo bym niemogla funkcjonowac. Jesli jestes niepewna to lepiej zrob ten test,bo bywa tak,ze kobiety w ciazy krwawia ale nie jest to okres. Ja jestem na bank pewna,ze ciaze moge u siebie wykluczyc,tyle,ze ten test mnie zmieszal co wyszedl dodatni,ale potem juz bylo ok i pewnie. :)

czesc Wam a ja z ukochanym kochałam sie w noc sylwestrową, bez zabezpioeczenia, ale był to seks oralny, czemu o tym pisze, że boje sie ciąży..? bo wszedł we mnie chyba 2 razy, ale NIE SKOŃCZYŁ we mnie, a teraz w piątkową noc kochaliśmy z prezerwatywą. Ostatni okres dostałmam 16 grudnia, a z jakieś 2 tygodnie temu miałam jednodniową grypę jelitową, czy to może mieć wpływ?? aha i dwa ostatnie okresy spóźniły się 4 i 3 dni, i tutaj mohe kolejne pytanie czy z wiekiem cykl menstruacyjny może sie wydłużyć?? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ...

Gość MercedesCa
Ile masz lat>? jak dlugo trwaja twoje cykle(srednia)? Ja tez mialam taki przypadek,ze przez 3 dni mialam biegunke po stosunku chyba ta grypa jelitowa, ale przeszlo,tyle,ze okres przyszedl mi pozniej o kilka dni. Musze dodac,ze bylam narazona wtym czasie na duzy stres,wiec to tez ma znaczenie. zastanow sie czy ty nie jestes w jakiejs stresujacej sytuacji ostatnio.