Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Nie znosze Świąt, nienawidze calej tej otoczki i presji Świątecznej...

Polecane posty

Same Swieta sa ogolnie akceptowane prze ze mnie. Denerwuje mnie jednak ta medialna otoczka, ta monotonia! Ten cholerny Kevin w TV. Te powtorki. To, ze musze jechac do rodzicow. Pozdro z Wielkopolski tak przy okazji ;) To okres depresyjny dla mnie.

A ja uwielbiam Święta:) mam dużą rodzinę, razem z narzeczonym spotykamy się nią w w domu moich rodziców, drugiego dnia z jego rodziną, na tv w ogóle nie ma czasu przecież. A parę dni później Sylwester w górach z przyjaciółmi. Święta są super, nie rozumiem dlaczego tkwisz przed telewizorem w te dni

Gość przykro mi,że ktos będzie sam
też lubię Święta, ale kiedyś też ich nie znosiłam gdy byłam samotna:(

TV jest wlaczony, i widze ciagle , co rok to samo. niech przstana z tymi powtorkami, i ta cala komercjalizacja swiat. ja swieta lubilem tylko jak bylem maly, bo liczylem na prezenty, a sam nic nie musialem kupowac ;)

Gość nienawidzę świąt
czekam kiedy to przejdzie,oby jak najszybciej

Gość smdddaddsdd
A ty nadal nie pokazałes pyska :classic_cool:

Gość Ja tak samo
nie lubię Świąt:) Chociaż kiedyś uwielbiałam tą otoczkę;)a teraz marzę żeby już było po świętach;)

Gość Bardzo mi wesoło dzisiaj
to wyrzuc tv i po sprawie... Ale problemy, chciałabym miec takie.

widze ze usuneli moj pojazd, ale ok. rozumiem. wracajac do swiat - wkurwiaja mnie te wszystkie dekoracje. za duzo tego wszedzie.

A ja lubię, bo mimo tego, że duchowo świąt nie przeżywam, bo jestem osobą niewierzącą, to cieszę się na święta, bo to jedyne dni w roku kiedy się widzę z całą rodziną. Jest miło i sympatycznie.

Gość smutne swieta
wiecie co mnie denerwuje? ze moja siostra chodzi i wymysla powody do klotni. mama sie wlasnie ubiera i mowi ze idzie poszukac przytulku dla bezdomnych i ze wiecej nie wroci. a moja siosgtra co mama sie uspokoi to ja od nowa dobija, denerwuje, wymysla jakies pretensje jak to jej zle..