Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Nie znosze Świąt, nienawidze calej tej otoczki i presji Świątecznej...

Polecane posty

Ojciec mojej koleżanki pochodzi z Budziszewka i mówią na niego: 'pyra poznański' :)

Gość ja123455778
Matka cie wychowała,karmiła,oprała i wypruwała nocami flaki jak chorowałes,takich dzieciarów zycze tobie ja na te świeta jakim i ty jesteś,i zeby twoje dzieci tez jechały do ciebie z musu

Gość pasterz kretynów
józku "albo są niedostosowanymi do życia w społeczeństwie psychopatami " a może to wy jesteście ,jak to bezwolne stado baranów,pozbawione mózgów i wykonujece karnie wszystko co wam pasterzyk z ambonki nakaże,bo przy tym myśleć nie potrzeba,wystarczy popatrzeć co baran obok robi i to powtarzać ,do znudzenia,hahaa

Gość oooooookoń
józef oleksy Ludzie nie lubiący świąt zazwyczaj albo mają złe relacje z rodziną, albo są niedostosowanymi do życia w społeczeństwie psychopatami Albo stracili kogoś bliskiego i żadne święta nie mają już sensu....

Święta są cudowne! Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam każdemu coś ślicznego. I potem widok uśmiechniętych twarzy na widok prezentu. Urocze to jest. Wszędzie cudne dekoracje, w domu unoszący się zapach świeczek zapachowych, migocząca choineczka, życzliwi ludzie, cudowna kolacja, kolędy 😍 UWIELBIAM TEN CZAS W ROKU!

ja pierdolę, czy Ty myślisz ze każdy, kto się wypowie w Twoim temacie przylazł Cię podrywać? człowiek dobre rady daje kurwa mać i zaraz jest posądzany :D

w dupie mam to. pierdole mikolaja. zawsze mnie to irytywalo. swieta sa ok, ale to co z nimi zrobila chec zysku - juz NIE. jestem przeciwny komercjalizacji i traktowaniu nas jak debili. ile razy mozna tego jebanego kevina puszczac :( no kurwa.