Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Nie znosze Świąt, nienawidze calej tej otoczki i presji Świątecznej...

Polecane posty

w sumie to ostatnio korzystam z życia, więc nie wiem, czy Was zastane. Lomu, Wertyp 😘 Wesołyyyyyyych i spędźcie te święta w taki sposób, żebyście byli usatysfakcjonowani :):):):)

a znasz jakies inne. niestety i kobieta moze to czynic. sprawa bedzie zgloszana do administracji, nie jstem jakims mieskiem, tylko czlowiekiem! :)

no niestety padlem ofiara takich praktyk. ale w sumie nie bede tego zglaszal, mam nadzieje, ze zaprzestaniesz takich praktyk. Lomu nastepny?

Powiem Ci Skizto za kilka dni, czy jestem usatysfakcjonowany. Ostatnio, jak przeszedłem ponad 220km w 43 godziny, to dorobiłem się takich odcisków, pęcherzy i odparzeń na stopach, że przez tydzień ledwo chodziłem. O kolanach i biodrach już nie wspominając (ból, a nie pęcherze ;) ) Ale wtedy miałem już mocno sfatygowane byty. I tak nie żałuję :D

nie, chodzi o nox. Gwiezdny Pyl leci. Cholera mam lapka przed tv, ja ten film ogladalem juz wiele razy. Az sie przy nim wzruszam :(

dobrej drogi. nie uczuciowy, ale jak ogladam takie milosne historie z ksiezniczkami itp. to az mnie lapie za gardlo. nie wiem czym jest to spowodowane.

brookie --> a tak przy okazji sorry ze tak pozno, nie wiem czy to jeszcze odczytasz, ale dziekuej za zyczenia i wzajemnie! i wszystkim moim znajomym z kafe i nieznajomym zycze wesolych swiat. prezes, lomu, nox - reszty nie kojarze, sorry :)