Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Nie znosze Świąt, nienawidze calej tej otoczki i presji Świątecznej...

Polecane posty

Czemu nie wyjedziesz nigdzie Wertyp? Ja jutro wsiadam w pociąg i tyle mnie rodzina widziała :D

Gość upadłam choinkę
Wiesz Prezes, nie wsadzaj wszystkiego do jednego gara bo z Twoich wypowiedzi JA wnioskuję, że nie irytuje cię spotkanie z rodziną a to co się dzieje w sklepach, w tv i takie tam. A nie prościej olac te sklepy, na tv popatrzeć przez pryzmat mamy - przeciez nie wyłączysz jej tv - więc wnioskuję, że ją kochasz i szanujesz. Olej ty tv i ciesz się z tego, że się widzicie bo kiedyś może ci tego braknąć. Ja osobiście lubię święta - mieszkam daleko od rodziców i rodzeństwa i tylko w święta się z nimi widuję i nie obchodzą mnie wystawy sklepowe, cała ta nagonka - telewizor cały czas brzęczy bo dzieci wiecznie na kevina czekają - co rok nowe pokolenie i je to bawi - reszta na tv nie patrzy bo szkoda czasu...Jak się bliskich długo nie widzi to taki czas się naprawdę docenia.

nie lepiej było kupić jakiś upominek? :D:D:D Jako dodatek. Ja sama się jakoś specjalnie nie wykosztowałam, ale wiedziałam na co moja mutter miała chcicę, a tacie to już według własnego uznania kupiłam :D:D:D Ale tyle radości mi to sprawiło, że szok. Lubie uszczęśliwiać innych :):)

Gość 99900999
a ja nic nie musze ! i to jest najpiekniejsze w swietach :D

To przyłącz się Wertyp do mnie:D No, chyba, że miękka parówa jesteś i mrozy Ci straszne ;) Jadę jutro do Gdańska i piechotką do Warszawy wracam. Planuję 4 dni :)

Spoko Dziunia. Ze Szczecina już wracałem, z Przemyśla, z Zielonej Góry.. Gdańsk to pikuś. Tylko, że pierwszy raz zimą się wybieram i trochę się obawiam nocnych mrozów. Ja już całą Polskę przeszedłem :D W przyszłym roku, albo za dwa lata planuję wziąć 2 miesiące wolnego i okrążyć Polskę.

Gość 99900999
Lomu fantastycznie ze tak sobie chodzisz ...niczym Forrest :D

Kilka lat temu usłyszałem piosenkę, która w refrenie ma "I've got a story to tell you tonight i pomyślałem, że w sumie nie mam nic ciekawego do opowiedzenia. Postanowiłem to zmienić. Mount Everest nie zdobędę, po biegunach szwędać się też nie dam rady, a że lubię chodzić... :)