Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbita z tropu:P

...święta..samotność..brak sensu życia w ogóle....

Polecane posty

żeby było coś trzeba chcieć. ale czasem potrzebny jest dystans. ale nic nie tłumaczy braku chęci życia.nic! zatem trzeba próbować.starac się.ja każdego dnia gdy otwieram powieki wierzę ,że coś się odmieni.

rentajo - i słyszę - spierdalaj pasztecie. Raz za razem. Więc daruj sobie. Ja mówię o życiu, nie o facetach, bo tych mam już gdzieś.

R.................... dlaczego tak podchodzisz do życia???????????????????????????? życie to coś więcej niż tylko faceci. życie to TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jutro swieta
Rhovannion masz wspaniałego psiaka, może chociaż dla niego warto? żeby spędził życie u boku ukochanej pani ;)

jak co to tu zapraszam-też zalegnę dziś juz spać powoli...........:) TRZYMAJCIE SIĘ WSZYSCY!ZAWSZE MOŻE BYĆ LEPIEJ-A SZKLANKA DO POŁOWY PEŁNA.... pozdrawiam i do jutra:)

zbita z tropu:P - nie tylko faceci, ale całe moje życie nie ma sensu. I nie chcę go kontynuować. Po prostu.

Gość a z kobietą tej samej płci
lubisz? :-D

nie??......... może to nie to-może po prostu nie jestem tą szczęściarą,na którą czeka jej królewicz?... może mnie pisana jest samotność? ale co ma być będzie:)