Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela577888888

MÓJ BYŁY napisał mi życzenia. ODPISAĆ?

Polecane posty

Gość gfdgtrhtr
autorko: nie odp bo penwnie nie ma jej jak zwykle w swieta w domu a wysłałem na maila. nawet jak nie odp to wyjdzie ze to ja mam taki gest a ona to gbur! i dlatego jest mi lepiej :) jest mi lepiej bo sa swieta i sie kurwa spełniłem :D

Gość gfdgtrhtr
otóz to:) tak jak pisze włoszczanka

Gość janosikjanos
nie odpisuj skoro cię skrzywdził i zle sie przez niego czułas. i nadal masz zal,chyba ze nie czujesz juz zalu i traktujesz go neutralnie.wszystko zalezy co teraz o nim myslisz.jesli jeszcze czujesz niepokój i żal jak o nim pomyslisz to trzymaj się zasady zero kontaktu. mnie moj były rzucił (bo podobno nie mialam dla niego czasu) i ja czekalam miesiąc na jakis znak,ze to nieprawda,pomylka...nic takiego się nie zdarzyło wiec go olałam i nawet łątwo mi to przyszło. a potem on zaczął szalec ale dla mnie juz nie istniał jako obiekt westchnień. teraz po upływie czasu nasze animozje zupełnie znikneły i jestesmy w kontaktach przyjacielskich z tym ze ja wiem,ze nigdy juz (gdyby on cos próbował) bym sie nie zgodziła na powtórkę. mimo wszystko mimo te go ze jest wporzadku i ze jest wspaniałym kumplem teraz to nie da sie wymazac faktu ze kiedyś okazał sie frajerem.

Gość gfdgtrhtr
tak piszecie że chyba mogłem nic nie napisac;/ ale cały dzień o tym myslałem i poszło....

Gość ela577888888
odpisałam mu.. jest mi obojętny, ale wiadomo, że troche czuje żal, ale nie o to, że mnie oszukał tylko o to, ze nawet nie przeprosił i nie przyznał się do błędu, ale wybaczyłam mu to. Mimo tego nie chce utrzymywać z nim kontaktu po tym co zrobił

Gość aded
NIE ODPISAŁABYM TAKIEMU SCIERWU

Gość ela577888888
kurde teraz zaluje ;p dobra trudno stało się

Gość rozmontowana
dobrze zrobilas,nie marudz:P tzn ze masz klase,jestes ponad to co on Ci zrobil ja wyslalam zyczenia exowi,zle mu nie zycze.,nawet b dobrze trza miec gest:D

Gość ela577888888
powinnam mu nie odpisywac po tym, co mi zrobił. no, ale odpisalam, wiec juz nie ma o czym rozmawiac :) dziekuje za rady :)

Gość ela577888888
no moze i tak :) ale myśle, że nie wysyłał hurtowo. W każdym razie nawet jeśli to tylko zaczepka, to nie bede z nim utrzymywac dalej zadnego kontaktu ;p do tej pory nic innego nie napisał, więc raczej to były tylko takie życzenia z dupy, moze chcial sprawdzic czy mu odpisze.. mimo wszystko dziekuje wam za rady :)