Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

Gość darker a masz
A i tylko ty jeden fdarker byś jeździł do dziewczyny na świecie pociągiem toż to by cie w TV pokazywali jako EWENEMENT w skali światowej-jeden dzielny na świecie jedyny jedzie do dziewczyny pociągiem:D:D:D dawno sie tak nie uśmiałam jak to frajer potrafi rozbawić przed snem:D:D:D

Gość Major domus
Dlaczego nie mogą skumać że Darker i Nastoletnia to znajomkowie z netu

"no dokładnie to facet inicjuje zazwyczaj wszelkie następne kroki począwszy od znajomości ,a na seksie kończąc." Wiadomo, że jedyny wysiłek kobiety to rozłożenie nóg. Cieszę się, że w coś ustaliliśmy wspólnie. "Co do tej nastolatki to trudno ,żebyś rozmawiał z nią jak równy z równym ona jest 12 lat młodsza i taka nastka oczekuje od faceta ,że ją poprowadzi przez życie ,a nie że się będzie jej pytał " czy mogę ? "" Ona pisała jak się jej koledzy podobają a nie ja. Jak mi dziewczyna powie, że ją jakiś facet ze szkoły, uczelni, pracy kręci to znaczy, że to na mnie ma ochotę? :D "nie chciała byc z Toba ale poznała jakiegoś faceta i od razu z nim straciła cnotę -weź zastanów sie co piszesz" Bo tak było. I raczej nie można facetem nazwać jakiegoś gościa co nawet 18 lat nie miał ale za to chodził, chodził i wychodził. Żal ci dupę ściska, że jeszcze za gwałt nie siedzę? Oni wszyscy się tak samo tłumaczą: Ona sama tego chciała, wyskoki sądzie! "takie brednie pociskasz" Jeśli sądzisz, że 15 letnia dziewczyna zamiast latać chłopakami ze szkoły woli znaleźć sobie faceta przez net in to dużo starszego to sama bredzisz. Witamy w prawdziwym świecie. "czyli wcześniej z nikim nie była i mogła być równie dobrze z toba" Ja wiele dziewczyn znałem co z nikim nie było. Ty też kiedyś miałaś okres gdy z nikim wcześniej nie byłaś - czy to znaczy, że wzięłabyś każdego? Całowałabyś się z każdym? Niezła latawica z ciebie w takim razie :D "tylko d**y sie gościowi nie chciało ruszyć by sie zakrecić koło chętnej laski" Chętna nie była ani w moim typie. Ty też nie z każdym do łózka byś poszła gdyby był chętny na ciebie. MYŚL! "też mi się wydaje, że Darker po prostu był zbyt leniwy" I pomyśleć, że wychodziłem z siebie na studiach aby obskoczyć każda imprezę na której będą dziewczyny :D "Darker zapamiętaj sobie to że facet działa aktywnie , inicjuje dotyk odkrywa kobietę poprzez rozmowę tworzy i ustala granice ,a kobieta się temu poddaje i ulega ,a nie odwrotnie." I pamiętaj gdy pada deszcz to weź parasol. Napisz coś jeszcze równie odkrywczego :D "wszystko zależy od tego Jak pisał na jakie tematy gadali ze sobą " Dokładnie. Bynajmniej nie na temat: chcesz zobaczyć moje fotki nago? "zwłaszcza że żelek i nastoletnia były zainteresowane Darkerem i pewnie nie tylko one." Żelek była o ile wynajmę lokum w Zakopanem na Sylwka. Nastoletnia nie była.

Gość facet to mysliwy
sami się ograniczacie ,a to dojazd ,a to tylko znajomkowie ,a to to ,a to kot się zesral ..zawsze znajdziecie 100 wymówek ..nawet jak by się juz laska rozebrała przed wami to byście w tym wyczuwali jakiś spisek ,a może alfons się czai za rogiem bo to nie możliwe :D

napisalem jej ze mam 22lata i jestem dka niej za stary ogolnie ten caly czat to straszna glupota 99%faceci

Gość Major domus
Jak się jest tylko znajomkiem to nic z tego nie będzie. A dojazd to też trochę męczące by było

"Tak na pewno piszesz z kims o facetach jacy ci sie podobaja z gościem od siebie o 12 lat starszym" Widocznie nie jesteś dziewczyną skoro cię to dziwi. "Dlaczego nie mogą skumać że Darker i Nastoletnia to znajomkowie z netu" Bo to idiotki.

Gość do darker
a żelek pisał, że wcale nie prosiła cię o pensjonat tylko o jakieś schronisko młodzieżowe ale ty na nic sie nie zgadzałes i nie chciałeś ruszać dupy ze swojej Ostrołęki

Gość facet to mysliwy
"no dokładnie to facet inicjuje zazwyczaj wszelkie następne kroki począwszy od znajomości ,a na seksie kończąc." Wiadomo, że jedyny wysiłek kobiety to rozłożenie nóg. Cieszę się, że w coś ustaliliśmy wspólnie. Kobieta się też wysila ,ale biernie z początku zgadzając się np na spotkania ,albo jak zaczniesz ją całować to się to jej spodoba ..a potem jak wsadzisz jej rękę w majty to też sie spodoba ;) Facet=inicjatywa kobieta=uległość takie to trudne ? Co do tego żelka czy jak jej tam...ja Ci powiem z doświadczenia tyle ,że najlepiej jest jak się spotyka z taką z neta na równych zasadach np : odległośc dojazdu do miejsca docelowego podobna , ty organizujesz domek ,a ona żarcie np , płacicie po równo ,a nie ty...wtedy też masz pewność ,że laska się w to angażuje rownie chętnie jak ty ,a nie że się frajerujesz ...a jak było z żelkiem to nie wiem.. Skoro już tyle wiesz TEORETYCZNIE to zacznij coś robić PRAKTYCZNIE korona z głowy Ci nie spadnie .

"nawet jak by się juz laska rozebrała przed wami to byście w tym wyczuwali jakiś spisek " Składasz ofertę?

Gość Major domus
Dobra. Najpierw trzeba się spodobać

Widze ze tu o mnie mowa. Lubie darkera, ale to bylo niemozliwe zebym z nim byla. Nawet na randce z nim nie bylam. Teraz mam kogos, jestem szczesliwa. Warto sprobowac, polecam. Mega sprawa. Koniec tematu ; ) wesolych swiat

Gość Ej Darker
to prawda ze żelek jest pasztetem? :D podobno większość ją widziała bo rozsyłała swoje foty jak jębnieta :D

"Kobieta się też wysila ,ale biernie z początku zgadzając się np na spotkania" Bo żyłka jej pęknie z przepracowania :D "Facet=inicjatywa kobieta=uległość takie to trudne ?" Jak nie ma uległości to wtedy jest gwałt. I o to mają żal pindy wyżej - że nie siedzę w pierdlu za gwałt tylko sobie żyję niczym pączek w maśle co nie zapierdala na każde zawołanie jakiejś tam obcej panny, nie zgadza się płacić za nocleg w górach (myślicie, ze mój następca to zrobił? Oj naiwni, naiwni :D ) "ty organizujesz domek ,a ona żarcie np , płacicie po równo" Domek to ja mogę zorganizować dla kogoś kogo znam. Czyli mój dom a nie jakieś lokum gdzie w życiu nie byłem, nie znam okolicy ani nic. "Skoro już tyle wiesz TEORETYCZNIE to zacznij coś robić PRAKTYCZNIE korona z głowy Ci nie spadnie " Robiło się. Tylko czas zmarnowałem. Za stary jestem na pierwszą randkę.

No proszę, Nastoletnia zabrała głos w temacie i wyszło na moje. Dziwki z góry niepocieszone będą :D "to prawda ze żelek jest pasztetem?" Nie jest.

Gość 84754356
//No proszę, Nastoletnia zabrała głos w temacie i wyszło na moje. Dzi**i z góry niepocieszone będą // bo pewnie to ty piszesz pod tym nickiem, ciekawe ze ona jest zawsze wtedy kiedy ty tak jak żaba i kaliban albo śmieszny student i dera zyeby pisza pod kilkoma nickami i udają że ktos sie nimi interesuje :D 🖐️

Gość facet to mysliwy
"Domek to ja mogę zorganizować dla kogoś kogo znam. Czyli mój dom a nie jakieś lokum gdzie w życiu nie byłem, nie znam okolicy ani nic." Pierdolisz głupoty sam tak się zgadałem kiedyś przez neta było w tym ryzyko , adrenalinka i było fajnie ;) ..co to za problem ? ważne to żeby wiedzieć ,że laska jest nakręcona gg ,a potem skype , kom. Idzie to wyczuć po tym jak się gadka klei i jakie tematy ( z nutką erotyki )są poruszane...ja tam nie widzę problemu ,a do tego zwiedzasz sobie nowe miasto. "Robiło się. Tylko czas zmarnowałem. Za stary jestem na pierwszą randkę. " tu tez pierdolisz ..widocznie powtarzałeś te same błędy skąd kiepski rezultat . Jakie błedy powinieneś wiedzieć mniej więcej sam , a jak nie to coś napisz to wyjaśnie to czego nie kumasz "No proszę, Nastoletnia zabrała głos w temacie i wyszło na moje" I co raduje Cie to ,że twoje na wierzchu ? ..Bo ONA teraz tak powiedziała ? ,a co miała powiedzieć ? ...chuj wie tak naprawdę co mogłeś ,a co nie mogłeś bo tego nie sprawdziłeś ,ale ze wzlędu na jej młody wiek i posądzenie o gwałt to gra nie warta świeczki ...Mi chodzi o sam fakt co tak naprawdę mogłeś.

Gość Darker czyli byś zaprosił do
siebie na noc obca dziewczynę z innego miasta? to nie byłby dla Ciebie ani Twojej rodziny problem?

"bo pewnie to ty piszesz pod tym nickiem, ciekawe ze ona jest zawsze wtedy kiedy ty" Argumenty się skończyły jak widzę :D "tak jak żaba i kaliban" Żaba i kaliban piszą z tego samego kompa bo mieszkają razem. Jesteś chyba ostatnią osobą która tego nie wie. "co to za problem ?" Spory bo nigdy nawet na randce nie byłem to nie będę się bawić w takie rzeczy. Może kurwa od razu na pierwsze spotkanie z biletami na Hawaje przyjadę. Też będzie adrenalinka. Jakoś zupełnie tracę ochotę na dziewczyny jak takiej trzeba jeszcze wyjazd zafundować. "Idzie to wyczuć po tym jak się gadka klei i jakie tematy" Mnie się nigdy z żadną nie kleiło. "widocznie powtarzałeś te same błędy skąd kiepski rezultat " Widocznie dlatego, że nie zaoferowałem dziewczynie pobytu w hotelu w Karkonoszach. To na pewno to ... :D "I co raduje Cie to ,że twoje na wierzchu ?" Chłopie a czy do ciebie dociera, że dziewczyna nie była w moim typie? Ja rozumiem, ze ty wetkniesz we wszystko co nie spierdala na drzewo wiec pytam retorycznie czy dociera do ciebie cokolwiek w temacie, że nie leciałem na nią? "siebie na noc obca dziewczynę z innego miasta?" Mieszkam z rodzicami. Pisałem teoretycznie.

"a żelek pisał, że wcale nie prosiła cię o pensjonat tylko o jakieś schronisko młodzieżowe ale ty na nic sie nie zgadzałes i nie chciałeś ruszać d**y ze swojej Ostrołęki " Wiem co mówi. wiem też, że mojego następcę zaprosiła do domu a nie do jakiegoś tam schroniska. Co do schroniska to sama mogła się tym zająć tym bardziej, że to był jej pomysł. Ja wiem tyle o schroniskach młodzieżowych co o zastosowaniu technologii kosmicznej w produkcji butów na lato. Nie znam miejsca, w życiu tam nie byłem a mam wszystko organizować. Spoko. Ciekawe tylko czemu tamten nic nie musiał tylko od razu dostał jej adres i nocleg. Ponadto mój szef raczej miałby coś przeciwko gdybym nagle po zatrudnieniu mnie zniknąłbym sobie z roboty na tydzień. Ona wtedy była na utrzymaniu rodziców.

Trzebiebor "Zresztą dla niektórych wszystko oprócz Warszawa, Kraków Wrocław Poznań Gdańsk to wieś" Uff, czyli jestem 'miastowa'. :D prawda o prawiczkach "Darker - może byłes zbyt natrętny? albo za bardzo nalegałeś na seks" Absofuckinglutely! Zawsze mi się wydawało, że Darker to jakiś zboczeniec. Myślę, że kastracja to dla niego najlepsze rozwiązanie. :)

Gość facet to mysliwy
"co to za problem ?" Spory bo nigdy nawet na randce nie byłem to nie będę się bawić w takie rzeczy. Może k**wa od razu na pierwsze spotkanie z biletami na Hawaje przyjadę. Też będzie adrenalinka. Jakoś zupełnie tracę ochotę na dziewczyny jak takiej trzeba jeszcze wyjazd zafundować. Pisałem wcześnie ,że nie ZAFUNDOWAĆ bo to z góry jest skazane na porażkę ,a po równo!! jak dziewczyna jest chętna to zapłaci połowę oraz zainteresuje się sama sprawą jest to dowód na to ,że ona też chce się spotkać z tobą i jej jakoś tam zależy na fajnym spędzeniu czasu ,a nie tylko Tobie "Widocznie dlatego, że nie zaoferowałem dziewczynie pobytu w hotelu w Karkonoszach. To na pewno to ..." Strasznie wszystko przejaskrawiasz chłopie to nie jest istota sprawy ,a ty się skupiasz nie na tym co trzeba. NIE, nie masz płacić za laskę ,a w szczególności za hotele ty masz to zorganizować ,a kasa po równo. Ja płaciłem podczas randek za laskę ,ale to na pierwszym spotkaniu w dobrym geście w np pubie za piwko/drinka 6/10 zł to majątek ? NIE 2gie spotkanie to już płaciła za siebie ,a czasem w ramach rewanżu sama postawiła piwko. " Mnie się nigdy z żadną nie kleiło." to są te błędy które powtarzasz najwidoczniej z każdą kolejną ...może brak humoru ? ..może pozwalałeś się wygadać lasce , wypłakać zamiast uciąć rozmowę i wrzucić swój temat ? ..nie wiem sam wiesz na jakie tematy gadałeś i wiesz ,że to było nie skutecznie więc trzeba spróbować czegoś innego.

Gość facet to mysliwy
"Wiem co mówi. wiem też, że mojego następcę zaprosiła do domu a nie do jakiegoś tam schroniska. Co do schroniska to sama mogła się tym zająć tym bardziej, że to był jej pomysł." z tym następcą tronu to nie dowiesz się jak to było naprawdę i czy w ogóle było chyba ,że masz kamerę w jej gaciach. Co do srchoniska to równie dobrze mogłeś zaproponować sam swoje rozwiązanie.."słuchaj mała ja się na schroniskach nie znam ,ale za to są pokoje tu i tam 120 zeta za dobę czyli po 60 zeta od osoby pasi ? "(jak nie to niech spierdala ,ale tego już nie mówisz ;P )

Gość ytytytyt
pewnie dlatego, że ów następca wyszedł do ludzi:D

"Pisałem wcześnie ,że nie ZAFUNDOWAĆ bo to z góry jest skazane na porażkę ,a po równo!!" Super. Ale nie z obcą dziewczyną. Moją dziewczyną tak ale nie obcą jako na pierwsze spotkanie. Masz bajer? Kleją się do ciebie? To możesz sobie pisać. "Strasznie wszystko przejaskrawiasz chłopie to nie jest istota sprawy ,a ty się skupiasz nie na tym co trzeba. " Tobie po prostu trudno pojąć, że ktoś nigdy nie miał powodzenia. "ty masz to zorganizować ,a kasa po równo." Jakli ja niedzisiejszy... pierwsza randka w hotelu ma być... kto bym pomyślał. "to są te błędy które powtarzasz najwidoczniej z każdą kolejną " To BYŁY błędy jakie POWTARZAŁEM z każdą inną. Dałem sobie spokój z dziewczynami. Za stary jestem na pierwszą randkę jak już pisałem. Ciesz się, więcej dziewczyn i wolnych pokojów hotelowych dla ciebie :D "może pozwalałeś się wygadać lasce , wypłakać zamiast uciąć rozmowę i wrzucić swój temat ? " Nieśmiali do gazu? :D "więc trzeba spróbować czegoś innego." Ja już na kolejne studia się nie wybieram :D

Gość facet to mysliwy
wyjść do ludzi nie wystarczy tu trzeba umieć otworzyć gębę i coś z sensem powiedzieć,

Gość ytytytyt
a tak serio Darker zazdroszczę ci, że już sobie dałeś luzu z babami. mam nadzieję, że jak będę w twoim wieku to też mi się uda

Gość ytytytyt
facet - no widzisz...a potem się okazuje, że sensowne powiedzenie też nie wystarzczy

"pewnie dlatego, że ów następca wyszedł do ludzi" Z tego co pisał to zawsze się do niego jakieś kleiły. Zdziwiłbym się jakby na niego nie poleciała. Taki wie co i jak a ja? Szkoda gadać - mam pajaców z kafe za doradców :D "z tym następcą tronu to nie dowiesz się jak to było naprawdę i czy w ogóle było chyba ,że masz kamerę w jej gaciach." Sama mi powiedziała. "Co do srchoniska to równie dobrze mogłeś zaproponować sam swoje rozwiązanie.."słuchaj mała ja się na schroniskach nie znam ,ale za to są pokoje tu i tam 120 zeta za dobę czyli po 60 zeta od osoby pasi ? "" Ja jestem człowiekiem cholernie nieśmiałym więc ... zachowaj to dla siebie i nie rozśmieszaj mnie.

ytytytyt "mam nadzieję, że jak będę w twoim wieku to też mi się uda" Ale masz marzenia... Ty rób coś żeby nie być takim frustratem.