Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

Gość MarszczyFredzior
Taka młoda a juz nie jest dziewicą. Tfu

Gość darker a masz
serio ma kogoś nastoletnia? Leciała chyba darker na ciebie???

"serio ma kogoś nastoletnia?" Ma. "Leciała chyba darker na ciebie???" Tutaj każda na mnie leci.

Darker - to jakiej Ty chcesz kobiety?? i jeszcze napisz jak oceniasz swoja atrakcyjność w skali od 0 do 10

Gość MarszczyFredzior
Dziecko a już wpuściła penisa do swojej pochwy jakby nie mogła poczekać do 22 roku życia

"to jakiej Ty chcesz kobiety??" Nie chcę już kobiety. Nie macie mi nic do zaoferowania. "i jeszcze napisz jak oceniasz swoja atrakcyjność w skali od 0 do 10" Zero plus dwa metry mułu.

Nastoletnia miała parcie na penisa, Darker mógł skożystać z niej

Darker- rzadko się zdarza taki pasztet;), pewnie tylko tak piszesz, bo lubisz sie zadręczać, na pewno jest w Tobie cos atrakcyjnego choćby wzrost no i jakies dziewczyny z kafe chciały się z Tobą spotykać, więc coś musi być na rzeczy:).

Gość darker a masz
to dziwne-wydawało mi sie że sie macie ku sobie.Wzajemna fascynacja i ktos ci ja sprzątnął sprzed nosa.!

Gość topowy topik jakiegos
babsztyla ktory nie potrafi pojac ze mozna byc szczesliwy nie majac kobiety:O🖐️

"rzadko się zdarza taki pasztet" Atrakcyjność to nie tylko wygląd. Nie wiedziałaś? "na pewno jest w Tobie cos atrakcyjnego choćby wzrost" Widać jak dotychczas działało... pffffff "no i jakies dziewczyny z kafe chciały się z Tobą spotykać" Które nigdy na oczy mnie nie widziały. Te na studiach co mnie znały jakoś nie chciały.

"wydawało mi sie że sie macie ku sobie.Wzajemna fascynacja i ktos ci ja sprzątnął sprzed nosa.!" Niby kto?

Darker - może byłes zbyt natrętny?:( albo za bardzo nalegałeś na seks:(

Gość darker a masz
Problem darkera nie jest w wygladzie tylko w zachowaniu i tyle.

Gość ale sie przyjebaliscie sie
do darkera :O to niech ktoras sie umowi na szybki numerek a nie walkujecie temat codziennie :O

"może byłes zbyt natrętny?" Natrętem to się stawałem jak chciałem nie tylko notatki pożyczać i płyty przegrywać. "albo za bardzo nalegałeś na seks" Tak. A najgorsze było to jak nie chciałem ich zabierać moim prywatnym odrzutowcem na wakacje.

Gość darker a masz
no ty i nastoletnia.przecież wydawało sie że macie sie ku sobie io coś sie spieprzyło??

Gość darker moze po prostu
daj się poznać i tyle ..przecież nie musisz się angażować od razu ..teraz masz stanowisko na zasadzie " na złość mamie odmrożę sobie uszy" ..miałeś niepowodzenia i obraziłeś się na wszystkie kobiety tego świata .. osoby są rożne.. Każdy potrzebuje bliskości drugiej osoby. Teraz mówisz ,że nie potrzebujesz ,a gówno prawda. Portale randkowe dla desperatów ,a skąd ten wniosek ? to jest właśnie dla ludzi co pracują i nie mają tyle czasu na chodzenie i poznawanie kogoś na mieście. Zrób ładny profilek z korzystnym zdjęciem + swoje zainteresowania i ..nie rób nic. moze sama się jakaś odezwie. Niema co się skazywać od razu na wieczne wygnanie i samotność.

"ja pie**ole" Teraz rozumiesz Wiara co miałem na myśli, pisząc kiedyś że moja działalność na kafe to taka działalność charytatywna dla ułomnych tu piszących.

"Każdy potrzebuje bliskości drugiej osoby" Nie nie kazdy , kolejna idiotka czy sama autorka takie bzdety pisze?

Gość darker moze po prostu
"to jest właśnie dla ludzi co pracują i nie mają tyle czasu na chodzenie i poznawanie kogoś na mieście." I tak ostatecznie trzeba się spotkać i poznać na mieście. .ale masz wstępną selekcje osób ,a jak się tak wszystkiego boisz to weź się zabij od razu bo takie życie to się nazywa wegetacja i powolne czołganie się do grobu ...zycie bez emocji , bez ryzyka ..takie zamykanie się w bezpiecznej klatce.

Gość darker a masz
Problemem darkera i może innych prawików NIE jest tylko wygląd tylko to że nie potrafia SOBĄ zainteresować dziewczyny i tyle!oT cała diagnoza

Gość Prawik1000%
Dokładnie.

"Problem darkera nie jest w wygladzie tylko w zachowaniu i tyle." A tymczasem temat "mój chłopak siedzi w więzieniu" doczekał sie trzeciej (!) edycji i kolejnych kilku tysięcy postów. Widocznie wg. forumowych "ekspertów" jestem jeszcze gorszy niż ci z kryminału. Niech i tak będzie "wydawało sie że macie sie ku sobie io coś się spieprzyło??" Jestem od niej o 12 lat starszy. Mieszkam w Mazowieckim a ona przy granicy z Niemcami. Oblicz sobie. "daj się poznać i tyle" Ekhm, to ja kopa w dupę dostawałem OD WAS. "przecież nie musisz się angażować od razu" Podejdę do dziewczyny i powiem: może masz ochotę na małe rżnięcie u mnie? Bez angażowania się jak widać. Każda na to zapewne poleci. :D "teraz masz stanowisko na zasadzie " na złość mamie odmrożę sobie uszy"" Moje stanowisko to: DOSYĆ MARNOWANIA CZASU! "Każdy potrzebuje bliskości drugiej osoby. Teraz mówisz ,że nie potrzebujesz ,a gówno prawda. " Skoro więcej ciepła i zrozumienia dostałem od własnego kota niż od was to sama wyciągnij wnioski. "Portale randkowe dla desperatów ,a skąd ten wniosek ?" Pomyśl a zrozumiesz. "to jest właśnie dla ludzi co pracują i nie mają tyle czasu na chodzenie i poznawanie kogoś na mieście" Skoro nie mają czasu na szukanie to nie będą mieli czasu na związek bo będzie praca. Proste.

"ale masz wstępną selekcje osób" Tak samo w prawdziwym życiu. Widzisz kto ci się podoba a kto nie. Musisz czyjąś mordę na ekranie komputera po to zobaczyć? "zycie bez emocji , bez ryzyka ..takie zamykanie się w bezpiecznej klatce." Wiara, rozważałeś karierę najemnika w Afryce? Tam emocji ci raczej nie zabraknie :D

Podobno Darker mial juz troche emocji np proba samobojcza przez laske :D