Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

bo wydają mi się super ludźmi, a robią tu z siebie cioty" Pierdolenie :D Nie wydaje mi się żeby ktoś tu z siebie robił ciotę.

Trze coś tam, ech... No nie wiem. Czasami jak czytam te pełne żalu i narzekań posty prawiczków, a nieraz zdarzy mi się, bardzo rzadko, zobaczyć ich normalne wypowiedzi, to zastanawiam się jacy są naprawdę. No nic. Ja lecę. Wesołych! :)

Darker - z tego co wiem to jakieś nawet z kafe chciały się z Tobą spotykać;). a oprocz kafe możesz korzystac z portali randkowych i czatów;).

Gość Trzebiebor
Portale to gówno

Gość darker moze korzystac z takich
portali bo jest wysoki, ja bym nie mógł bo mam tylko 169cm :O

"z tego co wiem to jakieś nawet z kafe chciały się z Tobą spotykać . a oprocz kafe możesz korzystac z portali randkowych i czatów ." I co z tego, że jakaś tam kiedyś chciała? Mam się rzucać na każdą co coś ode mnie chce? Zabawne, że tego typu oferty tylko na babskim forach i od pomarańczy. Za to jak człowiek jest młody i idzie na 5 lat na babski kierunek gdzie jest ok 6 bab na jednego faceta to żadna nie chce dać szansy. Z pewnością przypadek. Portale randkowe są dla desperatów a czaty dla znudzonych. Ja nie chce nikogo poznawać. Nie będę się w moim wieku w związki na odległość bawić. Moja koleżanka latała do chłopaka na wyspy gdy tylko miała czas - już widzę jak dla mnie jakaś z drugiego końca Polski tyłek rusza, taaa...

Gość MarszczyFredzior
Ze mną się umówiła dziewczyna z kafe. Pojechałem a tam nikogo nie było

Gość MarszczyFredzior jestes
tomkiem z sopotu????

Gość Uwaga Do Darkera:
myślę, że niedługo zaczniesz gwałcić. musisz iść szybko na prostytutki, bo później będzie za późno i skrzywdzisz jakąś niewinną dziewczynę :(:(

Gość Trzebiebor
Dlaczego miałby to robić ?

Darker- a skąd wiesz, że żadna się na Ciebie nie skusi?? na pewno masz jakies zalety;) aha możesz jeszcze pójść na kurs tańca tam to potrzebują takich młodych i wysokich, bo jest duzo dziewczyn bez partnera;).

Gość MarszczyFredzior
Żadna Aneta się ze mną nie umawiała

Gość Trzebiebor
i co mu da że pojdzie na kurs tańca

"Darker- a skąd wiesz, że żadna się na Ciebie nie skusi??" Gdzie? Na ulicy? Będzie za mną biegła i poprosi o mój nr kom.? Ja na imprezy nie chodzę, studia mam za sobą. Innego wyjścia nie ma. "na pewno masz jakies zalety" Jakieś tam mam jak kazdy ale wygląda na to, ze chujowe. "aha możesz jeszcze pójść na kurs tańca" To mnie musieliby płacić abym tam chodził. Po całym dniu wracam tak zmęczony, że nie mam siły na nic poza otwarciem książki i snem.

Darker - moze jesteś zbyt wymagający?? gdzieś tu przeczytałam, że gustujesz w rózowych lalach, może trochę obniż loty?;)

"moze jesteś zbyt wymagający??" Bardzo. Sam tylko nie wiem co do czego. "gdzieś tu przeczytałam, że gustujesz w rózowych lalach, może trochę obniż loty?" Wierzysz w każdą głupotę co napiszą i z tego powodu potem zawracasz mi dupę i marnujesz mój czas? Zrobimy tak, ja PODWYŻSZĘ swoje loty a ty ruszysz tą szara masą co ją masz w czaszce. Oboje wyjdziemy na tym dobrze

pisze o wymaganiach bo wszędzie zaznaczacie jaka to dziewczyna musi byc porządna do tego piękna no i dziewica;). próbujcie z różnymi dziewczynami, poza tym nie wiecie jakie na co dzień są te wymalowane;).

Gość Trzebiebor
Ja nie będę próbował z żadną chyba że będa się o mnie starać

"pisze o wymaganiach bo wszędzie zaznaczacie jaka to dziewczyna musi byc porządna do tego piękna no i dziewica" Dlaczego jak ja coś napiszę to przechodzi bez echa a debile co się dorwą do klawiatury po maratonie masturbacji są cytowani jako przykłady ... "próbujcie z różnymi dziewczynami, poza tym nie wiecie jakie na co dzień są te wymalowane ." Już lecę polować po ulicach na dziewczyny :D Takiego wała.

Gość darker a masz
nadal kontakt z nastoletnią?Co u niej?

"nadal kontakt z nastoletnią?Co u niej?" Dawno z nią nie pisałem. Wiem, że ma kogoś.

Gość ej darker a nastoletnia
juz nie jest dziewicą na pewno serce ci tera pęka :classic_cool:

Gość ale wiara wygląda jak
model i jest wysoki, więc laski same moga sie o niego starać, a ja jestem niski i żadna mnie nie chce :O