Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

Gość masz darker
tak nastoletnia nagle właczyła sie do dyskusji-trzeba darker było dziewczynie dać spokój a nie męczyć ja po nocy.:D:D:D I jak zauważył ktoś wyżej napisała to bo co miała napisać...może wolała to zrobić z gościem starszym niż z młokosem ale skoro dupy mu sie ruszyć nie chciało a co do żelka wiadomo że konfabuluje dziewczyna równo więc jedno kłamstwo w ta czy w tamta to dla niej pikuś.....napisała żeby darkerowi zrobiło sie żal... Nieśmiałość darker to jedno ale ty jestes po prosty nudny i to jest przyczyna twoich porażek..nie umiesz zainteresować soba dziewczyny .Nie musisz być piękny a podobno nie jesteś najbrzydszy tylko nie masz w sobie daru rozmowy i zaciekawienia sobą innych i nad tym popracuj:)

Gość Menander
On nie był w jej typie

Gość Menander
Z umiejętnością podrywu i bycia interesującym dla dziewczyn człowiek się rodzi albo nie. Albo to ma albo nie. Orzeł potrafi latać a kogut nie

Gość masz darker
A wg darkera to ona w jego nie była:D:D:D W końcu zdecydujcie sie na jedna wersję:D:D:D Ale z gościem starszym o 12 pisała o innych facetach???i oczywiście bez podtekstów po czym poznaje pierwszego lepszego faceta i po miesiacu już jest po:D:D:D:D

Gość Menander
Przez internet ludzie rozmawiają z obcymi o różnych rzeczach bo nie ma wstydu

"może wolała to zrobić z gościem starszym niż z młokosem" A w czym niby my tutaj jestesmy lepsi od takiego młokosa? :D Atutem starszego faceta jest własnie doświadczenie, które my mamy mniejsze nawet od takiego młokosa :D

Gość Menander
W kwestii mentalnej tak. W dzisiejszych czasach mamy mniejsze doświadczenie niż 12 latek

Gość masz darker
a ty co menander adwokat diabła(darkera?):D:D:D To w końcu sie zdecydujcie bo podobno nastoletnia nie była w jego typie:D:D I równie dobrze skoro tak długo ze soba pisali mogli to zrobić ze soba bo skoro ona poznała jakiegoś faceta i po miesiacu było po wszystkim to znaczy że była chętna,prawda?I po co by komuś zawracała głowe jakby nie liczyła na nic więcej.?? A ogólnie to chodzi o to że darker tak narzeka na baby ale chce aby jakaś z jego miasta sie znalazła żeby sie nie przemęczył zbyt dalekimi dojazdami a co jak pozna(o ile to nastapi!!!)jakąś ze Szczecina lub Przemyśla to co odpuści bo za daleko?Po prostu wygodnicki z ciebie facet i tak własnie ci przechodzą okazję koło nosa(żelek,nastoletnia)

Gość Menander
Koleżeństwo internetowe między On i Ona może ciągnąć się latami i nie znaczy że musi dojść do seksu nawet jeśli się spotkają

Gość Menander
Ciekawe że do jednych jak grochem o ścianę. Nie było żadnych uczuć między Darker a Nastoletnia a co do Żelka to ona go wykiwała

"A ogólnie to chodzi o to że darker tak narzeka na baby ale chce aby jakaś z jego miasta sie znalazła żeby sie nie przemęczył zbyt dalekimi dojazdami a co jak pozna(o ile to nastapi!!!)jakąś ze Szczecina lub Przemyśla to co odpuści bo za daleko?Po prostu wygodnicki z ciebie facet i tak własnie ci przechodzą okazję koło nosa(żelek,nastoletnia)" Normalny. Przynajmniej ja bym go uważam za nienormalnego, gdyby na każde skinienie jakiejś laski z neta ten zapierdalał 500 km na spotkanie. :D Jakoś inni faceci nie musieli tego robić tylko znajdowali dziewczynę w gimnazjum, liceum czy na studiach. 🖐️

Gość masz darker
oczywiście nie musi -jakby nastolatka nadal byłą dziewicą a skoro podobno nie jest już to sam sobie resztę dopowiedz-równie dobrze mogłi to zrobić razem a nie teraz wymyślać bajki że nie jest w jego typie jak sie poznawali to była ale mu pewnie przeszło bo dała komu innemu...

Gość Menander
Dlaczego ta trudno zrozumieć ze ona zrobiła to z tym z kim chciała a z Darkerem nie koniecznie. Może powiesz że zrobiłaby to też z Ble Ble bo byla taka napalona

Gość facet to mysliwy
oooo . widzę że debata od samego rana tym razem mamy już 2ch prawiczków :) Kluczowym problemem nazwał bym taką reakcję PBW "A na samą myśl o tym, że się przełamuje w mękach, a ona mnie potem olewa czuję się sparaliżowany strachem." Pierw ,żeby w ogóle zacząć myśleć o kobietach to trzeba je choć trochę lubić ,a na pewno nie łączyć tego podświadomie z mega lękiem i stresem. Darker wczoraj się poddał więc go nie będę męczył. Jeżeli byście jednak coś tam kiedyś chcieli popróbować to w waszym stanie polecam jakąś terapie na podświadomość . bo mechanizm obronny przed kobietami macie ustawiony ma maxa i nie dziwię się temu ,ale to już od was w tej chwili zależy czy chcecie w tym przesadzonym lęku żyć dalej czy nie.

Gość Menander
Tylko dla PBW jest jakiś ratunek bo on jest przystojny taki ze och i ach

Gość masz darker
tak na studiach ale już niekoniecznie ze swojego miasta???:D:D:D Oczywiście nie MUSICIE drodzy panowie????:D:D ruszyć szanownych 4 liter by zmienić swoje życie ale przestańcie przynajmniej pierdolić w kazdym temacie że żadna was nie chce że to że tamto i owamto tylko przyznajcie się do tego że WAM sie po prostu nie chce bo: za daleko/zbyt blisko za stara/młoda dziewica/niedziewica pasztet/zbyt chuda blondyna/ruda/szatynka za dużo wymaga/za mało nie poznałą sie na mnie Pali/pije/imprezowiczka/nie imprwzuje zbyt dużo MNIE to kosztuje:wysiłku,kasy,czasu itp. itd itp-niepotrzebne skreślić !!! Wszystko tylko wina nas bab natomiast WY PRAWIKI jesteście: Wspaniali i cudowni !!!! I wszystko to wina bab:D:D:D

Gość Menander
Ja winie moich rodziców że takiego mnie urodzili

"Nieśmiałość darker to jedno ale ty jestes po prosty nudny i to jest przyczyna twoich porażek" Za to reszta społeczeństwa jest mega-interesująca :D "nie umiesz zainteresować soba dziewczyny " Poważnie? Długo ci zajęło aby na to wpaść :D "najbrzydszy tylko nie masz w sobie daru rozmowy i zaciekawienia sobą innych i nad tym popracuj" Jak mam pracować? Z botem mam rozmawiać? Z odbiciem w lustrze będę gadał? . Forever alone :D "Ale z gościem starszym o 12 pisała o innych facetach???i" A o czym miała? O pokemonach? Poszukaj jej postów na kafe to sama zobaczysz w jakich tematach pisała. Googla nie potrafisz używać czy co? "skoro ona poznała jakiegoś faceta i po miesiacu było po wszystkim to znaczy że była chętna,prawda?" Raczej się sobie spodobali. Pisze, że jest zajebisty. Mnie nazywano innymi epitetami. "A ogólnie to chodzi o to że darker tak narzeka na baby ale chce aby jakaś z jego miasta sie znalazła żeby sie nie przemęczył zbyt dalekimi dojazdami" Bo wyjdzie na to, że będę jedynym frajerem co dojeżdża i dojeżdża i guzik z tego ma. "Ciekawe że do jednych jak grochem o ścianę." Gdy ja czytam ich posty to widzę takiego Maćka z Klanu po drugiej stronie - przeczytać można ale szkoda czasu tłumaczyć bo nie dotrze.

Gość masz darker
menander o ile wiem to z ble ble nie korespondowała ale kto wie może była chętna tego też nie wiesz...skoro miała ochotę to widać potrzebny BYŁ jej facet a nie ciota(i nie chodzi tutaj że prawik tylko mało rozgarnięty gość) Darker zawsze jak nie ma argumentów sie poddaje po czym innym to samo zarzuca. Oni są NIEREFORMOWALNI i ok.Tylko niech nie zanudzają w każdym temacie swoimi wypoacinami na temat bab.Cześć!!

Gość masz darker
a ja widzę takiego RYŚKA z klanu gdy czytam ciebie darker ale nawet on potrafi odejść z nudnego tasiemca:D:D:D:D

Gość Menander
jakby była szansa to prawiczek nie byłby prawiczkiem

Gość facet to mysliwy
"Jak mam pracować? Z botem mam rozmawiać? Z odbiciem w lustrze będę gadał? . Forever alone" łoo ..dobry patent ;)..może japońce za jakiś czas wprowadzą takie popiersie laski z która nieśmiały będzie mógł trenować dialog :D....ale znając zycie to oni beda woleli od razu przejść do konkretów bez zbędnych ceregieli i kupią sztuczną cipke

"Przynajmniej ja bym go uważam za nienormalnego, gdyby na każde skinienie jakiejś laski z neta ten zapie**alał 500 km na spotkanie. " Żeby to jeszcze było po co jechać :D "Hej, mieszkam 600 km od ciebie. Dotknąć ci się nie dam ale naciągnę cię na takie koszta, że zobaczysz. Jako ekskluzywny bonus oferuję ci patrzenie na mnie i to też nie za długie" :D "Jakoś inni faceci nie musieli tego robić tylko znajdowali dziewczynę w gimnazjum, liceum czy na studiach." No ale ja mam 27 lat Wiara. Teraz to ja muszę na Islandię lecieć po dziewczynę :D "Jeżeli byście jednak coś tam kiedyś chcieli popróbować to w waszym stanie polecam jakąś terapie na podświadomość" U twojego lekarza rodzinnego :D "tak na studiach ale już niekoniecznie ze swojego miasta???" Ale pieprzysz bzdety. Na studiach to ja byłem w Białymstoku tam były dziewczyny z całej Polski (tak jakby innych uczelni w kraju nie było :D ). Efekty? Szkoda gadać. Myślisz, że ja dowód im sprawdzałem gdzie się taka a taka urodziła? Chuj mnie to obchodziło bo widywałem je codziennie. "Oczywiście nie MUSICIE drodzy panowie???? ruszyć szanownych 4 liter by zmienić swoje życie" O ile facet musi ruszyć cztery litery to kobieta będzie na nich siedziała i czekała aż przyjdzie facet i jej da :D

"łoo ..dobry patent" Nooo :D A jak mi dziewczyna się na pięcie odwróci to ją za łeb i: Dokąd, szmato?! Jeszcze nie skończyłem! :D

"Pierw ,żeby w ogóle zacząć myśleć o kobietach to trzeba je choć trochę lubić ,a na pewno nie łączyć tego podświadomie z mega lękiem i stresem." Ja je łącze podświadomie i świadomie. Przecież dobrze wiem, że podlegałbym tylu kryteriom oceny, a wyłozyłbym się już na samym początku. 🖐️ Tacy jak my nie trafiają już w żaden target: - młode wolą rówieśników, a jeżeli chcą starszego to dlatego, że jest doświadczony - rówieśniczki chcą doświadczonego, a nie dzieciaka w starym ciele, którego trzeba uczyć wszystkiego od podstaw - starsze nawet jeżeli chcą młodego ciała to mają doświadczonych ruchaczy co zerżną wszystko, a jak chcą niedoświadczonego to nie 25+ latka tylko młodziutkiego. 🖐️ "Wszystko tylko wina nas bab natomiast WY PRAWIKI jesteście: Wspaniali i cudowni !!!!" W którym miejscu my pisaliśmy, że jesteśmy wspaniali i cudowni? Argumentów brak, więć już trzeba pierdolić głupoty? 🖐️

"W którym miejscu my pisaliśmy, że jesteśmy wspaniali i cudowni? Argumentów brak, więć już trzeba pie**olić głupoty?" A czego się po dziewczynie spodziewałeś?

Gość masz darker
nie musisz pisać bo przecież każda panna to wie jesteś najwspanialszy tylko żadna sie na Tobie nie poznała a jeśli nawet to szybko spierdalała...ale nie z twego powodu zapewne tylko bała sie z ideałem jakies mocniejsze więźi zacieśnić:D:D:D:D W Białymstoku hahhha ha toż trza była do Warszawki ruszać:D:D:D

Jak się już tak wszyscy czepiamy tego Darkera :D to właśnie nie rozumiem, dlaczego nie chciał się umówić z jakąś laską z kafe, która tego pragnęła. Nie ogarniam. Czy on zatrzymał się na etapie studiów i twierdzi, że już nie ma szans?