Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wscieeeeeekła!!!

Pokłóciłam się ze szwagierką przy stole!- o zdrowie mojego dziecka..

Polecane posty

No więc tak,dzisiaj do nas na obiad przyszła moja szwagierka z mężem i swoim 5 letnim synem . Ona wiedziała,ze moja córeczka źle się czuje,ale mała miała zostać na górze,a my byśmy do niej zaglądali a y mieliśmy byc na dole . Przyszli a ona od razu do mnie z gębą,że mam wziać córkę na dół bo co bedzie jej syn robił . Mówiłam jej,że mała gorączkuje i jak chce spać to niech śpi . Potem stan małej się mocno pogorszył ona do mnie,ze nic jej nie jest,ale widzę,że z małą coś jest nie tak,zmierzyłam temp a tam prawie 40 stopni temp,zaczęła cięzko oddychać na co moja szwagierka"nic jej nie będzie" . Mała zaczęła się lać przez ręce,nie moglam zbic jej temp wiec wezwałam pogotowie,na co ona,że przesadzam :O . Jak przyjechali to ona weszła tam do pokoju do małej " Anulka jaka ta twoja mama okropna,przez nią za chwile dostaniesz bolesny zastrzyk i będzie bolała pupa,ale nie martw się,ciocia nie da Ci zrobić krzywdy" :O . Mała w ryk,chciała isć do niej na ręce,ale ja kazałam jej wyjść i zejsć na dół,a ona do mnie z pyskiem,na co aj do niej,że jak jej nie pasuje to neich idzie do siebie . Obdzwoniła cała rodzinę i pwoiedziała,że wywaliłam ją z domu,a teraz wszyscy mają do mnie pretensje :O . Może przesadziłam?

Przeprasza za te literówki,ale szybko piszę bo mam chwile tylko póki mała śpi i jestem zdenerwowana :O

Gość nie przesadziłaś
wywaliłabym ja za takie coś na zbity pysk

Gość nie przesadziłaś
nigdy więcej jej nie przyjmuj w swoim domu

Nie chciałam się też z nią kłócić przy tych lekarzach,bo i tak się patrzeli jak na wariatów. Mała płakala,ja ją chciałam uspokoić,ona się jeszcze z trzeciej strony darła i jeszcze ją bardziej rozdrażniała..

ależ nie musiałaś wcale sie z nią kłocić, tylko grzeczny jasny komunikac " zejdź mi z oczu i nie pokazuj sie już nigdy wiecej w progach mojego domu " AVE!!, bez zadnej klotni awantur, uniesień No więc jesli chcesz aby ona nadal twoje dziecko otępiala i dziala tobie na nerwy to nic nie rób

Właśnie nie pozwoliłam na to,zeby jak to ujęłaś otępiała moje dziecko , dlatego chciałam żeby wyszła.. No,ale szwagierka obdzwoniła cala rodzinę i powiedziała,że ja z domu wyrzuciałam i że bez powodu karetke wzywałam :O

naprawde trzeba nie miec co robic zeby zakładac takie tematy i wylewac zal na cały swiat ;( a mnie wyskoczyły 4 pryszcze i co moze załoze temat ;)

Dollka- ja Ci nie kazałam tutaj wchodzić,więc jak Ci nie pasuje to nie czytaj i się nie wypowiadaj.

Gość tyyy duujka
dolllka syfiaro wysprzątaj chalupe a dopiero poźniej zacznij sie udzialc na kafe :o

Dollka,ale one mają rację,najeźdzasz tutaj na mnie,a sama masz niezły syf w chacie :O

Gość milas racje to jakas straszna
nieodpowiedzilana baba, wspolczuję rodziny

rozczaruje was....he, he to nie mój syf i nie moja chata ;) dobre co, a ze na zdjęciu wyszłyśmy z córcią prześlicznie no cóż.... nie mogłam sie powstrzymać

Gość tyyy duujka
.......naprawde trzeba nie miec co robic zeby zakładac takie tematy i wylewac zal na cały swiat a mnie wyskoczyły 4 pryszcze i co moze załoze temat..... masz tak ryj przebrzydly ze żadne pryszcze pogorszyc nic nie mogą i rowniez jak nie masz co robic rowniez to ogarnil chate flejo a nie wylewasz zal na caly swiat

Gość tyyy duujka
Haaha uwazasz ze wyszlas przesliocznie? pierdoolłam zębami w klawiature i monitor osmarkalam jak to przeczytalam :o :o A dziecko masz jak kazde inne przebrzydłe, jakies dałnikowate z porazeniem mózgowym,grube, przeżarte ,kluskowate, ktore bedzie cale zycie zmagac sie z chorobliwą otyłoscią

Gość gtjdkihdiocccfr
Dollka- Ty masz zeza,czy mi się wydaje?

Gość tyyy duujka
autorko wez opierodol swoją szwagierke tak na osobnosci albo sms-a jej wyslij co myslisz na jej temat jak sie zachowala A duujka i ma zeza, i wodoglowie, ryj jak u konia albo krowy, coz na to poradzic, ze panna przesliczna uwaza siebie za przesliczną :o Jakis cygan matke jej w krzaki zaciągnąc stąd wziela sie ta duujka pustoglowa zachwycona swoją wizualnoscią

Dziecko ma ładne,poza tym nie czepiajcie się do maleństwa,bo nie jest one niczemu winne.

Gość tragedia jak sie czyta wasze
wypowiedzi zlosliwe prostackie jak z rynsztoku jacy rodzice takie dzieci i w naszym kraju ma byc dobrze masakra

Gość 1000020000xyzwel
Wcale zle nie zrobilas ze wezwalas pogotowie,jak moj syn mial kiedys 40c goraczki (tez mial 5 lat)zawiozlam go na ostry dyzur.Lekarka powiedziala ze dobrze ze przyjechalam bo taka goraczka jest niebezpieczna dla dzieci.Tez dostal zastrzyk i jeszcze 2 kroplowki.To szwagierka zachowala sie jak idiotka

Moja córka ma 4 lata,to syn szwagierki ma 5 . Ja też uważam,że dobrze zrobiłam,chociaż moja rodzina uważa,że przesadzam i że nie potrzebnie małą wsytarszyłam . ( oczywiście mąż stoi po mojej stronie). Mała dostała zastrzyk,no,ale to było nieuniknione.

Moim zdaniem źle zrobiłaś,bo pozwoliłaś jej wystraszyć dziecko. Twój dom i Twoje zasady. jak mówisz,że mała jest na górze i odpoczywa to ona albo to akceptuje albo od razu może wyjść. Uważam,że za późno ją wyprosilas.

No,że wyszła zbyt późno to wiem,ehh szkoda mi małej :( . A jeszcze mam pytanie . Mała dostała ten zastrzyk po 13,ale o 18 podałam jej już czopek bo znowu gorączkowała,jest po 20 a gorączka znów rośnie,te czopki nie pomagają :( . Co robić?

podnoszęęę

No właśnie nasza lekarka jest na urlopie,chyba drugi raz wezwę pogotowie,może jak dostanie drugi zastrzyk to jej zbije temp . Ona teraz śpi,no,ale trudno,dzwonię.

a jakieś inne objawy oprócz gorączki? schładzaj ciało i jak to nie pomoże będzie trzeba jeszcze raz dzwonić a co do szwagierki ehhh jakbym czytała o mojej :D też mi powiedzieli że przesadzam jak z synem leciałam na ostry dyżur jak miał prawie 39 stopni (miał 2 miesiące) i od durnych wyzywali a skończyło się prawie 2 tygodniami w szpitalu z obustronnym zapaleniem płuc :/ takie debilki trzeba olać i robić swoje a jak rodzina coś powie że ją niby wyprosiłaś to powiedz wprost że kazała olać ci 40 stopni gorączki u córki bo jej synek się nudzi :D

no ona kaszle,cięzko oddycha,zdiagnozowali zap oskrzeli . Ale ona jest znowu gorąca,okłady ją budzą jak jej tylko położę , więc odpuściłam . Nie chcę jej znowu straszyć,bo bardzo płakała i się wystraszyła jak przyjechało pogotowie,ale chyba nie mam wyjścia :(