Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cobyeta

*** WRZESIEŃ 2012 ***

Polecane posty

dziewczyny pomóżcie z tą tabelką-napiszcie jak to robicie że wygląda ładnie-ja normalnie kopiuję-widać,że niby będzie prosto,a później znowu się rozłazi-poprawcie proszę!

witajcie dziewczyny robwalka zazdroszcze deszczu :-) u mnie ani kropelka i można zwariować. handzia brzusio ładny zgrabniutki w sam raz :-) próbuje poprawić tabelkę uwaga nie wiem czy wyjdzie MEGAN86.........25.......30tc......01.09.... Synek - Dawid Ajponka...........27......30 tc......02.09....Córka - Karolinka kama111111......29......30 tc......02.09..... Synek - Manuel Polcia91...........21......29 tc......08.09......Synek - Olivier giga 83.............28 .....27 tc......09.09.....Córka - Karolina mamuska2012....29.......28 tc......09.09.....Córka - Gabriela Madleenn..........27......26 tc......10.09......Synek smerfaskr..........26......27 tc......12.09......Córka - Karolina Netka0902.........29......27 tc......14.09......Córka? Obzartuszek.......27......28 tc......15.09......Córka Basia? nowa-mama........26......26tc.......15.09......Synek truskafffka .......24.......26tc.......20.09.....córka Kasia? Olczak..............25......27 tc......20.09......Córka - Dagmara brak ciąży .........29......22 tc......22.09......Synek. Mama2008-2012.....29......26tc.......22.09......synek Tymon 1Alexia2............23......26tc... ..23.09......Córka-Kamila agi_91..............20......25tc.......24.09......Synuś - Olafek handzia26..........26......26 tc......25.09......Córcia-Weronika Betismile...........24......24tc.......25.09......Synek MEGISU78..........34......26 tc.....26.09......Córka- Olimpia Robwalka...........36......27 tc......27.09.......Synek - Kacper mlodamamapyta...21......26 tc......27.09......??? Mama28.............28......25 tc......27.09......Córeczka - Karina? HankaRumcajsa....28......25 tc......30.09......Synek Cypisek

Gość smerfaskr
bardzo ładny brzuszek handzia- nie za duży., nie za mały. Moje włosy na nogach dostały jakiegoś turboprzyspieszenia, a było tak fajnie jak nie rosły. Ach te hormony. Z masowaniem brzucha lepije nie przesadzać, żeby nie wywołac skurczy. Megisu- w końcu odpocznisz, zrelaksujesz się.Na pewno na Panią Maluszkową dobrze to wpłynie. wczoraj była u mnie burza ale dziś znowu praży. Nie ochłodziło się nic a nic.

Megisu dziękuję za poprawienie tabelki,właśnie wróciłam z psem-u mnie leje,będę zmuszona później iść po zakupy!handzia26 fajny,zgrabny brzuszek-wszystkie powoli mamy identycznej wielkości!napiszcie dziewczyny czy wasze dzieciaki tez tak ostatnio wariują w brzuchach?mój to nawet w nocy potrafi buszować(jak wstaję do wc)i bardzo szybko się budzi,jakby reagował na nasze głosy-bo już kiedy mój R wstaje do pracy i ze sobą rozmawiamy mały wiercipięta daje o sobie znać-śmiać mi się chce jak nie raz cały brzuch lata w jedną albo drugą stronę!

Robwalka u mnie to sama od chyba dwóch tygodni Bąbel hiperaktywny, czasami jak M na przeciwko siedzi , widzi jak brzuch mi lata. To takie uzależniające, pewnie po porodzie dziwnie jest jak tak od środka nikt nie puka ;)

czesc:) handzia, jakbym patrzyla na swoj brzuch :P dzis o 11 mam wizyte u gina a pozniej zabieram sie za robienie pulpetow i mizerii :) milego dnia!

Dzien dobry ;) dziekuje dziewczyny jestem dopiero gdzies 4 ,5 tydz wiec same pocztki mam tylko nadzeje ze wszystko bedzie dobrze ;) handzia bardzo sliczny brzuszek;)

teraz jem 2 śniadanie,później pora na porządki!wrzesniowa mama-głowa do góry,nie martw się na zapas,będzie dobrze!mlodamamapyta-daj znać po wizycie!

O ja tez musze zmienic dane u siebie :) Juz 29tydzien :) MEGAN86.........25.......30tc......01.09.... Synek - Dawid Ajponka...........27......30 tc......02.09....Córka - Karolinka kama111111......29......30 tc......02.09..... Synek - Manuel Polcia91...........21......29 tc......08.09......Synek - Olivier giga 83.............28 .....27 tc......09.09.....Córka - Karolina mamuska2012....29.......29 tc......09.09.....Córka - Gabriela Madleenn..........27......26 tc......10.09......Synek smerfaskr..........26......27 tc......12.09......Córka - Karolina Netka0902.........29......27 tc......14.09......Córka? Obzartuszek.......27......28 tc......15.09......Córka Basia? nowa-mama........26......26tc.......15.09......Synek truskafffka .......24.......26tc.......20.09.....córka Kasia? Olczak..............25......27 tc......20.09......Córka - Dagmara brak ciąży .........29......22 tc......22.09......Synek. Mama2008-2012.....29......26tc.......22.09......synek Tymon 1Alexia2............23......26tc... ..23.09......Córka-Kamila agi_91..............20......25tc.......24.09......Synuś - Olafek handzia26..........26......26 tc......25.09......Córcia-Weronika Betismile...........24......24tc.......25.09......Synek MEGISU78..........34......26 tc.....26.09......Córka- Olimpia Robwalka...........36......27 tc......27.09.......Synek - Kacper mlodamamapyta...21......26 tc......27.09......??? Mama28.............28......25 tc......27.09......Córeczka - Karina? HankaRumcajsa....28......25 tc......30.09......Synek Cypisek

mamuśka skopiowałaś starą tabelkę, bo mój tydzień nieaktualny

No i teraz dopiero sie przywitam, ale ze mnie gapa :) Czesc dziewczyny :) Wczoraj Was poczytalam, ale mialam juz sily pisac. Bylismy na szkole rodzenia, a potem jeszcze w sklepie :) Wczoraj akurat polozna mowila o kapieli i odradzala te gabki, bo to siedlisko zarazkow. Lepiej dac pieluche albo kupic taka wyprofilowana wanienke. Mowila texz , ze ostatnnio saw modzie wiaderka do kapieli, podobno bardzo fajne, ale nie widzialam tego. Co do jazdy samochodem ,nie ma co sie martwic :) Nasze dzieciaczki nawet bardzo to lubia , tak jak chodzenie. Sa wtedy kolysane i slodko spia. A chroni je wlasnie i worek owodniowy i plyn i nie moze sie im nic stac, wiec nie ma co sie stresowac :) A ja mam wizyte w piatek rano, tez juz nie moge sie doczekac :) Moja mala dzisiaj tez niezle podskakuje :)

Teraz bedzie dobrze?? :) MEGAN86.........25.......30tc......01.09.... Synek - Dawid Ajponka...........27......30 tc......02.09....Córka - Karolinka kama111111......29......30 tc......02.09..... Synek - Manuel Polcia91...........21......29 tc......08.09......Synek - Olivier giga 83.............28 .....29 tc......09.09.....Córka - Karolina mamuska2012....29.......29 tc......09.09.....Córka - Gabriela Madleenn..........27......26 tc......10.09......Synek smerfaskr..........26......27 tc......12.09......Córka - Karolina Netka0902.........29......27 tc......14.09......Córka? Obzartuszek.......27......28 tc......15.09......Córka Basia? nowa-mama........26......26tc.......15.09......Synek truskafffka .......24.......26tc.......20.09.....córka Kasia? Olczak..............25......27 tc......20.09......Córka - Dagmara brak ciąży .........29......22 tc......22.09......Synek. Mama2008-2012.....29......26tc.......22.09......synek Tymon 1Alexia2............23......26tc... ..23.09......Córka-Kamila agi_91..............20......25tc.......24.09......Synuś - Olafek handzia26..........26......26 tc......25.09......Córcia-Weronika Betismile...........24......24tc.......25.09......Synek MEGISU78..........34......26 tc.....26.09......Córka- Olimpia Robwalka...........36......27 tc......27.09.......Synek - Kacper mlodamamapyta...21......26 tc......27.09......??? Mama28.............28......25 tc......27.09......Córeczka - Karina? HankaRumcajsa....28......25 tc......30.09......Synek Cypisek

Czesc dziewczynki, U mnie dzisiaj deszcz. Po wczorajszym upalnym dniu takie fajne odswiezenie :) Megan86 - jak bede miec mebleki w domu to wrzuce fotki handzia - brzuszek super i taki zgrabny :) Robawlaka - ja tabelke kopiuje do worda, tam poprawiam a pozniej tu wklejem. ALe ty juz chyba tez tak probowalas ? giga83 - Moja corcia tez tak wariuje w brzuchu. Codziennie sie klade i obserwuje jak sie rusza i wypycha raz prawa a raz lewa strone. Wtedy caly brzuch mam przekrzywiony :) No i rzeczywiscie po porodzie pewnie bedzie tego brakowac :) mlodamamapyta - powodzenia na wizycie izdaj relacje jak wrocisz :) wrzesniowa mama - trzymam kciuki za ciebie, za was! Musi byc dobrze!

Gość Mama28
Czesc dziewczynki ;) Czytam Was regularnie,ale tyle piszecie,że nie jestem w stanie nadążyć :) Ja narazie cały czas na spokojnie odkładam pieniążki,a potem pewnie zrobimy duże i porządne zakupy dla Maleństwa. Może rozłożymy je na dwa,trzy razy,ale póki co nie spieszy mi się. Narazie sen z powiek spędza mi ten przeklęty skaczący cukier i jak tu się nie denerwować?!?Już się nie mogę doczekać wizyty na Karowej. Mam nadzieję,że tam się mną porządnie zajmą.Nami znaczy się.Ech.

Mamuska u mnie już tabelka się zgadza. nie wiem co macie nie tak ale ja nie mam problemów z kopiowaniem, nie rozwala mi jej ani nic takiego. Wizytę u gin mam dopiero 28 go

No u mnie tez zawsze dobrze wychodzi :) Kopiuje cala, potem wklejam i zmieniam u siebie tylko cyferke w tygodniu :)

a mi tabelka po wklejeniu się rozłazi!muszę zaraz w ten deszcz iść po zakupy,a zdążyłam już posprzątać!

tak sie dziewczyny zastanawiam nad lekami... czy mam zaopatrzyć sie w jakieś czopki przeciwgorączkowe i syropek dla dziecka czy to mi lekarz powie? koleżanka mi poleciła ponoc wspaniałą maść do poranionych brodawek Purelan 100 podobno droga ale rewelacja.

Megisu co do jakichkolwiek lekarstw to kupię po porodzie,te które doradzi mi lekarz-po urodzeniu podaje się dzieciom VIGANTOL I CEBION-kropelkę tego i kropelkę tego na łyżeczce-ale i tak to kupię wtedy jak lekarz powie co i jak!jedyne co kupię to maść na odparzenia LINOMAG albo SUDOCREM i nic więcej!jedynie dla siebie na te popękane sutki,ale jeszcze nie wiem co bo tyle tego jest i każdy niby lepszy od drugiego!

Gość smerfaskr
rany ale upał.... chodze w samej bielixnie po pokoju. Dzis wyprałam pociel, koce i spiowrek dla bobasa. Korzystam z pogody a prasowanie zostawie na deszcz. W małopolsce dopiero ochłodzenia zapowiadaja na piatek. mojej maluszce upał nie przeszkadza, bo szaleje. Mam nadzieje, że sie obraca główka w dół. Powodzenia jutro i pojutrze na wizytach. Lekarstw na razie nie kupuje tzn. tylko takie jak octanisept, spirytus do pępuszka, sól do oczu, sudocream i chyba tyle. Potem zobacze co mi lekarz powie jak Mała sie urodzi. Obzartuszku jak Twoje serducho?

smerfaskr a kiedy na śląsku popada ? :-D ja chyba umre... w biurze mam prawie 30 stopni chodzą dwa wiatraki i dalej kiepsko...

I po wizycie. wszystko ok, przytylam 3kg i teraz waze 55, mam nadzieje, ze w dniu porodu bede wazyla 60 kg ;] A i prawdopodobnie bede miec cesarke i w sumie sie ciesze. miednice mam zwezona i jesli pod koniec ciazy dalej bede miec 16cm to kroimy :D

u mnie pochmurno,chłodno i jak na razie przestało padać-taki skrót pogodowy z Poznania!mlodamamapyta fajnie,że z wami wszystko dobrze!uwierzcie CC wcale nie jest takie fajne,no może lepsze pod tym względem,że nie trzeba się męczyć z porodem-typu skurcze,parcie itd.ja dobrze CC nie wspominam,choć tez wtedy byłam szczęśliwa jak lekarka podała mi to do wiadomości-przeszłam normalną operację w narkozie ogólnej,a co było później nie będę straszyć!mam nadzieję,że od 2000roku wszystko co do CC uległo zmianie!

robwalka, mimo wszystko wole cesarke a poza tym mam problem ze sluchem i co? podczas porodu zalatwia mi tlumacza? :D no bo jak polozna ze mna sie dogada? Wiec takze ciesze sie :)

mlodamamapyta o twoich problemach nic nie wiedziałam więc przepraszam,poza tym znacie już płeć?bo albo nie pamiętam czy pisałaś albo zapomniałaś dopisać w tabelce

czesc u mnie kolajny dzień upałów i duchoty... siedzę z włączonym wentylator bo inaczej wytrzymać nie potrafię... po prostu rozplynąc się można.. coś okropnego!