Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cobyeta

*** WRZESIEŃ 2012 ***

Polecane posty

Gość smerfaskr
Witajcie drogie Mamusie:) u nas kipesko, bo mała ma ogromny katar i m pojechał po jakies kropleki na katarek i jakis porządny aspirator. Mileiśmy z canpolu ale skończyły sie końcówki a samych nie można dokupić. Teraz mam sopelka ale wchodzi za glęboko do noska i mała sie denerwuje. A wy jakie macie sposoby na katar u maluszków? U nas prawie koniec przygotowac - ja osobiście nie lubie swiąt ale następne będą u nas we własnym domku to zrobie je po swojemu. ja tu jeszcze na pewno bedę dzis zaglądać ale juz teraz życzę Wam i Waszym pociechom wszytskiego dobrego a przede wszytskim dużo zdrowia. A astarającym sie o drugą dzidzię ( chyba madziulka) 2 kresek na teście. A sobie zyczę , zeby to forum nie umarło:)

Witajcie u nas duzo pracy ale jest ok:************** dziekuje kochane:******************* Składam Wam najserdeczniejsze rzyczenia wiele Łask Bozych i zeby aniołek stróż czuwał nad Nami i Naszymi rodzinami:** duzo zdrowia dla maluszków :*********************************** aaa i korzystajac z okazji dziekuje za FORUM ZE ISTNIEJE:****************** Ze sa tu takie wspaniałae osoby na ktore mozna liczyc wirtualnie bo wirtualnie ale mozna DZIEKUJE:********************* a teraz lece do kuchni:** Megan kuruj sie!!!!!!!!!!!!!! Jak po wizycie 19????????? madziulka a Tobie II kresek zycze :** daj znac:))) WESOŁYCH SWIAT KOCHANE:*****************

Gość domkwia
smerfaskr, megan zdrówka!! madziulka ja też trzymam kciuki z II kreski i czekam na dobre wieści :-) Dziewczyny życzę Wam z całego serca zdrowia, szczęścia, miłości, wspaniałych przyjaźni, pociechy z dzieciaczków, rozwiązania wszystkich problemów i spełnienia wszystkich marzeń :-)

Gość smerfaskr
ale się na tym forum przytulnie zrobiło:) ja sprzatam, smarkam, smarka mała, odkurzam, i smarkam:):):):) miłego pichcenie.

witajcie dziewczyny ja cos nie mogę sie ze wszystkim wyrobic...a mała daje czadu jak nigdy :-( na dodatek zaginął prezent dla mojego brata, firma kurierska zgubiła i już :-( wysłąłąm teraz meza zeby cos kupił a my siedzimy w domku i cos tam sprzatamy :-) o 14 wyjazd do mojej mamy. ...................................................................................................................................... Zyczę wam równiez Zdrowych Spokojnych Świat :-) obyscie sie nie przezarły ;-) :-D [kiss}

Zdrowych i pogodnych ;) Wszystkim zasmarkanym jeszcze raz zdrowia :) przepraszam że tak krótko ale jutro te chrzciny i nie mam czasu na NIC

Witajcie moje wrześniowe mamusie :) Z okazji Świąt życzę Wam samych radosnych i pięknych chwil z Waszymi maluszkami. Niech te święta będą wyjątkowe dla wszystkich, spędzone w ciepłej rodzinnej atmosferze, pełnej miłości i radości:) Madziulka, Tobie życzę dwóch kreseczek, a Megan i Smerfie powrotu do zdrówka :) Megi, nieźle z tym kurierem, normalnie JAK MOŻNA!!!??? Beti, ciesz się pierścionkiem, choć faktycznie zaręczyny jak na antyromantyka przystało... :D Nic sie nie martw, moje tez nie były mocno wyszukane ;) Ale co tam, pierścionek i tak zgubilam, a najważniejsze jest tu i teraz : Dużo miłości dla was :* My wczoraj z braku pomysłu na prezenty dla mam, trzasnęliśmy szybko sesyjkę Zośce i oprawimy ja w ramkę i tak podarujemy babciom. Nie ma to jak robić coś na ostatnią chwilę :D Mała zajawka będzie na nk. Do usłyszenia po świetach kochane 😘 🌼

do mnie tez jeszcze kurier nie dotarł z prezentem do brata :( a zamawiałam 1,5 tygodnia temu!

OLCZAK oby nie było jak z moim prezentem...poszedł się jebac :-D kupilismy co innego i tez bedzie, tamtego juz nie chce niech zwracają kase..

Gość smerfaskr
o rany, megi Ty to masz z tymi kurierami. jakies fatum .

Gość domkwia
Madziulka szkoda, że I kreska, ale mam nadzieję, że za miesiąc napiszesz, że są II ;-) więc powodzonka w dorabianiu tej brakującej kreski ;-) My już po kolacji :-) Kacperek niestety marudził, ale potem zasnął ;-) prezentów troszkę dostał, ale interesują go póki co tylko grzechotki :-)

Madziulka to w sylwestra opijcie się prawie do nieprzytomności.. i tiru tiru i znów we wrzesniu bedzie dzidzia :P

madziulka sie martwi ze ma jedną kreskę a ja sie martwie zeby nie było jutro dwóch....:-( chyba sie zabije...

nic nie mowiłam bo nic nie planowalismy i mam nadzieje ze tylko okres mi sie spoznia....

dziewczyny pomocy dość czeste kupki (4 razy) takie dosc żadkie i czasami przy pierdnieciu cos wyskakuje, a dzisiaj zrobiła troche kupki i śluz, powinnam sie martwic, wasze maluchy miały takie coś??????

takie ciągnce niteczki w kolorze kupy tez sa :-( czytałam troche na necie i to podobno jest ten sluz w kupie....:-( jezu chyba oszaleje

a i jeszcze do tego odparzon pupka :-( nie pomaga nawet sudocrem, dzisiaj zastosowałam masc tormentiol :-(

na odparzonom pupkę polecam posmarować te miejsca fioletem - uwaga nie schodzi z ubranek. co do śluzu w kupce to Dagmarze też się zdarzalo, zwłaszcza jak wprowadziłam coś nowego do swojego menu. jeżeli nie ma krwi to nie ma się czym martwic - tak mowila mi pediatra.

Moje kochane!!! Dopiero mam dostęp do netu... Wszystkiego najlepszego na Święta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* 🌻

Witajcie!Mamuśki Zdrowych Wesołych Świąt dla was,waszych drugich połówek i dzieciaczków-niech chowają się w zdrowiu-a i spełnienia marzeń bo widzę że nie które się starają o kolejną dzidzię.Megi a jak tam u ciebie z kreseczkami?u nas bez zmian-na razie mieszkamy u rodziców R(tragedia,masakra itd)Kacperek rośnie jak na drożdżach i jest taki kochaniutki.Myślałam że stęskniłyście się za mną a tu nic!:)

Megisu- sudocrem , bepanthen, mąka ziemniaczana - nic u mnie się nie sprawdziło na odparzony tyleczek. Pomógł dopiero tormientol na zmianę z fioletem- bardzo ten fiolet polecam i na pleśniawki i na odparzenia , tyle że na plesniawki musi być rozwór wodny i tym samym tyłeczek smarowałam i zeszło po dwóch dniach wszystko.