Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara_a_bardzo_głupia

Ciężko mi zerwać z pomyleńcem i seksoholikiem...

Polecane posty

Jestem ostatnią kretynką. Dziwić się młodym dziewczynom, że tkwią w toksycznych związkach jak stara d... w okolicach 40 tki zadaje się z socjopatą, seksoholikiem i nie wiadomo czym jeszcze, który ją zdradza i kłamie. Mam męża ale ten nie chce się ze mną rozwieść bo straci tym samym darmową służącą w domu. Kochanek mówi, ze czeka na mnie ale to czekanie ubarwia sobie poszukiwaniami nowych dziwek na Zbiorniku. Nawet umawia się na spotkania sponsorowane. Próbowałam z nim zerwać, ale za każdym razem stosuje szantaż emocjonalny. Nie wiem co mnie przy nim trzyma. Nie ma żadnych dobrych cech. No może to że jest miły czasami i posiada specyficzne poczucie humoru. Po Nowym Roku zamierzam z nim zerwać, zrobiwszy sobie przedtem badania na co tylko się da. Wszyscy się tutaj użalają, wiec dlaczego nie ja. Lepiej mi się zrobiło jak wyrzuciłam to z siebie. Tylko proszę mi nie mówić, że źle sie prowadzę, bo to już akurat wiem. :o

Gość .,n knkkn
Boze kobieto:o zostaw obu w cholere

Zbiornik.pl to jest portal społecznościowy, gdzie wszyscy szukają wszystkich. chodzi oczywiście o seks. pary szukają par lub singli. Single szukają singli lub par. Swoje upodobania i preferencje opisuje się na profilu. Każdy może znaleźć każdego. Totalne koorevstwo. Do tego dochodzą fotki i filmy - wiadomo jakie. Jestem bardzo tolerancyjna i daleko mi do moherów, ale mnie to zniesmacza. Włamałam mu się na konto. Wiem, że nie jest to etyczne, ale miałam swoje podejrzenia i okazały się słuszne. :(

Gość Zinnka
Ulegasz i jednemu i drugiemu. Widac tak juz masz, ze lubisz byc lekcewazona. Prawde mowiac, nie wspolczuje ci. Bo sama tego chcesz....

Gość a psik
każdy jest kowalem własnego losu możesz sobie pogratulować :-P

zgadza się... i własnie myślę, ze jestem takim typem. Czy to na przykład nie przypadek, że obaj są chorobliwymi sknerusami? Bo trafiam na takich. Jestem honorowa, mało wymagająca i sama się o siebie troszczę. czasem chciała bym być niedorobioną cizią, taką co zaraz zginie jak nie dostanie pełnej opieki .ehhh

Gość onbezzrozumienia
Kochana gdybyś była honorowa już dawno kopnęłabyś ich w dupeeeeeeeeeeee a prawda jest taka, że jesteś niedorobioną cizią,. która zginie bez tego toksycznego układu :) Zwyczajnie przegrałas życie ;)

tak chciała bym jeszcze pożyć normalnie chociaż z 10 lat.... ...

Gość dobra psycholog
koniecznie

Gość Zinnka
kazdy jest kowalem wlasnego losu...mozesz robic, co chcesz i nie robic tego, czewgo nie chcesz. To zalezy od ciebie.

Gość motylekkolorowy
Przerabiałam kiedys taki szantaz emocjonalny - łatwo nie było ale w końcu sie uwolniłam od dziada. A dlaczego chcesz robic badania?

Chcę zrobić badania, bo podejrzewam ze on się puszcza gdzie popadnie i z kim popadnie. Przed chwilą byłam na jego profilu i okazało się że spotkanie sponsorowane nie dojdzie do skutku bo jak on pisze: nie płacił nigdy za seks i nie bedzie tego robił. Chodzi mu tylko o zabawę. Jasny gwint, dam ja mu zabawę. Tylko zaczekam na odpowiednia chwilę. :o