Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuskodebil

No i kto głosował na tego debila Tuska ?!

Polecane posty

"po czym poszedł w cholerę" nie "poszedł w cholerę" tylko "został odsunięty od władzy" wielkim wysiłkiem całego narodu. i teraz naród ma wyższe podatki i wielokrotnie więcej długów. "Czy wiesz ile kosztowało wykreowanie krezusa-tomka?" z pewnoscią mniej niż koszty które państwo i społeczeństwo ponosi z powodu kręcenia lodów "z miłości". :D

Gość do inka88
""został odsunięty od władzy" wielkim wysiłkiem całego narodu" A ja pamiętam, że oddał dobrowolnie, ponieważ wódz miał objawienie, że w nowych wyborach weźmie wszystko. ????????????

"W tych cudownych pisowskich czasach była niezła koniunktura" to jest w ogóle najlepszy tekst propagandy. nic dziwnego że się go tak trzymacie. no ale propaganda jak to propaganda, działa tylko na idiotów. bo trzeba być skończonym idiotą żeby uwierzyć że w 2004 roku, gdy belka podnosił podatki była "zła koniunktura" i te podwyżki były KONIECZNE. potem przyszedł pis NAJGORSZY RZĄD OD 1990 ROKU, przez 2 lata obniżył i podatki i prawie zrównoważył budżet bo MIAŁ DOBRĄ KONIUNKTURĘ a następnie przyszli politycy miłości i narobili długów, bynajmniej nie ze swojej winy tylko z winy koniunktury która znowu "zrobiłą się" zła. więc drodzy państwo, gdzie indziej szukajcie głupiego który uwierzy że przez 20 lat trzeba było podnosić podatki polakom i zwiększać zadłużenie bo była "zła koniunktura" albo inne "niezmiernie ważne powody" a tylko za pisu, przez dwa lata "koniunktura" była "dobra" no i oczywiscie pis ją "zmarnował" na obniżki podatków i równoważenie budżetu.

Gość do inka88
"z pewnoscią mniej niż koszty które państwo i społeczeństwo ponosi z powodu kręcenia lodów "z miłości" - kręcenie lodów z miłości kosztowało nas tyle co waciki dla tomka. A przecież na waciki coś trzeba nałożyć. No nie??????? Chcesz wygrać w totka? Wyślij kupony za 17 mln. I masz pewne.

następna "wykształcona inaczej" się odzywa. nie wiem co miał znaczyć ten tekst o totku ale jest idiotyczny. prawdopodobieństwo wygranej w totka to 1:14 mln. jeden los kosztuje 3 zł co oznacza że żeby mieć pewność wygranej trzeba wysłać losów za prawie 45 mln. 17 to sobie możesz dupę podetrzeć. banda zidiociałych nadętych przygłupów mądrujących się o rzeczach o których nie mają bladego pojęcia.

Gość do inka88
smacznego

Gość do inka88
A taki Święczkowski? Od podobnie walczących? Ziobro zrobił go prokuratorem ostatnim podpisem przed opuszczeniem swojego fotela i chłop skromnie bo skromnie (jakieś drobne 14 tys./miesiąc) będzie żył do kresu swych dni. Za pieniądze zabrane też tobie.

Gość świenty monż
Alik był w kwiecie wieku i jeszcze sporo mógł zrobić dla swojego pana Nie, nie, nie dla Pana. Dla Prawdziwych Polaków!!!!!

Gość do inka88
"a co to k**wa ma do rzeczy? czyżby prokuratorzy mianowani przez PO nie brali pieniędzy?" Taki niby mądry, a nie łapiesz. Nie jest ważne czy pod znakiem PO czy PIS. Naszym problemem nie jest ani idiota-tusk, ani cudotwórca-jarosław. Sami dla siebie jesteśmy problemem. MUSIMY mieć wroga aby móc funkcjonować. Wróg MUSI być na górze, obstawiony służbami specjalnymi. Nie możemy go ugryźć, ale co sobie poszczekamy, tego nikt nam nie odbierze.

Gość do inka88
Oczywiście, że mam z głową nie tak. Nie tak jak ty. Ja wiem, że ludzie mogą się zachowywać idiotycznie. I to jestem w stanie zaakceptować. Ale nie wierzę w nieomylnych cudotwórców.

Gość do inka88
Może ci co tak czytają, przeczytali ile kosztowała nas ekshumacja Wasermana? Ile to obiadów dla głodnych dzieci? A może taniej byłoby od razu sprowadzić jakichś najemników i wysłać ich na Moskwę? Bo przecież nie jesteśmy (chyba?) aż tacy głupi aby ruszyć sami.

Gość do inka88
Może się jednak mylę. Może WÓDZ jednak poprowadzi? Wasermanówna będzie haftowała sztandary i przekonywała swoją matkę, że "cierpi dla ojczyzny". A Macierewicz będzie zabezpieczał tyły. Tak gdzieś do aktualnej naszej wschodniej granicy. Już przecież dał próbkę swojego wielkiego patriotyzmu. Zamiast zająć się dopilnowaniem godnego traktowania naszego śp. Prezydenta, spierdzielił szybciutko do domciu.

Gość do inka88
Kiedyś pisałam ważne pismo w Wordzie. Zadzwonił telefon, który leżał poza moim zasięgiem. Poderwałam się z miejsca i wyrwałam z kontaktu kabel zasilający listwę. Kiedy ponownie z drżącym sercem włączałam komputer, modliłam się aby wszystko co wstukałam było zapisane. Niestety miałam pecha. Po takiej przygodzie rozumiałam co mówił ekspert od zapisu w "czarnej skrzynce" odnośnie CZASU ostatniego ZAPISU. Dlaczego tak mądry człowiek jak Pan Macierewicz uparcie twierdzi, że czas ostatniego zapisu JEST JEDNOZNACZNY z czasem utraty zasilania? Jak mam mu wierzyć w inne PEWNIKI?

Gość do inka88
Głosowałam na Tuska nie dlatego, że jest moim idolem. Tylko i wyłącznie dlatego, że jest człowiekiem a nie "kwintesencją patriotyzmu". Czym się różni Zbyszek od Zbycha? Odpowiedź jest oczywista, dwa różne światy. Niestety świat Zbyszka też nie jest moim światem. Gość, który SUWERENNOŚCIĄ OJCZYZNY wyciera sobie gębę nie widzi zła swoich czynów. On nawet się nimi szczyci. Dlaczego zagłosował za "oddaniem suwerenności" w traktacie lizbońskim? W imię MIŁOŚCI do szefa partii i w/w partii INTERESIE. A ja mam uwierzyć, że coś zrobi w interesie TEGO UMĘCZONEGO NARODU?

Gość do inka88
Jarosław, Polskę zbaw! Krzyczą ludzie narzekający na niedostatek dóbr materialnych. Czy to nie jest PARADOKSALNE? A co na to Zbawiciel? Zejdzie z krzyża, przegoni oprawców i "sypnie groszem"? Czy też może przekona, że "łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne" i z życia w biedzie uczyni cel życia na ziemi wszystkich, nie tylko tych co chcą zbawienie uzyskać?

Gość Maz1983
Hey.Wczoraj przeżyłem najgorszy dzień mojego życia przyłapałem moją żonkę na pieprzeniu się z naszym sąsiadem.O dziwne jest to ,że mnie to bardzo podnieciło i nagrałem ich całą zabawę. Walę sobie teraz i oglądam jak on ją pieprzy. Macie i powiedzcie czy chcielibyście ją zerznąć. Odpisujcie tutaj w temacie. Czy to normalne ,że mnie to podnieca? http://tnij.com/sasiad988

"Tylko i wyłącznie dlatego, że jest człowiekiem a nie "kwintesencją patriotyzmu"." zagłosowałeś tylko i wyłącznie dlatego że tak ci w tv powiedzieli. możesz dowolne brednie opowiadać ale tacy jak ty zawsze zagłosują na tych których wskaże im telewizja i "autorytety" jakichkolwiek by do tego "uzasadnień" nie dorabiali. nawiasem mówiąc stwierdzenie "głosowałem na tuska bo JEST CZŁOWIEKIEM" jest jednym z bardziej idiotycznych jakie słyszałem. mnie bardzo rozczarowało to że tusk wygrał z kaczorem. dlaczego? nie dlatego że tak kaczora kocham a dlatego że to ostateczny dowód że z propagandą "grupy trzymającej władzę" nikt nie ma szans. skoro przy tak ewidentnych przewagach kaczora nad tuskiem, przy aferach jakich PO nakręciła i tak udało się go zgnoić i wmówić lemingom że benyna po 5,5, długi jak za gierka i nadużycia na szczeblu zarówno lokalnym (wałbrzych) jak i najwyższym (hazardowa) to "mniejsze zło" to znaczy że nigdy (a przynajmniej przez najbliższe kilkadziesiąt lat) nikt spoza "grupy trzymającej władzę" wyborów nie wygra. choćby miał najbardziej sensowny, logiczny i racjonalny program gospodarczy gwarantujący nam wzrost na poziomie chińskim (czyli taki jak powinniśmy mieć). i tak naród urobiony propagandą wybierze popieranych przez "autorytety" złodziei na których będziemy pracować jak niewolnicy. gdyby wygrał kaczor to miałbym nadzieję na to że może w następnej kadencji, a może za dwie, do sejmu dostanie się ktoś dzięki komu wreszcie polacy zaczną żyć jak ludzie, wreszcie będą sami decydowali o sobie a nie będą niewolnikami biurokratycznych hord. tak się jednak nie stanie. proszę bardzo co nam funduje ukochana PO: "Od nowego roku handel psami i kotami poza rejestrowanymi hodowlami będzie nielegalny; zwierząt domowych nie będzie można sprzedawać na targowiskach i na giełdach. 1 stycznia wchodzi w życie nowela ustawy o ochronie zwierząt" niedługo po dupie się nie będzie można bez "certyfikatu" podrapać pod rządami tych zasranych "liberałów" od siedmiu boleści.

"Wczoraj był w biurze, w którym pracuję i podcinał koleżance stołek." no i to jest właśnie "argumentacja" zindoktrynowanego idioty. co tu można więcej powiedzieć jak taki cymbał ma prawo głosu? przecież jak takiemu powiedzą "autorytety" że "rząd chce dobrze" i to tylko "siły zła" mu nie pozwalają to zawsze uwierzy.

Gość dajcie spokoj z oferma to juz
nikt nie chce gadac:O🖐️

Gość do inka88
"zagłosowałeś tylko i wyłącznie dlatego że tak ci w tv powiedzieli" Nie tylko i wyłacznie, ale również z tego powodu. Korzystam TEŻ z telewizji, nie uważam jej za wymysł szatana. Bo musiałabym spowiadać się z oglądania TRWAM. "z propagandą "grupy trzymającej władzę" nikt nie ma szans" - tu się różnimy. Uważam, że PR platformersów jest do dupy, wręcz beznadziejny. "logiczny i racjonalny program gospodarczy gwarantujący nam wzrost na poziomie chińskim (czyli taki jak powinniśmy mieć)." - zapytaj jakiegokolwiek ekonomistę w czym tkwi źródło chińskiego sukcesu. Jak chcesz aby twój kraj miał taki przyrost, to się tam przenieś. "gdyby wygrał kaczor to miałbym nadzieję na to że może w następnej kadencji, a może za dwie, do sejmu dostanie się ktoś dzięki komu wreszcie polacy zaczną żyć jak ludzie" - przecież o tym kto dostanie się do sejmu nie decyduje kaczor. Nie słyszałeś o tym, że to TY wybierasz; nawet z listy sporządzonej przez kaczora?

Gość do inka88
"jak takiemu powiedzą "autorytety" że "rząd chce dobrze" i to tylko "siły zła" mu nie pozwalają to zawsze uwierzy" Kierujesz te słowa do mnie, a przecież nie powoływałam się na autorytety. Wręcz przeciwnie, nie korzystam z informacji z JEDYNEGO SLUSZNEGO źródła. Przeraża mnie ślepa wiara w WYJĄTKOWOŚĆ WODZA. Powtórzę coś czego nie jesteś w stanie zrozumieć. Jakoś łatwiej mi jest zaakceptować człowieka "z krwi i kości", razem z jego przywarami, czasem "niskimi pobudkami" niż JEDYNĄ RACJĘ.

"przecież o tym kto dostanie się do sejmu nie decyduje kaczor." naprawdę jesteś takim idiotą że nie zrozumiałeś co miałem na myśli? "tu się różnimy. Uważam, że PR platformersów jest do d**y, wręcz beznadziejny." donald tusk też tak uważa. kiedyś w telewizji powiedział ze PO świetnie rządzi a jedyny jej problem to taki że "nie potrafi tego dobrze sprzedać". nie wiem jak można "dobrze sprzedać" kilkaset miliardów długów i podwyżki chyba wszystkiego co się tylko dało. zapewnie wg takich idiotów jak ty PO wygrała wybory dzięki swietnym wynikom gospodarczym. bo nie ma nic lepszego przecież jak wzrost bezrobocia, biurokracji, podatków i długów. tylko PR ma słaby a tak to reszta - CYMES.

Gość do inka88
!offerma, powiedz 800, może 900 mln (pewnie mnie skorygujesz) chińczyków, że im zazdrościsz ich dynamicznego wzrostu gospodaeczego.

"Jakoś łatwiej mi jest zaakceptować człowieka "z krwi i kości"," no tak, bo przecież "kocha się nie za coś a pomimo czegoś". :D poziom idiotyzmu powoli zbliża się do krytycznego. premier, pieprzona idiotko, ma dobrze rządzić krajem a nie "być człowiekiem". to nie jest jakiś jebany "duchowy przywódca" czy inny "guru".

"że im zazdrościsz ich dynamicznego wzrostu gospodaeczego." oczywiście że im zazdroszczę wzrostu gospodarczego. nie poziomu życia ale wzrostu gospodarczego jak najbardziej. tylko że ty tego zdaje się nie odróżniasz. w ogóle masz o tym wszystkim pojęcie jak świnia o gwiazdach i jedyne co potrafisz to "bezwarunkowo kochać donalda". choćby nas doprowadził do bankructwa.