Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuskodebil

No i kto głosował na tego debila Tuska ?!

Polecane posty

Gość do inka88
Spróbuj się trochę ogarnąć. Przypisując mi wręcz apoteozę "mniejszego zła", twierdzisz równocześnie, że uważam to zło za CYMES.

Gość do inka88
"oczywiście że im zazdroszczę wzrostu gospodarczego. nie poziomu życia" A ja zazdroszczę właśnie poziomu życia (spróbuję strzelić) już chyba ze 40 mln chińczyków. Ale na nich zapierdala ten miliard z hakiem. Był już taki jeden wódz, który temu "miliardowi z hakiem" powiedział, że "od rewolucji" to te 40 mln będzie na nich zapierdalać a oni będą sobie tylko leżeć i pławić się w luksusie.

Gość jaroslawe-84
nie gadajcie z tym kretynem offermą szkoda czasu :O🖐️ z nim nikt normalny juz nie gada 🖐️

teraz w ramach odwracania uwagi od twojego "umiłowanego wodza" i jego poczynań będziemy rozmawiać o chińczykach? każdy sposób dobry tyle tylko nie przypominać tego co donald dla nas wszystkich uczynił, prawda? bo donalda trzeba kochać bez względu na wszystko i nie ma co drążyć jakichś podatków, długów i malwersacji platformianych.

bo przecież donald to taki "prawdziwy człowiek" jest. przy czym dodajmy że określenie "prawdziwy polak" lub "prawdziwy patriota" to wśród takich jak ty określenia szydercze, świadczące o ciemnocie i zaściankowości. gdyby ktoś napisał że zagłosował na kaczyńskiego bo to "prawdziwy patriota" to z góry było by wiadomo że "moher" a może nawet "faszysta". co innego natomiast "prawdziwy człowiek" lub "prawdziwy europejczyk". to tytuły szlachetne i wspaniałe :D

Gość do inka88
"spróbuj się kretynko stuknąć w ten twój kretyński łeb może trochę zmądrzejesz i zaczniesz się kierować jakimś logicznymi kryteriami a nie ślepym uwielbieniem dla "prawdziwego człowieka"". Odnośnie stuknięcia to zrobiłam to już dawno. Pomogło. Polecam. Odnośnie skuteczności twojego stuknięcia mogę się przekonać natychmiast. Jeżeli tylko wskażesz mi na czym polega moje ŚLEPE UWIELBIENIE. Przecież mówię, że wolę wąchać jakiś konkretny kwiatek, niż czekać (wiedząc przecież, że istnieje), na "większe cudo". Tym bardziej, że ten co mi obiecywał nie wybudował mi mieszkania, chociaż obiecywał ich 3 mln. Dla mnie akurat zabrakło? Byłam 3 000 001 w kolejce?

Gość jaroslawe-84
moje zycie to kafe :O🖐️

"Jeżeli tylko wskażesz mi na czym polega moje ŚLEPE UWIELBIENIE." no przecież cały czas ci wskazuje. uwielbiasz "prawdziwego człowieka" nie bacząc na to że ów człowiek okradł nas na setki miliardów (dług publiczny) doprowadził do wzrostu bezrobocia, podatków, cen. co to innego jest jak nie "ślepe uwielbienie" skoro wolisz "z donaldem zgubić niż z kimkolwiek innym znaleźć"? to jest właśnie ślepe uwielbienie. "Tym bardziej, że ten co mi obiecywał nie wybudował mi mieszkania" a to są po prostu kłamstwa. bezczelnie łżesz. kaczyński nikomu nie obiecywał że mu będzie budował mieszkania. obiecał tylko że W CIĄGU 8 LAT POWSTANIE W POLSCE 3 MLN MIESZKAŃ. trochę mało realne to było, fakt. ale po rządach kaczyńskiego poprawa stuacji w kraju była zdecydowana. nie narobił setek miliardów długów, prawda? obniżał a nie podnosił podatki, prawda? ale to do ciebie nie dociera pieprzona fanatyczko. ciekawe czy tak skrupulatnie rozliczasz donalda z jego obietnic? czy wystarczy ci przekonanie że to "prawdziwy człowiek"?

zresztą ja nie uważam żeby kaczyński był jakimś zajebistym wyjściem. ja tylko uważam że jest lepszy od tuska. liczyłem na jego zwycięstwo dlatego ze liczyłem na to, że ludzie w końcu zobaczą że to co od 20 lat proponuje im istniejący system to kłamstwa i złodziejstwo. i wtedy może posłuchają takich ludzi jak ziemkieiwcz, gwiazdowski, sadowski czy choćby janusz korwin-mikke. zrozumieją w końcu że gospodarka państwa niczym się nie różni od gospodarki każdego z ludzi. zwycięstwo kaczyńskiego miało być "wyłomem" w ideologii systemu który nas od 20 lat grabi. nie udało się. system przekonał osłów-wyborców że skutki decyzji polityków nie istnieją, że "nic się nie da zrobić bo jest kryzys" rząd może tylko podwyższać nam podatki.

Gość tuskodebil
powiem szczerze ze jak poznałam wyniki wyborow to mało sie nie popłakałam , byłam taka wsciekla chociaz słyszAlam ze bylo kilka kupionych glosow na PO

ziemkieiwcz, gwiazdowski, sadowski czy choćby janusz korwin-mikke." największe pro faszystowskie ścierwo w Polsce !!! na kolorowej niepodległej było pełno transparentów przeciwko skrajnej prawicy szerzącej faszystowskie hasła ... Tych nazwisk trzeba sie wystrzegać jak ognia,to największa smietanka nazistowsko skrajno prawicowego gówna "11.11.2011 Blokując wytyczyliśmy Drogę !!!!

"Tych nazwisk trzeba sie wystrzegać jak ognia" pewnie, przecież dla takiego marksistowskiego ścierwa jak ty każdy kto chce wolności to "największe zagrożenie".

Buahaha, Regres Ty w ogóle wiesz co to znaczy "faszyzm" ?

tylko się w rzeczywistości nie sprawdzają i każdy kraj który ich próbuje stacza się jak po równi pochyłej.

tobie z pewnością bardziej odpowiadały niemieckie bojówki plujące na polskie, historyczne mundury i tłukące pałami polaków. to jest tzw "nowoczesny lewicowy patriotyzm".

a te pały, gaz, kastety znalezione w lokalu krytyki politycznej, tej "awangardy lewicowego postępu" tzw "lewicy kawiorowej" to nie ich były. zapewne ziemkiewicz z korwinem je tam zanieśli podstępnie.

a te pały, gaz, kastety znalezione w lokalu krytyki politycznej" to obrona konieczna przed Wszechpolskim ścierwem !

Gość wolandczyk
każdy kto chce wolności to "największe zagrożenie" Tak, dla tych co chcą spokoju. A zadymiarze niech jadą do wolandii. Ewentualnie do wolski. Jeżeli są prawdziwymi patriotami.

władza ludowa zawsze miała problem z tymi "zadymiarzami" którym się jej polityka nie podobała. taki już los najwidoczniej.

miała być Irlandia a będzie Białoruś. gratuluje tym których PR Tuska na tyle przekonał że dalej tkwią w przekonaniu że dobrze zrobili.

Polak przed szkodą i po szkodzie głupi. Polaka chcesz pognębić...daj mu władzę.

Gość padre..
nasz Imperator donek stosuje po prostu zasadę ' dziel i rządż ' , a właściwie rządż poprzez stwarzanie podziałów rządzić nie potrafi , ale dzielenie i tworzenie podziałow ma opanowane do perfekcji człowiek który nigdy nie pracował w swoim wyuczonym zawodzie i nie skalał się jakąś odpowidzialną wcześniej pracą , za którą by go rozliczono (poza malowasniem kominów ) nie powinien rządzić

Gość offermo dobrze ci sie zyje??
tak? to czym ty sie przejmujesz ze inni zaczna wychodzic na ulice jak w grecji mam ich w dupie to oni glosowali na swojego donia a nie ty

Gość padre..
za długi się płaci , odsetki od długów wkrótce zahamuja rozwój gospodarczy i każdy dostanie po doopie , obojętnie czy debile głosujacy na donka , czy wszyscy inni na jednym w ózku jedziemy , staczając się i patrząc jak nas rucha z kolesiami na okrągło :O ma już przygotowaną posadkę w UE , tak że jemu nic nie grozi jak to mówił kiedyś Urban - rząd się zawsze wyżywi ;)

"to czym ty sie przejmujesz ze inni zaczna wychodzic na ulice jak w grecji mam ich w dupie to oni glosowali na swojego donia a nie ty" ale mi nie jest obojętne czy mój kraj będzie silny, rozwinięty gospodarczo i liczący się na świecie czy będzie łachmaniarską postsowiecką republiką merdającą ogonkiem na każdą pochwałę ze strony merkel czy putina. nie jest mi wszystko jedno czy polacy będą we własnym kraju obywatelami czy poddanymi biurokratycznych hord które z każdym mogą zrobić co tylko chcą. dlatego próbuję przekonać tych osłów żeby zamiast wiernopoddańczo wielbić tych naszych "władców" zaczęli wreszcie myśleć.

Gość padre..
tak , zupełnie normalne podejście w każdym normalnym kraju nazywane teraz 'faszystowskim ' albo 'nacjonalistycznym ' naprawdę zaczynam coraz częściej wierzyć , że jest to jednak ' kraj wyjątkowych debili ' ...jak zwykł zawsze mawiać mój ojciec ;)

nitka od swetra "miała być Irlandia a będzie Białoruś." Tak, tylko ciekawa jestem jakiż to z Warszawy PiSowcy zrobiliby Budapeszt gdyby doszły do władzy.