Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcokupic

powiedzcie mi co z tymi Niekapkami

Polecane posty

Gość niewiemcokupic

córa ma 20 miesiecy pije z niekapków ale każdy kapie;/ zastanawiam sie nad kupnem lovi 18+ 360 stopni. ale zastanawiam sie czy jest wart ceny bo to 35 zł. może znacie coś fajnego co sie nie rozlewa?

Gość Nasturcja Mama
Witaj, a moze kupilas kubek treningowy a nie niekapek? Wygladaja tak samo a z treningowego sie leje a z niekapka nie :-))) TRzeba dobrze czytac na opakowaniu, wiem sama po osbie ;-)

Gość niewiemcokupic
z TT mi rozlewa jak przechyli a lovi mamy jeden z miekkim ustnikiem i go przegryzła po tygodniu ;/ mamy jeszcze z twardym ustnikiem ale nie chce mi z niego pić;/ bo musi ssać

Gość o moja też ma 20 miesięcy:)
i też mam problem z tymi kubkami, bo córa z nimi chodzi i wszystko jest wiecznie pozalewane:o

Gość u nas tez byla
ja juz przetestowalam tyle tych cholernych kubkow i kazdy lecial,wiec nie wiem dlaczego nazywaja sie niekapki.w koncu sie wkurzylam i nauczylam mojego 9ms pic przez slomke

Gość niewiemcokupic
też mam ze słomką i pije z niego ale jest tak ze ona z nim biegnie i i tak sie rozlewa;/... a miał może ktoś z Lovi ten 18+ 360 stopni ? słyszałam o nim wiele dobrego jak i złego ..

mój syn nigdy nie nauczył się pić niekapka a ma prawie dwa lata. daje mu pic w butelce a wielkimi dziurkami ;) i ucze pic z normalnego kubka albo szklanki. Oczywiscie rozlewa, ale nie od razu Rzym zbudowano ;)

Gość niewiemcokupic
no tak ze szklanki też potrafi jak ma mniej niż połowe nalanego picia ale chodzi mi np ze jak wychodzimy to chyba do wózka szkalnki nie wezme;/ albo do auta bo to chyba przesada..

Gość mama_mikołąjka
ja mam canpol babies kosztował chyba 20 zl nie całe i nic nie kapie no chyba ze źle włożę ta gumkę do dzióbka to wtedy kapie

Ja mam ten 360 stopni- wybuliłam się na niego- dałam ponad 40 zł i jakie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłam w domu, że kapie to mało powiedziane- leje się z niego. Mała była do przebrania. Myślałam, że źle go zmontowałam, ale próbowałam jeszcze wiele razy i efekt ten sam.

Gość mój mały...
mamy ten lovi i kapie z niego :/ a mój Synek pije z niekpka Nuk taki http://allegro.pl/nuk-fc-disney-butelka-kubek-niekapek-150ml-hit-i1961692571.html ma jeden maly i 2 duze 300ml i nic z nich nie kapie, no chyba ze synek specialnie ustnikiem do stolu dociska no to wtedy leci, ale tak nic a nic nie kapie, no i jeden ustnik jest juz dosc zuzyty, popekał troche ale dalej nie kapie:) polecam!