Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta.S

zmniejszenie piersi

Polecane posty

Witam:) Po wejściu na to forum w końcu poczułam że nie jestem sama!Jestem 40 latką z znienawidzonym prze zemnie duzym biustem :(O moich problemach z dużym biustem nie będę pisać bo każda z was wie o co chodzi.O operacji zmniejszenia biustu marzyłam już od bardzo bardzo dawna ,niestety finanse nie bardzo mi na to pozwalały ale teraz powiedziałam sobie dość na wszystko jest tylko nie na to co dla mnie jest tak bardzo ważne.Bardzo proszę o pomoc w kwestii wyboru lekarza,zastanawiam się nad dr Szczyt z Warszawy i dr Zawisz Kraków.Sama jestem z Krakowa i na pewno łatwiej by było zrobić zabieg tu na miejscu aczkolwiek oglądałam galerię jednego i drugiego i jakoś Szczyt przypadł mi bardziej do gustu,niestety dr Zawisz nie ma dużo zdjęć. Stąd moje pytanie czy jest w śród Was któraś z dziewczyn która robiła operację u jednego z wyżej wymienionych lekarzy i czy może podzielić się opinią? BAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO PROSZĘ Pozdrawiam wszystkie dziewczyny przed zabiegiem i po zabiegu i życze dużo zdrówka