Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaa

Staje się pewna siebie ,coraz bardziej rozmowna. to dobrze czy źle?

Polecane posty

Wczesniej byłam nieśmiała ,bardzo skromna, grzeczna poukładana. mój facet twierdzi ,ze to była zaleta nie wada. a teraz widze i nie tylko ja zresztą ,ze sie zmieniam. zaczeło sie od zmiany wyglądu na plus ,a teraz po różnych komplementach od obcych ludzi i powodzeniu zaczełam nabierać pewności siebie. w towarzystwie więcej rozmawiam , opowiadam ,żartuje . na impezach też jestem pewniejsza siebie

Gość Lady Maromolada :)
to dobrze, szybko znajdziesz klienta i zarobisz

ale ja już od dawna nie jestem dziewica :) mimo mojej niesmiałości

a teraz może mnie ktos i zuna za zarozumiała nawet ,ale mam to gdzieś. tzreba znać swoją wartośc i byc pewnym siebie a nie szara grzeczną myszką co przytakuje tylko innym i jest zawsze super miła nawet jeśli dla niej ktoś nie jest teraz sobie tak postanowiłam ,ze jesli mi ktos powie cos niemiłego odpowiem mu tym samym

Gość tak od razu dzi*ka
puknij sie w łeb.Dobrze że nabierasz pewnosci siebie ,wszak życie uczy...Ale nie idź w strone arogancji i chamstwa,bo tak nie znajdziesz nic dobrego

nie chce być żadną dziwką. poprostu ciesze sie ,ze wreszcie udaje mi się być bardziej pewną siebie i przebojową bo wcześniej wiele osób wyczuwało moją słabość i sobie po mnie jeździło a teraz by tylko spróbowali ;) teraz przez święta nawet rodzice byli zdziwieni ,ze faktycznie sie zmieniłam no i coraz wiecej imprezuje , mam wiecej znajomych po co mam być usłużną ,skromną dziewuszką co nigdy nikomu nie przerwie i za wszystko przeprasza

arogancja i chamstwo to też wada. najlepiej być miłym jeśli ludzie też są dla ciebie mili , ale do chama też trzeba po chamsku no i dobrze wychowanym ,ale to też nie zawsze zalezy z kim masz do czynienia