Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasturcja Mama

Od kiedy w wannie?

Polecane posty

Gość Nasturcja Mama

Mamy od kiedy kąpiecie swoje pociechy w wannach?

Gość rtrtrt
od kiedy sie urodzily

Gość moye t
a w czym ty kąpiesz?

Gość Nasturcja Mama
jak łatwo się domyślić chodzi mi o to kiedy przeszłyście z wanienki plastikowej do dużej, dorosłej" wanny. Kąpałaś noworodka w duzej wannie?

Gość rtrtrt
tak kapalam dzieci w duzej wannie od kiedy sie urodziluy i nie kąpalam codziennie dziecka, bo to jest niezdrowe i wtedy sciera naturalna warstwe e ochornną skory .Dzieci juz mam paroletnie i rowniz codziennie je nie kapie

Gość Nasturcja Mama
Potwór z bagien - dziekuje za sensowna podpowiedź :-)))

Gość bla bla bla lalalalalalalallal
Mój ma 5 msc, jakieś 1,5msc kąpię go już w wannie. :)

Gość wszorajszymdzniemjest
9 mscy synek skonczyl i wanna ale tylko dlatego ze wanienka pękla bo maz niechcacy nia stuknal.

Gość mamama27
hmm - mój ma 14 miesięcy i kąpię go w wanience włożonej do wanny - wanienke mam z tych największych więc synek sie mieści - a ja nie marnuje wody bo ze 4 razy tyle musialabym nalać żeby miał sensowną ilość do kąpania

Gość hjkljnhjk
moje dziecko ma 8 miesiecy i kapie w wanience ulokowanej w wannie,dopiero teraz daje pieluszke pod pupe do kapania bo slizga sie po dnia a jeszcze stabilnie nie siedzi,uwielbia wode i ma radosc podczas kapieli duza wanna do kapieli według mnie jest jeszcze za duza, i mniej wygodna.

Gość katikati
moj synek ma 6 mcy a kapie w wannie odkad mial 3.5mca

Ja mam mała wannę 140 cm. Jak jestem sama to dzieciaki wsadzam razem do wanny, jak jest mąz to kapiemy oddzielnie. Dla mnie to wygodniejsze i oszczędza duzo miejsca w łazience (chociaz mała nie jest ale ja nie lubie miec w mieszkaniu niepotrzebnych gratów)

ja kąpałam małego jak mieszkałam jakiś czaqs u mamy,teraz jednak wrócił do swojej małej wanienki. A ma ktoś pomysł jak kąpać dziecko w brodziku,mały ma za chwilę 9 miesięcy.. ma ponad 80 cm długości, w sumie jeszcze się mieści bo wanienka ma 102cm ale przy kąpaniu dziecka wszystko pływa. Ale prędzej czy później będzie trzeba go z wanienki przełożyć. Siedzi stabilnie, ale strasznie jest ruchliwy,wierci się,kręci..