Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von hrabia lex

najgorszy facet to typ spokojny - pantoflarz lub ciepła klucha

Polecane posty

dlatego , że kobiety uwielbiają władzę nad sobą i lubią być sterowane tak więc będą gardziły takim romantykiem i spokojnym cieciem a więc żeby wzbudzić szacunek u kobiet trzeba być stanowczym, zimnym draniem [cześć]

Gość mala---
A przyznam ze racja :) Ja mam faceta , ktory dla mnie wszystko robi . Tak naprawde czuje sie z tym zle . Jest dla mnie za dobry, a ja potrzebuje meskiej reki ...

chyba masz na mysli jakies dziwki i prostytutki, normalne kobiety chcac inteligentnego i czulego faceta

Gość gacek szczep
Moj maz mnie slucha i dobrze mi z tym, na szczescie innym np. pracy nie daje soba pomiatac i tam sie wyzywa

Gość Ewa...
Dobry,czuły,spokojny,opiekuńczy,wrazliwy,zaradny,operatywny i KOCHAJĄCY. W łozeczku musi być dominujący i mnie kochac tak jak lubię:P :P :P

Gość Supremus Dux
Wystarczy, zerknąć na to forum i problemy rozwódek i innych podobnych, by widzieć, że tych spokojnych omijają z daleka. Później oczywiście piszą, że wszyscy faceci to dranie, albo na takich drani one trafiały. To przecież nie jest prawda, one same sobie ich wybierają.

kobieta jak zwiąże sie ze spokojnym facetem to i tak predzej czy później będzie szukała zupełnego przeciwieństwa

"kobieta jak zwiąże sie ze spokojnym facetem to i tak predzej czy później będzie szukała zupełnego przeciwieństwa " Bo owy spokojny facet nie zapewni jej emocji.

Gość a tak w ogole po co ci facet?
.

Gość glupie zalozenia
myslisz, ze kazda laska potzrebuje miec ciagle adrenaline na najwyzszym poziomie, moze blachara:o normalna kobieta, jesli juz potrzebuje to nie w zwiazku:p

Gość figaroo23
bzudra !!! ja mam taki charakter ze w zyciu nie dogadalabym sie z typem macho czy zimnym draniem, sorry z jednej strony potrzebuje mase czulosci i opiekunczosci a z 2 lubie sobie porzadzic, postawic na swoim i nie moglabym miec kolesia ktory na kazdym kroku by mi sie sprzeciwial bo bym oszalala, 100 razy bardziej juz wole uleglego ktory mimo ze mysli inaczej nie bedzie sie wyklocal zeby postawic na swoim, ale z 2 str wiadomo ze w pewnych sprawach facet musi byc stanowczy, tyle ze napewno nie w konflikcie z partnerka bo to do niczego nie prowadzi jak jedna osoba jest porywcza i uparta to druga musi ustapic chociaz w jakims procencie

Gość na świętach w domu
figaroo a jak często macie seks?

Gość a tak w ogole po co ci facet?
i po co ci seks?

Gość minus 69 w pościeli
jasne , ze tak facet-frajer jest dobry tylko do momentu znudzenia się nim przez panią z charakterem porządzi , posteruje i rzuci takiego frajera w kąt ;)

Gość anna karenina ;
a u mnie facet dominuje tylko w łóżku i taki układ mi odpowiada :D

Gość figaroo23
a co ma seks do rzeczy ? myslisz ze z macho to ma sie seks 2 razy dziennie codziennie? moze i tak ale jaka masz gwarancje ze typ macho nie poszuka sobie kogos innego do seksu ?

Gość na świętach w domu
figaroo, czyli jaka jest odpowiedź na pytanie?

Gość herbatka_z_prądem
Moj facetem jest typem spokojnym, cierpliwym, ale jednoczesnie stanowczym. Jest kochany. Moje dobra zawsze przedklada nad swoje.

Gość figaroo23
no nie wiem roznie 3-4 razy w tygodniu czasami czesciej

bzura, kazda kobieta marzy o bezpieczeństwie i sabilizacji, a tym spokojny to tym zrownowazony i dojrzały, bo chyba mylisz pojecia maczo -drań męski, a spokojny to nudny, a potem płacz i lament, bo patrner nigdy nie bedzie patrnerem, bo posiadanie cech władczych jest przeciwne do troskliwosci i wrazliwosci, tym meski to akurat nie taki który potrafi wrzasnąc i dyrygowac a taki który podejmuje decyzje z cała ich konsekwencja, również popełniając błędy, to co opisujesz to jakies czary mary dla nastolatkow ale nie dla ludzi którzy chca przejsc przez zycie dojrzale, no chyba ze ktos bez adrenalinki nie przejdzie wogóle przez zycie, niestety to jest chyba domena tego pokolenia, zupełne przeciwieńswo i zblazowanie

Gość na świętach w domu
to anonimowe forum, mozna być szczerym.

Gość minus 69 w pościeli
herbatka_z_prądem masz lizusa , a nie faceta - nie można zawsze przekładać innych dóbr nad nasze , bo to frajerstwo i pantoflarstwo :P

Gość herbatka_z_prądem
Nie przedkłada innych tylko moje. Nie jest frajerem ani pantoflarzem.

Gość minus 69 w pościeli
herbatka_z_prądem jesteś straszna egoistka i go wykorzystujesz jak chlopca :P

Gość niekonieczny
Marszałek Józef Stalin był bardzo spokojnym facetem, taki właśnie trochę typ pantoflarza, ciepłej kluchy. I fakt, był najgorszy, rękami innych wymordował 2 miliony ludzi:P

Gość niekonieczny
coś mi zero wcięło, 2 miliony to na samej Ukrainie. Miało być 20 milionów.

Gość herbatka_z_prądem
Nieprawda. Zawsze ma wybór przecież. Ja nie nakazuję, nie zakazuję. Poza tym nie do końca wiem jak Ty rozumiesz to o czym ja piszę. Kiedy ja jestem chora np. to on zostaje ze mną, mimo że był umówiony na piwo z kolegą. gdzie tu egoizm.

Gość minus 69 w pościeli
niekonieczny choleryk Adolf ma podobne liczby na koncie :classic_cool:

Gość niekonieczny
czy ktoś wie, jak rosyjskie KGB wybierało agentów do mokrej roboty? Facet musiał wyglądać jak ciepła klucha, pantoflarz, miał być wyjątkowo spokojny. Ale zabijał bez mrugnięcia okiem :P Polecam do obejrzenia film "Akwarium"