Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmpn knkinik

ludzie to wstretne,zawistne potwory!! wiekszosc;/ czemu tak jest/??

Polecane posty

Gość kmpn knkinik

czy tylko ja na takich trafiam??:o

Gość MSka;)
ja też na takich trafiam:O hmm...myśle że to zazdrość

Gość coty342
nie tylko Ty, ja sobie wmawiałam, że tak nie jest i to był błąd ! teraz siedzę w domu i unikam ludzi, czuję się lepiej nie widząc tych wykręconych zawiścią gęb :)

Gość kmpn knkinik
szczerze?:o mi nie ma czego zazdroscic;o a mimo to wciaz trafiam na zawisc, oszustwa, klamanie-praca,szkola:o masakra przyznam ze staram sie byc uczciwa i pomocna ale widze ze to w jedna strone tylko dziala:o czasem slysze prosbe ale dziekuje juz nie:o

Gość MSka;);):)
nawet tu na kafe jakaś qrwa yebana mi nick zabrała mój stały,trzeba było sie zalogować...ludzie są gorsi jak zwierzeta,uważają sie za lepszych ale to popijerdlony gatunek który trzeba tępić od zarodka

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaa
to prawda ,ze czesc taka jest ,ale nie wszyscy. poza tym czesto sa milutcy ,ale to tylko pozory bo tak naprawde nie wiesz co tam sobie mysla

I ludzie czasem jak wyczuja ,ze ktos jest słaby i da soba pomiatać to beda tym kimś pomiatać. a jak wyczuja ,ze jest silny to beda takiego człowieka podziwiac , chwalić , taki bedzie bardziej lubiany albo jak ma jakiś wyrazny atut czyli jest piekny ,bogaty ,wyluzowany itd to wtedy beda do niego lgnać a słabym psychicznie co daja sie wykorzystywać pomagaja nieliczni

Gość fąfafine
to polacy tacy są, podli, zawistni, zazdrośni itd będą niszczyć drugiego dla samej satysfakcji, pomimo że nic mu nie zrobił cieszą się jak drugiemu się coś złego stanie , np jak rozbije swój ładny samochód albo interes zbankrutuje najgorszy szeh to polak, czy to w polsce czy za granicą

Gość kmpn knkinik
acha czyli za granica ludzie by sobie nie wydlubali oczu bo sasiad ma ciut lepszy samochod?? albo kuzyn:o

Gość fąfafine
np cyganie bardzo trzymają ze sobą i tworzą jedną społeczność coś o tym wiem tam jak jeden nie ma forsy to ma prawo isć np do cioci i zostanie nakarmiony , wymyty, pomoże w gospodarstwie żydzi sobie pomagaja, jeden za drugim stanie murem niemcy maja klasę a polak jest najgorszy , byłam świadkiem takich świństw że ludzki umysł nie ogarnia a już najgorsze są kobiety zresztą w rankingu światowym [poskie kobiety są uplasowane jako najbardziej agresywne

Gość 2 eis zdubo
a ja mimo wszystko uwazam, ze ludzie są niesamowici! potrafia byc tacy rozni i ciekawi. od tych nienawidzacych wszystko po kochajacych caly swiat. Usmiechnieci i smutni ladni i brzydcy. To dzieki tym zroznicowaniom oaiagaja szczyty swoich mozliwosci. Bo zaden z nich nie ma wszystkiego i przewaznie chce tego czego nie ma! o

Gość kmpn knkinik
ciekawe:o ale w sumie widac po tym forum jakie france tu nieraz siedza i pisza:o

Gość erotoman stary
wszędzie ludzie tacy sami są na świecie...

Bo polski naród jest zawistny i pełen kompleksów. wiecznie narzekamy ,wiecznie to co zagraniczne jest lepsze kiedys jak była wojna to POlacy potrafili sobie pomagac (choc nie kazdy) a teraz jakby była wojna to wszyscy by uciekli za granice ,albo jeden drugiemu by robił swinstwa

erotoman- nie zupełnie to prawda. np nigdzie nie widziałam tak pesymistycznego narodu jak Polacy. no i fakt nawet żydzi trzymają się razem ,a my nie potrafimy

Gość kmpn knkinik
ile razy zostalam oszukana przez dorbrych ludzi to nie zlicze:o ograniczylam przyjaznie do zera i zyje mi sie calkiem dobrze;)

a nawet znałam niemki i naprawde uroda nie grzeszyły ,ale były cały czas wesołe uśmiechnięte.. one są o wiele brzydsze od Polek ,a maja o sobie wieksze mniemanie i na temat swojej urody a Polki i POlacy wyzywaja swoich rodaków od paszczurów

Gość fąfafine
a w pracy jak france potrafia niszczyc człowieka a jak już wyczują jak ktos wczesniej pisał że dana osoba ma słaby charakter albo jest spokojna to tak będą niszczyć i tłamsić że szok