Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AllInDream

Właśnie wróciłem z treningu, oto moja fotka.. co sądzicie?

Polecane posty

Tak jak w temacie.. co sądzicie, jak z formą u mnie? ja osobiście zdaje sobie sprawę, że jest beznadziejnie, no ale z racji tego, że moge być anonimowy pokaże się.. bo w realu unikam zdejmowania koszulki, wydaje mi się, że wciąż chudo i słabo :/ oto fota: http://patrz.pl/zdjecia/id/1224685

Gość hhfdss
hihihi ciekawe czy twój mózg też taki wyćwiczony??:):) sorki ale szukaj podniety i poklasku wśród Mariolek fryzjerek lub Pamel kosmetyczek :(

Gość a gdzie włosy na klacie?
co to za łysina?

no tak myślałem, że odpowiedzi będą zupełnie nie na temat.. pytam was co sądzicie o mojej formie a tu już ktoś zawisnty wyskakuję z tekstem 'o mózgu' .. twój widocznie jest bardzo ograniczony skoro każdego kto trenuje uważasz za idiotę co do włosów na klacie to naturalnie się gole.. nie ma nic obleśniejszego jak zarośnięty facet

Gość cooreczka
Oooo....fajnie,chodz do mnie:P

Gość metro budują w Wawie
tam się będzie zapędzać metrofacetów i razem sobie będą golić taki ogolony nie jest obleśny i ty o tym wiesz, geju

nie ma nic obleśniejszego niż facet z wygoloną klatą :o fuuuuuuuuuuj mówię to jako kobieta

Gość offerma ..
fajna sylwetka

Gość cooreczka
Jak to czego sie spodziewa?pozytywnego komentarza.wlosy na klacie sa oblesne.tak samo jak wlosy na czlonku.ja tam nie lubie klakow z zebow wyciagac.zwyczajnie.

Gość kalina jądralska
tysiące razy to wrzucałeś

ja uznaje zasade , zero owłosienia.. tzn na nogach wiadomo, że mam włosy ale na klatce, brzuchu, pod pachami i w miejscu intymnym trzeba sie golic-inaczej jest to ochydne

Gość asaweqrtery
jestem kobieta i mi sie nie podobasz, gruby i wygolony? jestes oblesny, taki swiniak

Gość asaweqrtery
ochydny jesteś goląc sie jak baba, jestes zniewiescialym kretynem

no to masz opinie, nie podobasz nam się. prawdziwy facet nie będzie siedział i golił sobie brzuszka, kryptopedziu

Gość sukaaaasuczka
ale sie spompowales napinasz sie jak barania torba

"prawdziwy facet nie będzie siedział i golił sobie brzuszka, kryptopedziu" a nawet jezeli, to nie bedzie tego szczegolowo opisywal na publicznych forach

Co to za facet bez włosów na klacie, taki to się możesz niuniom z gimnazjum podobać.

Gość czyt.
Wyglądasz jak pół dupy za krzakiem i dobrze, ze głowy nie pokazałeś bo na pewno widać w niej pustkę.

włosy na klacie lubią tylko stare baby bo kiedyś była taka moda, ze faceci byli owłosieni w dzisiejszych czasach ŻADNA ATRAKCYJNA KOBIETA nie lubi włosów na ciele faceta (po za nogami) a więc każda która tutaj to krytykuje jest po prostu pasztetem...

przypuszczam, że twój target to techno dziunie po solarium, więc tak, w myśl owej estetyki jesteśmy nieatrakcyjne 🖐️ a teraz won z forum, peezdusiu

Gość a mnieesi
fajne ciacho, ile masz lat? nie reaguj na te idiotki, je po prostu szlak trafia ze nigdy zaden dobrze zbudowany facet na nie nie spojrzy :D

Gość Toms0n
Cos tam widac ale ogolnie to kiepsko.

Gość angela bez portfela
// w dzisiejszych czasach ŻADNA ATRAKCYJNA KOBIETA nie lubi włosów na ciele faceta (po za nogami) // również się z tym zgadzam

Gość herbatka na obiad
Co do włosów na ciele mezczyzny to odpowiem w ten sposób: jeśli facet jest chudy to powinien mieć jakieś włoski na klatce, brzuchu itp.. bo jakby był ogolony to by wyglądał jak jakieś dziecko z gimnazjum natomiast jeśli facet jest dobrze zbudowany tak jakby chociaż autor tematu to powinien się golić w takich miejscach..