Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AllInDream

Właśnie wróciłem z treningu, oto moja fotka.. co sądzicie?

Polecane posty

Gość LoIek
Widać że media zlasowały mózg nastolatkom i teraz facet też ma się cały golić

Gość skąd jesteś??
podaj województwo

jakie suple bierzesz? i wiesz o tym ze im wiecej miesni tym organizm potrzebuje wiecej tlenu? wiec i kondycja spada :classic_cool: no ale co bierzesz?

dobrą ma forme i dobrze że się goli a nie jak jakiś kudłacz z prlu... i podwójny + za golenie miejsc intymnych

Gość i am the one
Też jestem za włosami na klacie u facetów (mam 28 lat). Jesli autor ma 22 lata to jako ogolony jest pewnie atrakcyjny dla młodszych od niego (czyli wlasnie małolaty). Dla dojrzalszych kobiet to raczej śmieszne. Ps. Jesli gościu chcesz opinii to przyjmuj ją z godnością, a nie atakuj kobiety w prostackim stylu. Albo nie wstawiaj takich tematów i foty, bo pachnie to narcyzmem i metroseksualizmem (pewnie dodatkowo żel na włosach, białe mokasyny i koszulka o numer mniejsza).

Gość ja ci powiem...
wygladasz fajnie, jednak zupelnie nie w moim stylu :) poza tym faceci, ktorzy tak obsesyjnie dbaja o swoje cialo, mają niestety niewiele w gaciach :) 2 takich mialam i 2 mialo malenstwa w portkach, a klata kompensowali sobie inne "braki" :) ale moze jestes wyjatkiem... reasumujac - cialo niezle ( i moim skromnym zdaniem nie powinienes brac juz wiecej tego badziewia w proszku itd. im "wiecej" Ciebie bedzie, tym trudniej bedzie Ci znaleźć fajną, sensowna dziewczynę, a stereotypowo zaczniesz gustowac w "atrakcyjnych solarkach" o ile juz tak nie jest :) ), ale ja osobiscie wole lekkoatletyczny typ sylwetki :) ps: tez jestem z tych, ktore nie lubia facetów gładszych od sieebie :) i pasztetem raczej nie jestem :)

sam wygląd autora nie robi na mnie wrażenia , chodze na siłownie widuję takie kształty codziennie , ale słowo w temacie owłosienia ... nie ma nic gorszego niż kłaki na klacie lub plecach , ochyda ! Mam w pamięci jeszcze obrazki z plazy z ostatnich wakacji , włochy na karku , ramionach , błyszczące od potu lub olejku , fujjj ... albo jak wystają pod szyją znad koszulki , jakby koleś miał sweter pod spodem .

Gość LoIek
Ciekawe czy 2 mln lat temu faceci się golili Media zlasowały mózgi jesteście zombi

Gość kocham sossssssssa
sosssss twoje twoj organizm nie potrzebuje tlenu bo nie masz wogóle mięśni.

Umm, szkoda mi Twojej dziewczyny- chociaż mam nadzieję że jej nie masz :D

Gość lilia00
Jak dla mnie fajnie,jest na co popatrzec.

Heh.. żenujące te wpisy o "małym ptaszku" jesteście strasznie puste oceniając w ten sposób faceta... po drugie co to w ogole za tekst mały ptaszek? ktoś tu chyba myśli cipą? a podobno to faceci tylko myślą kutasem? żenada.. po drugie prosze, niech mi któras sensownie wytłumaczy co ma trenowanie do rozmiaru ptaszka? bo ja może o czymś nie wiem?? co do golenia, jak same widzicie.. dziewczyny nawet obecne tutaj zgadzają się, dzisiejszy dobrze zbudowany facet po prostu powinien być ogolony (po za nogami.. bo wtedy już zalatuje pedalstwem) małpy owłosione zdecydowanie NIE

co do kondycji, jest zdecydowanie dobra.. raz w tygodniu chodzę na chale grać w piłkę, a do tego 2x w tygodniu mam treningi boksu, które są baaardzo wyczerpujące do tego jeszcze moge dodać to, że studiuje wychowanie-fizyczne.. także sport jest u mnie codziennością, kondycja też dobra a jeśli któraś ma jakieś "halo" co do kondycji łóżkowej to jestem w w tym aspekcie nie do zamęczenia :)

no ale stary co ja mam Ci odpowiedzieć? przecież nie trenuje od wczoraj by wymienić Ci jedną rzecz.. brałem w życiu już parę stacków kreatynowych, różnych pobudzaczy przed treningowych, do tego wiadomo jakieś białka się kupowało, gainery, carbo... do tego oczywisćie staram się dobrze jeść, aczkolwiek nigdy wyliczonej diety nie miałem

Gość aaaaaaggrrrr
za to kondycja intelektualna raczej marniutka... kolejny analfabeta dobrze, że chociaż klatę ma, bo mózgu niewiele...

Gość IMO25566
sosssssss, widze że zrozumiałeś że jako chuda cipka nie poruchasz

jak nie jest dobrze zbudowany to też niech się ogoli :) nie tylko co ci dobrze zbudowani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo troche chociaż a nie sfeter albo co niektórzy mają golf, chociaż jak ktoś jest zakochany to tak na to nie patrzy ale ja jestem za goleniem i bab i u facetów a przynajmniej podgalaniem :P

Gość IMO25566
sosssss myśli że kreatyna i białko to sterydy

Uuuu to czy lubię owlosionego faceta czy nie decyduje o mojej atrakcyjności :D Ciekawe kafeteryjne mądrości

Gość Autorze ja Ci powiem jedno
jeśli uważasz, że OK - to nie pakuj więcej, a ruszaj się tylko dla podtrzymania formy i sylwetki. Dla mnie to łapy są OK, ale klatka jeszcze jest nie do końca wyrzeźbiona, taka "miękka", a nie sprężysta. dowal sobie jeszcze lekkie ciężarki na rzeźbę i wystarczy. brzuch spoko. piszę to jako facet. i nie patrz nawet na tych koksów z okładek magazynów. dla mnie wyglądasz proporcjonalnie i spoko:)

Gość sweter a nie sfeter
i owłosienie jest OK. ma być facet, a nie laluś żeluś.

Gość Zuzanna Amelia ####
Sprawa gustu. Ja tam lubie futrzaki.

Gość Luanella
Autor ma agresora bo spodziewał się chyba tylko peanów pochwalnych. Stąd bluzgi i nie przyjmowanie do wiadomości, że może nie być w czyimś typie. Pora teraz dla odmiany popracować nad osobowością i zgłosić się za rok.

jest dobrze jedynie troche braki jezeli chodzi o caloksztalt w bocznych aktonach barkow... nie martw sie jakimis negatywnymi komentarzami brzydkich zakompleksionych bab czy nie mniej zakompleksionych i sfrustrowanych facetow :) to tylko glos zazdrosci w ich glowie nakazuje im pisac jak najgorzej wszak taka sylwetka wymaga wysilku a niepochlebne teksty sa zazwyczaj kierowane od wielorybow ktore sa na bakier z wysilkiem i wola rozkladac sie jak padlina przed tv z cipsami wmawiajac sobie ze sa zadowoleni ze swojego wygladu :)