Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck you, you fucking fuck

Ile zarabiacie? Bo moje życie zapowiada się koszmarnie...

Polecane posty

Gość 7 lat czajenia
eqee na samochod nas stac bo moj facet zarabia 3 tysiace, ale na kredyt na mieszknaie narazie nas nie stac. wezmiemy go jak bedziemy lepiej zarabiac

Gość 7 lat czajenia
opietunta 500 zł to nie 1500 , chyba widzisz roznice??

Gość eqee2323123
Maja z 3000 zł wspolnie albo może 3500 zł i to jest duzo????? 1500 rata, 700 opłaty, 1000 jedzenie, 300 bilety na dojazy hipotetycznie ale myślę ze tak to u nich wyglada skoro autorka zamiesciła tak dramatyczny post. wiemy na bank ze ona zarabia 1500 zł i pracuje po studiach w sklepie Jesli mają 3000 razem to bank na pewno nie dałby im tak wysokiego kredytu zeby rata była 1500, czy ty w ogóle kiedyś kredyt brałas kobieto???

Gość eqee2323123
na samochod nas stac bo moj facet zarabia 3 tysiace, ale na kredyt na mieszknaie narazie nas nie stac. wezmiemy go jak bedziemy lepiej zarabiac dziwna kolejnosc, jeszcze powiedz że samochód macie na kredyt??? W takim razie gdzie mieszkacie??

Gość gbnfyjstyj
przestancie bredzic, ja tez ze swoim facetem trzy lata wynajmuje i to sa dopiero wywalone pieniadze w bloto. Jest sens placic i nie miec nic? wole wziac kredyt i splacac swoje.

Gość 7 lat czajenia
nie mamy samochodu na kredyt:-( uzywany a mieszkamy w kawalrece wynajmowanej za 500 zł

Gość zastanawiam sie nad jedna
7 lat czajenia dziewczyno wiec pomysl sobie ze komus placisz 500zl do kieszeni i nic z tego nie masz.... sama na dniach podpisuje kredyt na mieszkanie jest nas3 na utrzymaniu dochod 3700 dziecko 6lat jak mam mieszkac na wynajmowanym gdzie grzyba nie moge sie pozbyc od 3 lat to wole placic ale na swoje

Gość eqee2323123
no to macie szczęście że to małe miasteczko, bo w dużych miastach kawalerki sa za minium tysiąc. Ja tez uwazam, że kredyty sa cholernie niezbezpieczne, tylko że u autorki problemem jest chyba gospodarowanie pieniędzmi zeby starczało do tego 1, a nie ze nie stac jej na nic- w końcu mieszkanie własne spłaca, to nie jest nic.

Gość zastanawiam sie nad jedna
aha moj maz jeszcze umie dosc sporo dorobic ale nawet bez dorobionej kasy idzie dac rade

Gość 7 lat czajenia
nie wezme kredytu poki mnie na niego nie bedzie stać!!!Moj facet ma nieprwną pracę, trzeba troche myślec a nie rbac kredyt jak wszytscy a pozniej płakać na forum bo na nic mnie nie stać!

Gość 7 lat czajenia
niepewną pracę

Gość eqee2323123
tylko to niestety jest tak,ze jak już kogos stac na kredyt to taka osoba ma tyle pieniędzy, że w zasadzie jest mu on kompletnie niepotrzebny. Anglicy mają nawet takie przysłowie.

Gość 7 lat czajenia
Gdy biorą kredyt 2 osoby to i jedna i druga osoba musio tyle zarabiać ze w razie gdyby ta druga straciła pracę to jedna podoła z zapłaceniem kredytu i opłacenia życia

Gość eqee2323123
Gdy biorą kredyt 2 osoby to i jedna i druga osoba musio tyle zarabiać ze w razie gdyby ta druga straciła pracę to jedna podoła z zapłaceniem kredytu i opłacenia życia W zasadzie tak powinno byc, ale w naszym kraju to chyba dotyczy mniej niz 2 % par... : u nas zarabiaja faceci, a babki to mają góra 1500. Najcześciej po prostu jak kobieta straci pracę to facet zarabia na tyle duzo, że utrzyma rodzinę, ale kobieta- śmiech na sali... z tych zarobków... :(

Gość kłamliwi żli ludzie facecisad
Zycze Tobie szybkiej emigracji , bedziesz zadowolona pozd :)

Gość tunia221
no fakt jak się na nia ma spłate kredytu to się go nei bierze. Ale czasami sytuacja tego wymaga, bo nie kazdy np moze zatrzymac się u żadnego z rodzicow, jesli oboje mieszkaja w malych mieszkankach, w ktorych dodatkowo mieszka mlodsze rodzenstwo. Wynajem.. cale zycie placisz i nic nbie jest Twoje, cale zycie na czyims, a wiecznie wynajmujac nie odlozy się przeciez na swoje, gdy zarobki są niskie. Rozumiem, żeby wziąsc wtedy male mieszkanko, gdzies na przedmiesciach, aby taniej i zyc, odlozyc przed wzieciem kredytu "cos" na czarna godzine, w razie utraty pracy. Duzo zalezy tez od gospodarnej kobiety zarzadzajacej domem, rozsadnie wydatkujacej. Nie rozumiem tylko osob (przyklad mojej kolezanki) ktora dopiero co slub wziela i juz biora kredyt na dom, podczas dy maja oboje 4tys na miesiac, ona jest w ciazy. Rozumiem, sama bym chciala miec dom z wypasionym ogrodkiem, basenem, ale jezeli nie stac mnie na to to kupuje na kredyt male mieszkanie i jakos zyje.

Gość Ja jestem biedna
Aktualnie nie zarabiam nic. Jutro idę umowę podpisać

Gość ta przyczajona to się będzie
czaić całe życię i do niczego nie dojdzie:D:D:D:D:D "7 lat czajenia eqeee jestes z dzieckiem a co jakby do tego doszedł jeszcze dorosły facet???tez by ci starczało na to kino???" gdyby babcia miała wąsy... lepiej się ucz, dzieciaku od kobiety, jak się gospodaruje pieniędzmi! pusta laleczko.

Gość A ja wam powiem jednooooooooo
ostatnio zakończyła się moja praca na czarno (bo miałem dość awantur i poniżania) i pierdolnalem to. mieszkam z rodzicami. ok, mozecie na mnie psy wieszac. mam wyksztalcenie, biore sie regularnie za siebie, ale nie zawsze sie cos uda zrobic. trzeba czasu i czasami kasy na tyo, zeby sobie sytuacje poprawic, np. poprzez lepsze kursy i inne szkolenia. i teraz najlepsze: moi znajomi to ZNIKNELI zeby zarabiac po 4-5tys zlotych. watpie, zeby tutaj ktos siedzial z taka kasa i marnowal czas. moi znajomi zapierdalaja na taka kase, bo albo sa na maszynach po 16h albo sa prezesami i wqciaz na telefonie. NIE MAJA CZASU NA SKYPE, GG I INNE GOWNA, a co dopiero na siedzenie caly dzien na takim forum. zeby zarabaic taka kase, to trzeba niestety ale poswiecic sporo ze swojiego zycia, pozapierdalac, a dopiero po jakims czasie sie sytuacja uspokoi, yo moznma wrocic do jakiegos rytmu i sobie poluzowac troche., ale najpierw trzeba to wypracowac. a nie kazdemu sie udalo wrocic do zycia ze znajomymi, niektorzy sie uwiazali w kapitalizmie. i kredyt nie ma tu nic do rzeczy. chodzi o to, ze duza kasa, to duze poswiecenie samego siebie.

Gość kotka74-81
tak czytam te wasze wypociny i żal mnie ogarnia że polski naród taki pusty ...Wynajmowałam z mężem chatę przez 10 lat i przez te 10 lat wywaliłam kupę kasy w błoto bo mogłam już mieć kredyt płacony .Nie wszyscy maja tak dobrze jak wy ze z dupami u mamusi mogą siedzieć .... i mądrować się na forum , jacy kredytobiorcy to debile ..grrr

Gość nie chce mi sie logowacc
4500 miesiecznie wlasnie mieszkanie zle nie jest

Gość nie chce mi sie logowacc
raz w roku jade za granice na urlop,nowy rok witam w lokalu,co miesiac odkladam ok 1500zl,,uciulalam troche ponad 100tys;) mam 30lat tytul magistra schowalam w kieszen i sprzatam

Ja zarabiam 800zł mój mąż 5 tysięcy po opłaceniu rachunków zostaje 4800zł dotego rata kredytu 300zł zaciągniętego 3 lata temu + życie +leki =3000zł dodam,że zaczynamy budowę na wiosne i nie jest źle kryzysu nie ma

Gość szybka pomoc
Czyszczenie Biku , redukcja zadłuzenia. Spokojny sen !!! Polecam fachowców: http://goo.gl/WK7wp

Gość AdrianX85X
Nie wiem czemu narzekacie. Ja jestem kawalerem mieszkam w Krakowie mam 26 lat i zarabiam dokładnie 5880 brutto co na rękę daje mi 4657 netto (+ premie 13 wypłatę w lipcu (podwójna wyplata ) ), nie wiem może mam w życiu fuksa ale wcale nie było trudno znaleźć prace z takim wynagrodzeniem . Co ciekawe zacząłem studia informatyczne na politechnice i firma ściągał mnie najpierw na staż a później zatrudniła mnie na pełny etat . Nawet studiów nie ukończyłem bo w firmie w której obecnie pracuje zaoferowała mi Certyfikaty i pełne wyszkolenie w branży IT w specjalizacji która się zajmuje. Naprawdę nie narzekam , ale czasami nawet z moja wyplata jest mi ciężko dobić do końca miesiąca opłaty za mieszkanie , prąd , media (komórka , internet i kablówka) samochód no i żarcie jako Singiel w cholerę wychodzi (ok jeszcze weekendowe wypady czasami do klubów ;) ) , dlatego jestem pełen podziwu ludzi którzy maja tylko 1500 na utrzymanie. Ja z mojej strony życzę wszystkim na forum , znalezienia pracy z godziwym wynagrodzeniem , głowa do góry

Gość dzisiaj na pomarańczowo
Nie wiem dlaczego tak jedziecie po autorce. Są dorośli, podjęli taką a nie inną decyzję. A do autorki - jaki był cel założenia tego tematu?

Gość dhdhdhddhdhdhhd
obecnie okolo 11-13 tys , w zaleznoci kiedy mam dyzury . Jestem lekarzem ale i tak zadna mnie nie chce.

własny biznes albo zostac politykiem :-)

Gość wkmals
pracuje w zawodzie nauczyciela od 9 lat. obecnie jestem n-lem mianowanym. netto 2050zł.

Gość wkmals
w powyzsza sume wchodzi: wysluga lat, dodatek motywacyjny, dodatek za wychowawstwo.