Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfjfkfjfhjfj

Matura ustna z polskiego - pytanie. Wejdźcie, proszę.

Polecane posty

Gość jfjfkfjfhjfj

Mam mieć plan prezentacji maturalnej, który składa się m.in. z literatury podmiotu, przedmiotu, planu ramowego, itd. ale, czy sam ten plan ramowy powinnam mieć też na oddzielnej kartce?

Gość tomszowianka
w tym roku pisze matrę, i powiem ci że nawet nie wiem jak to ma wyglądać i co na tej prezentacji ma się znajdować :|

Gość jfjfkfjfhjfj
Ja też właśnie. Odpisze ktoś, kto wie? Czy plan ramowy oprócz tego, że może znajdować się w planie prezentacji, to musi znaleźć się na oddzielnej kartce?

Gość kielbabula
Witaj. W każdej szkole jest inaczej. W mojej szkole na jednej kartce znajdowało się imię, nazwisko, klasa, temat pracy literatura przedmiotu, literatura podmiotu ramowy plan prezentacji. wszystko na tej samej kartce formatu a4 i wlasnoręczny podpis pozdrawiam

Gość patii0501
tak na osobnej bo potem dadza Ci go na maturze

Gość kielbabula
pierwsze co slysze zeby bylo na osobnej, jeszcze przed chwila sprawdzalam dokladnie swoj plan bo mam go na mailu i jest dokladnei tak jak napisalam wczesniej. po prostu drukujesz to wszystko ok 3-4 razy, poniewaz 1 kopia idzie do archiwum, 2 dla komisji, 3 dla ciebie abys mogla z niej kozystac w czasie prezentacji. Na osobnej karcie sa tylko cytaty

Gość paulinkkkka
ja zrobilam tak :) 3 dni przed egz zaczelam zastanawiac sie nad praca mialam tem kobieta aniol kobieta demon w literaturze, ja ogolnie mialam tak cudowna sytuacje ze kocham czytac i wszystkie lektory czytalam od deski do deski :) wybralam postaci do tego tematu i poszlam na zywiol nawet nie pisalam zadnej pracy po prostu kazda postac omowilam po kolei i czemu mi przypominala aniola lub demona zadali mi pytania i 100 %:)maturka cacy :)