Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunia987

kobiety, które lubią obroże i smycze

Polecane posty

Gość Gdzieśczytałem
Że nawet najładniejszą łąkę bydło zasra i tak jest ...

sunia....... u mnie ok...nawet dobrze ,gdyby nie to cholerne przeziębienie.. ale coś mi się tak wydaje,że Pan literkowy nie mogąc a raczej nie będąc mile widzianym zapisuję te tanie teksty do nas-bo nie może przeżyć rozłąki ..... no cóż... najgorzej kiedy ktoś się wstydzi swojego zdania bądz tego kim jest.. ja przynajmniej nie robię z siebie wariatki-pisząc na 20 różnych pseudo... ps.jeśli zaś to jakiś inny szalony i niewyżyty to z góry przepraszam....;)

też mam takie podejrzenia, że to literkowy stęskniony... chociaż może to też być jakiś niewyżyty frustrat...ajak już pisałam szaleńców się boję, więc z nim wolę delikatnie...

powiedzmy, że bywam...;-) a jak Twoje zainteresowania? nadal w sferze dumań i pragnień cichych...?

sunia.... hmmmmmmmmmm... poznałam sobie mężczyznę....jak się sprawa rozkręci..to sobie zobaczymy co z niego się rozwinie..;)..może będzie to to czego szukam..na razie jesteśmy na początku drogi,gdzie każde siebie sprawdza i podpytuje... nie jest na pewno typowym Panem-nie mniej cechy przywódcze posiada;)

Gość Wadi.
Sunia pisząc o 11.36 mnie miałaś na myśli ?

Gość Wadi.
Zbita nie ciebie pytałem ...

spokojnie dzieci! nie wadi, pisząc o niewyżytym frustracie nie Ciebie miałam na myśli, tak przynajmniej mniemam, bo kto cię tam wie;-) zbita, no cieszę się ogromnie i kciuki trzymam;-) na kolanach, my tu tak we dwie, bo nikt do nas nie chce...

Gość Wadi.
Zbita ty chyba jakaś strasznie zaborcza jesteś :-)

i jako człowiek o konserwatywnym spojrzeniu na seks i wiele innych zapewne też, poczułeś że to absolutnie nie dla ciebie, oko zamknąłeś i pognałeś...;-)

Ja się w temacie smyczy i obroży za bardzo nie znam, więc przepraszam, że nie stanowię ciekawego dyskutanta :(

prawda jest taka, że zapewne każdy z nas jednocześnie pracę jakąś wykonuje i niekiedy trzeba jej trochę więcej uwagii poświęcić;-)