Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunia987

kobiety, które lubią obroże i smycze

Polecane posty

Gość Serenada87
Dziewczyny, nie moge znalezc tego topiku o marzeniach. Czy ktos mi go skasowal? A jesli tak to co w nim bylo takiego nadajacego sie do skasowana? Przeciez to forum o zyciu erotycznym...

Gość Władczyni
Zbita z tropu:P są, ale nawet dla jednego obecnego tu uległego moje działania są "chore". Przez to, że posiadam kilka kundli (a nie jednego) zostałam oskarżona o prostytucję. :P

co tu tak cicho??????? żadnych wywodów?śmiechów?żartów?spraw poważnych i tych mniej istotnych.................??????????????? żadnych propozycji i żadnych innych opcji?/

........................................................................................ mnie to się marzy tak Pan.....idę choćby chodnikiem..............On podchodzi i mówi-chciałbym ,żebyś poszła ze mną teraz.ja pewnie byłabym zaskoczona...ale poszlabym oszolomiona jego zdecydowaną postawą...idziemy do sklepu-a dokladniej z męskimi ubraniami.tam kaze mi zaczekać na siebie.bez ruchu.i czekam..........mija z 30 minut-po czym każe mi iść ze sobą.daje mi zakupy i mam je dla niego zanieść.idziemy do samochodu.kaze położyc swoje zakupy na tylnym siedzeniu auta.pyta o numer mojego telefonu-i odjezdza..........................................................

Aneta, czytam Twoj post i jakbym czytala o sobie, sprzed 3 lat. To uczucie niezadowolenia, frustracji zapewne bedzie w Tobie narastac. Ja na szczescie tamten zwiazek zakonczylam i w koncu jestem szczesliwa u boku mezczyzny, dla ktorego moje fantazje nie sa zadna perwersja. Obroza i smycz na dobre zagoscily w naszym lozku... i nie tylko :) Tobie rowniez zycze takiego spelnienia, jakiego ja teraz doswiadczam :)

pewnie, że można pomarzyć, podumać...i sobie o tym luźno popisać... choć niektórzy to się tutaj tak nakręcają, że ho, ho!..;-)

ok, rozumiem, że nie chcesz się dzielić informacją, gdzie się teraz bawisz... to ja już nie przeszkadzam... miłej zabawy i owocnych poszukiwań;-)

sunia.......... szukam swojego miejsca....zaglądam tu i tam......czytam.czasem coś dopiszę.......nic konkretnego:) tu nagle tak cicho się zrobiło...Ty też gdzies myślami błądzisz...nie chcę Tobie przeszkadzać:)

Gość Serenada87
Moze zbyt wulgarna jestem... Ale jak ktos pisze, ze je kupe to jest ok

Gość księżniczka jest tylko 1
mmmmm dodatki do sexu

Zdradzony...........jakoś szczególnie widzę nie obeszło Cię ,że zostałeś zdradzony............................ a z tymi zdjęciami...kręci Cię patrzenie na nie co??;) ... jednak w związku o jakim my piszemy..próbujemy ...zdrada nie wchodzi w grę....