Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia95

Szukam matki biologicznej

Polecane posty

jestem adoptowana od 16 lat mama mnie zostawiła w szpitalu zaraz po urodzeniu jak miałam 3 miesiace adoptowała mnie inna rodzina ale czuje sie niekochana ciagle mnie wyzywaja i chciałambym odnalesc moja mame ale wiem niewiele że miała 19 lat i urodziłam sie w grójcu pomocy prosze jak ja szukać

Gość *Anastazja*
mam wrażenie, że po ukończeniu 18 lat mozesz się zwrócić o akt urodzenia i ewentualnie szukać w osrodku adopcyjnym który adopcje przeprowadzał

Gość lililililo
jak skończysz 18 lat to masz prawo do takich danych, chyba gdzieś do sądu iść i tam pytać. Teraz mogą ci te dane udostępnić rodzice adopcyjni. Musisz się jednak liczyć, że prawda o twoich biologicznych rodzicach może być trudna, ciężka do zniesienia, zostawili cię więc nie licz ż eznajdziesz kochająca rodzinkę

Gość szukaczek
A ja szukam ojca chemicznego, brata fizycznego i siostry matematycznej !!! Gdzie polecacie się udac? Do pokoju nauczycielskiego ?

W odpisie zupelnym aktu urodzenia powinny byc dane matki, a w archiwach sadowych i szpitalnych wiecej danych. Zostaja one udostepnione na prosbe zainteresowanego pelnoletniego. Wczesniej nikt Ci nie udzieli zadnej urzedowej informacji.

Gość córka geograficzna
"adoptowała mnie inna rodzina ale czuje sie niekochana" To normalne. Przecież adoptuje się dziecko dlatego, żeby mieć kogo nie kochać.