Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flustracjaaaaaa ana

zrobiłam wycenę pierścionka zaręczynowego - 50 zł

Polecane posty

Gość flustracjaaaaaa ana

jest mi smutno i przykro nie nie jestem materialistką ale to kpina :( jeszcze gdyby nie było go stać - to ok ale nie miesiac w miesiac to Praga, wieden, rzym myslę by zamowic sobie pierscionek taki jaki mi podarowal tyle ze robic go z platyny badz bialego zlota, do tego diamenciki juz wydam te 3 tys, takiego znajomym i rodzinie nie pokaze - bo wstyd

Gość flustracjaaaaaa ana
ze nbiby tenb ktory ja zamowilam dostalam od niego alez mi lyso

Gość flustracjaaaaaa ana
tak srebro i cyrkonie no ale po 5 latch wspolnie spedzonych moglby cos lpszego wybrac ja naprawdę nie jestem materialistka oczywiscie udałam przeszczesliwa - wczoraj...

Gość xendźia
rozstan się z nim

Gość a dlaczego nie pogadasz
z chlopakiem? Szczerze... Bo chyba w komunikacji to macie spore problemy...

Gość flustracjaaaaaa ana
zbieram się na rozmowę z nim zbieram się w sobie ale co mu powiem "Hej Ty kpisz sobie?" u nas temat kasy to temat tabu nie rozmawiamy o kasie

o kasie nie, o seksie, potrzebach pewnie tez nie? To czas to zmienic. Niedomowienia beda poczatkiem kazdego Waszego nieporozumienia. Przeciez nie musisz zaczynac rozmowy o pierscionku od wielkiego ryku "jak mogles?! Dlaczego dales mi taki chlam?? Ty mnie wcale nie kochasz!" :P ale sprawe wyjasnic musisz. Sama chyba widzisz co sie z Toba dzieje i jak zle sie czujesz. I moze od tego zacznij. Ze czujesz sie fatalnie, bo sprawdzilas wartosc pierscionka... I zapytaj dlaczego wybral ten konkretny model?

Ja bym skakała pod niebo, ze w ogóle ten pierścionek dostałam. Poza tym, nie jestem snobką, nie musiałabym mieć głupiego pierścionka za kilka tysięcy. Bo po co? Ten za 50 zł też znakomicie spełni swoją rolę. Poza tym, bałabym się nosić taką fortunę na palcu.

Gość nostalgiczna zosia
mój kosztował 70zł srebny :P kazdy mysli ze z białego złota Odbijesz sobie na obrączce tak jak ja Nie rób chłopakowi przykrości Nie wartosc pierścioneczka jest ważna przecież wiesz to skoro nie jestes snobką

Gość horrorman
Nos go jakby byl wart 5000

Gość *Anastazja*
Wiele szczęścia kochanie 😘

Gość flustracjaaaaaa ana
o matko nie zrozumiecie mnie

Gość flustracjaaaaaa ana
zamurowało mnie poprostu

Gość Wytrzepał grzesiek
dlaczego tak drogo ??? 50 ciaków ????? Na odpuście kupi już za dychę. :P

Gość to jakis zart
??

Gość yunonaXY
"Ja bym skakała pod niebo, ze w ogóle ten pierścionek dostałam. Poza tym, nie jestem snobką, nie musiałabym mieć głupiego pierścionka za kilka tysięcy. Bo po co? Ten za 50 zł też znakomicie spełni swoją rolę. Poza tym, bałabym się nosić taką fortunę na palcu. " no to jesteś frajerką, bo jak facetowi się dobrze powodzi, a kupuje tani pierścionek, to znaczy, że jest skąpiradłem i/lub nie ma szacunku dla swojej kobiety i/lub uważa, że nie jest warta żadnych starań i nakładów(nie tylko finansowych!). autorko, nie musisz się tak usprawiedliwiać, że nie jesteś materialistką, bo nie masz powodów do zadowolenia. tani pierścionek jest ok jak facet jest studentem z kieszonkowym od rodziców albo zbieraczem złomu.

Gość Shatyn_
ja mam sraczkę.

Gość flustracjaaaaaa ana
my często robimy sobie prezenty nie są to tanie prezenty no nic postanowilam ze zamówię pierścionek taki sam tyle ze biale zloto badz platyna i diaenciki

Gość to jakis zart
temat kasy to temat tabu? macie byc malzenstwem..chyba najprosciej bedzie jesli mu prosto i wyraznie powiesz o co chodzi??

Gość to jakis zart
nie ogarniam...sama sobie kupisz pierscionek zareczynowy...bajka

Gość flustracjaaaaaa ana
tak sama nie powiem ze zamówiłam choć z czasem może się domyślić

gratuluje on bedzie robil swoje, Ty swoje. Ale wspolnie nigdy niczego nie wykonacie, bo sie nie potraficie porozumiewac. Co to za zwiazek????

Gość to jakis zart
gratuluje w takim razie skoro juz teraz przed wstapieniem w zwiazek malzenski wstydzisz sie czy..boisz sie wprost powiedziec co cie boli to wasze malzenstwo bedzie z pewnoscia udane, i tylko siedz cicho i czekaj az sie zorientuje kiedys

Gość nggcndc
hahahah a rowanią jak zwykle o sobie hahah :D

Gość yunonaXY
nie wierzę, że mozna być tak głupią babą, żeby sobie samej kupować pierścień zaręczynowy i go w tajemnicy podmieniać. (prowo jak nic- co jest ze mną nie tak, że mimo to odpisuję?) jak już masz zamiar sama sobie kupić, żeby udawać przed rodziną, że twój facet jest hojny, to przynajmniej kup sobie taki, który ci sie podoba, a ten srebrny mu oddaj- niech sobie powiesi na członku.

Gość magdalena 28lat
nie to nie prowokacja

Gość miejscowy blokers
wiecej niz za 50zl to pod choinke zabawke dla psa kupilem. tak wiec mam nadzieje wiesz juz co zrobic🖐️

Gość gra1230
o widzę, że jest tu madzia od przespania się z szefem:) i weź człowieku traf na uczciwy temat, same prowokacje hahahaha