Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flustracjaaaaaa ana

zrobiłam wycenę pierścionka zaręczynowego - 50 zł

Polecane posty

Gość gra1230
widzę, że jest u madzia od przespania się z szefem:) i weź tu człowieku traf na uczciwy temat, same prowokacje hahahaha

Gość onawi
buhahahaaa.....to ten szef po seksie ci sie tak oswiadczyl ,zasluzylas sobie @*&^$#%%%^

Gość gveresvoesrvferfv
A ja myślę, że to dobry pomysł z podmianą. Zamów taki, żeby się ciut różnił, to może zauważy. Rozmowa wprost spowoduje, że wyjdziesz na materialistkę. Bo może to test z jego strony? "Czy zależy jej na kasie"? Jak podmienisz, to unikniesz tego ryzyka, a aluzja będzie aż nadto czytelna. Na jego miejscu spaliłabym się ze wstydu ;)

Gość przykre jest takie traktowanie
Matki Polki :(

Gość A moze jemu sie ten pierscione
podobal

Gość A moze jemu sie ten pierscione
Albo zrobil go ze stopinych obraczek rodzicow

Gość zielona laska
Każdy facet któremu kobieta dała kiedyś kosza po zaręczynach i nie oddała pierścionka (lub on go nie wziął unosząc się honorem) nie będzie więcej przepłacał za taką błyskotkę. Możesz jednak być pewna, że po ślubie będzie starał ci się to wynagrodzić.

Gość szczęsliwa :)
Rozumiem autorkę,jak facet ma kse i szczędzi dla przyszłej żony to kpina jakaś i skąpiradło z niego ja dostałam mieszane złoto z 3 brylantami.

Możesz jednak być pewna, że po ślubie będzie starał ci się to wynagrodzić HaHa albo wręcz przeciwnie,zaciśnie pasa na maxa!!! nie ma nic gorszego niz życie ze skąpcem. Ciekawe dlaczego odwalił taki numer?!

Gość mam pomysł!!!!
udaj, że Ci się zgubił i zobaczysz co ci powie na to jak ty powiesz "kochanie, ale on pewnie majątek kosztował, w końcu to był zaręczynowy" :classic_cool:

Gość gpu30
Moj narzeczony wtedy zarabial sredno a pierscionek dostalam za 2100zl i w dodatku taki z marzen. Zupelnie nie spodziewalam sie takiego drogiego ale za 50zl to ....przesada i tez byloby mi przykro, nie za cene ale za sam fakt

Gość mireczkaa
a mnie dziwi sam fakt, że autorka wyceniła pierścionek zaręczynowy... Ja dowiedziałam się o cenie swojego całkiem niedawno, a mam go już jakies 8lat.

09:55 [zgłoś do usunięcia] gpu30 Moj narzeczony wtedy zarabial sredno a pierscionek dostalam za 2100zl i w dodatku taki z marzen. Zupelnie nie spodziewalam sie takiego drogiego ale za 50zl to ....przesada i tez byloby mi przykro, nie za cene ale za sam fakt Generalnie, to prowokacja, ale takie laski jak gpu30, to mnie rozwalają na maksa. 🖐️

Autorko a jak go wyceniłas? bo może to białe złoto i brylanty i niepotrzebnie panikujesz ;D

Gość Wacek Ogór
:P

Mnie to śmieszy jedno - pisze taka że materialistką nie jest To pytam po co robi wycenę pierścionka?Dostała a na drugi dzień zrobiła wycenę:D Do głowy mi nie przyszło sprawdzać ile kosztował mój pierścionek!W nosie miałam jego cenę

Nieufności?Wzgledem czego? Ja byłam pewna ukochanego a pierścionek w tamtym momencie mnie nie obchodził - tylko On:) Teraz tez nie czujepotrzeby wyceny mojego pierscionka bo i po co?

dokładnie jaka nutka nieufności ? ja juz 5 lat po ślubie i nigdy mnie nie interesowało ile kosztował pierścionek ważniejsza była sytuacja i zaskoczenie a nie cena

może nie nieufności , złego słowa użyłam ,ale takie coś co wzbudziło by w was niepokój ,że coś nie tak ,że czemu...., pop prostu zapaliła się lampka:D mnie też by było przykro gdyby mój facet zarabiający nie mało kupił mi pierścionek ZARĘCZYNOWY typu "a tańszego nie było? "

Gość Maniek Bobek
sprzedam Taczki

nawet nie pomyślałam w momencie zaręczyn jak i do dziś ile może kosztować pierścionek czy ma brylant czy cyrkonie nie interesuje mnie wole się skupiać na małżeństwie i jego układaniu niż na cenie pierścionka

ja tez dostalam taki za 50zl ale my mielismy trudna sytuacje finansowa i to ze w ogole kupil taki za 50zl to juz byl niezly wyczyn :) a skoro mowisz ze Twon ciagle jakies wycieczki to troche dziwne ze na pierscionek skapil (nie mowie ze mial za kilka tysi kupic ale chociaz te 200zl mogl wydac). ale mpoim zdaniem liczy sie to ze sie oswiadczyl a nie jaki pierscionek dal :/

niedajka Trochę inna postawę mamy Mnie nie obchodziła i nie obchodzi cena pierścionka I nie rozumiem o co chodzi z tą "nutką":P Nie potrafię zrozumieć po co komu wiedzieć ile kosztował pierścionek Ważna jest osoba która go daje to że sama wybiera ten pierścionek,ważna jest chwila a potem to jaki jest we wspólnym zyciu Kobiety pokroju autorki powinny dostawać pierścionki z metka albo grawerem ceny - wtedy były by szczęśliwe

Gość do mańka bobka
po ile taczki ?

niedajka No nie wiem - być może Dla mnie jednak wycenianie pierścionka zaręczynowego świadczy o materialiźmie i tyle Tylko czekać aż wejdzie moda na noszenie pierścionków do wyceny - jak za tani to WON:P