Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flustracjaaaaaa ana

zrobiłam wycenę pierścionka zaręczynowego - 50 zł

Polecane posty

poszła sprawdzić i teraz wie ,że tani -materialistka:D a jak nazwać tego kto szczedził na ukochanej?

skoro facet zabiera ją na drogie wycieczki, to może biżuteria nie ma dla niego znaczenia? a może ta wycena była zła? ja bym nie wpadła na to, żeby lecieć zrobić wycenę - autorka tematu faktycznie jest zdolna... i to zaraz na drugi dzień po co komu pierscionek za 3000? na pokaz chce sobie zamówić kopię? mysli, że facet nie zauważy?

Gość Wacek Ogór
:P

Gość Wacek Ogór
:D:D:D:D:D:D

Gość Killeruś81
Adalis myszka jak was czytam to wraca mi wiara że są jeszcze kobiety dla których nie tylko zasobnośc portfela partnera się liczy:-) autorko a nie pomyślałaś przypadkiem że Twój facet chciał Cię sprawdzić? Czy liczy się dla ciebie on czy jego kasa. Jak widać to drugie. A Ty śmiesz pierdolić że nie jesteś materialistką. Dla ciebie nie jest ważne jaką symbolikę ma ów przedmiot tylko to ile kosztował. Masz coś jeszcze do powiedzenia? I reszta tych co uważają jej faceta za sknere! Każdą z was bym kopnął w d... za takie podejście do sprawy Ja wybierałem pierścionek wraz z obecną żoną. Chciałem kupić droższy a ona sama wybrała ładny skromny i tani(149zł bodajże) bo taki jej się podobał.

Killeruś81 no ładnie:D on chciał sprawdzić ją a ona sprawdziła jego =remis:D:D:D

Jak mnie wkurwiają takie puste laski :o Obrączka musi być z diamentem za 5 tys zł a z zaręczynowym za mniej jak 1,5 tys nie podchodź :o Tępe pauy :o

znam faceta co zaręczył się bez pierścionka, bo go nie było stać. z kwiatami tylko przyszedł, ślub mieli skromny, obiad w restauracji dla 20 osób i są szczęśliwi. ja dostałam delikatny, skromny złoty, z małym diamencikiem, tak, że ciotka skomentowała, że ciotka skomentowała, że pierścionek chudy i ledwo widoczny. ale mnie się podoba. wiem jaki to był dla niego wysiłek finansowy, tym bardziej że tego diamentu to się nie spodziewałam i jakby mi nie pokazał certyfikatu, to bym od cyrkonii nie rozróżniła. dziwię się tym babom co latają do wyceny i najważniejszy w życiu dla nich jest szpan

Gość Wacek Ogór
Wy wszyscy to buce jesteście.

Gość Killeruś81
No to teraz niech mu zrobi jazdę jak to na nią żydzi kasy a on przejrzy jaka z niej żmija i kopnie ją w ryja. Ale mi się zrymowało:-P Jakby żydził to wybierałby się z nią co najwyżej na wycieczki do koziej wólki a nie za granicę.

Gość Chcę Mu Sprawić MEGA Extasę
a wg mnie to czysta prowokacja. Bo chyba takich popierdolonych dziewuch nie ma na świecie?:>

Gość Killeruś81
Stomatoloszka już nie popadajmy w skrajność bo lekko przesadzasz. Choć nie wiem może są tacy faceci. Jak byliśmy kiedyś mali i bawiliśmy się w śluby zareczyny to dawaliśmy dziewczynom pierścionki takie z gum do żucia i były zachwycone. Ale to inna historia

Gość pusta pipaaaaa
najwazniejsze przeciez co kolezanki powiedza... :/

Gość to chyba jakaś kpina
zamówienie sobie takiego samego pierścionka to chyba najgłupszy pomysł, jaki w życiu czytałam... Jak się nie podoba, to się rozmawia z facetem, a nie za jego plecami wykręca taki numer... To tak będzie wyglądało całe małżeństwo? Facet coś zrobi i nawet nie będzie wiedział, że coś jest nie tak, bo mu autorko nie powiesz tego, tylko po prostu będziesz na własną rękę kręcić coś? GŁUPOTA!

Gość waka waka ech ech
Heh nie krytykujcie jej bez jaj 50 zl? To smieszne dorosly facet? Pierscionek za 50 zl to moze dac maturzysta oswiadczajacy się sympatii w porywach głupoty. Nawet jak facet nie ma kasy, to zbiera ją rok by kupic ukochanej piękny pierścionek, nie mówie o tysiacach zlotych no ale tak z 400 zl chociaż....Srebrny pierscionek to mogł Ci na mikołajki dać, jak dla mnie to brak szacunku i chyba głębszego uczucia choć mogę się mylić...Moj kumpel student wysprzedał wszystko co miał znajomym by kupić dziewczynie pierścionek...Da sie jak sie chce.. I sie nie musiala wstydzic że ją ukochany tak traktuje

>>Moj kumpel student wysprzedał wszystko co miał znajomym by kupić dziewczynie pierścionek...Da sie jak sie chce.. I sie nie musiala wstydzic że ją ukochany tak traktuje He he, debilki. :D

no tak, ale skoro uważa że jest nie w porządku, to niech mu to po prostu powie!!

Gość Kitus
Jesli mezczyzny nie stac na pierscionek to kto tu mowi o slubie? Jak nie ma na pierscionek, to jak utrzyma dom?! Wychodza za takich co dostaly pierscionki za 50zl a potem placz i lament, ze dzieci glodne. Pierscionek zareczynowy musi miec kamien szlachetny, tak bylo jest i bedzie. Nie stac cie? To zamiast na piwo z kolegami i kolejna duperele do auta - odlozyc dla przyszlej zony ;).

nie rozumiem takich kobiet. zamiast sie cieszyc ze facet z uczuciem, ze dal, ze chcial podkreslic ze to na powaznie, ze skoro oswiadczyny tzn ze o slubie mysli, ze na cale zycie, ze kocha, ze sam na to wpadl i prosic o zareczyny nie musiala... to narzekaja ze za tani, ze za brzydki.. pamietam jak jakas tu pisala ze jej facet dal jej pierscionek zareczynowy babci.. i nie docenila ze dostala pamiatke rodzinna.. tylko narzekala ze staroswiecki, ze go nosic nie bedzie.. dziewczyny! to tutaj uczucia sie licza czy kasa?

Pierscionek zareczynowy musi miec kamien szlachetny, tak bylo jest i bedzie. Musi? To już są jakieś reguły? :p Jak dla mnie to nie miałoby znaczenia za ile, właśnie, bo liczy się uczucie, a nie wartość pierścionka. No, ale... Rzecz w tym, że ja temu związkowi dobrze nie wróżę, skoro komunikacja leży zupełnie...

Gość polać kitusiowi
___

Gość waka waka ech ech
debilkami są dziewczyny które daja sie poniżać, byleby jakis facio był przy nich :)

Jesli mezczyzny nie stac na pierscionek to kto tu mowi o slubie? Jak nie ma na pierscionek, to jak utrzyma dom?! Tak, najlepiej kupić pierścionek za 2 tys zł a potem żreć tynk ze ściany