Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbanowane Kciukiem

zmieniłam status na fb, na ''w zwiazku''

Polecane posty

niepełnosprawny rencista przed ;) Malutka, no i tu mnie się nasuwa takie pytanie- ufać czy nie ufać :P A że z reguły jestem naiwna, to... :D

niepełnosprawny rencista, w twoim wieku to za dużo napisane, ale skoro tak uważasz ;)

Gorzej..., ja znam takie osoby, które są młode, a czują się staro. To dopiero jest, nie? ;)

A to jak czasami, to rozumiem. Ja się rzadko czuję staro, W sumie to nigdy się tak nie czułam ;)

Gość kciukiem kiedyś bylaś fajna___
jestem w szoku ,jakieś 1,5 roku temu byłaś w miarę fajna a teraz? zakładasz durny topik o wirtualnym facecie ,cieszysz się dosraniem Noxi i (to najlepsze)wklejasz prywatne maile do stopki ,ja pier.....ja bym się bałą z tobą zadawać , jestes niezrównoważona

Gość mein land
Zbanowane Kciukiem o co chodzi z Noxi ? jak jej dosrałaś ? o co chodzi z mailem ? jak ci się chce to opowiadaj :D bo mnie tu dawno nie było a ty widzę nowa jesteś :D

Gość poznanski kwiat polny
jhahahaha ty? chyba gracjan tylko by cie zechciał :D:D:D

ja nowa? nie, jestem od początku kafe:) no , historię NO, to chyba każdy zna. zagroziłam, że podeśle co nieco jej facetowi, to zaczęłA się płaszczyć w mailach, a teraz kit ciska,że to specjalnie robiła i była to prowokacja.