Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbanowane Kciukiem

zmieniłam status na fb, na ''w zwiazku''

Polecane posty

a co do chlopaka poznanego na fb to twierdze, ze to juz podchodzi pod czubkowstwo skad wiesz, ze on nie ma na imie Wojtek i tez ma 7 lat? albo, ze nie ma hiva? właśnie nie wiem i to jest najciekawsze, no ale kurva rozmawiam z nim, słyszę, że ani dziadkiem ani dzieciakiem nie jest, na fejsie ma ok100zfot. w styczniu bedzie miał 41, nadal kawaler:P bo n sie żenić nie ma zamiaru, ale dziołchę ma jakąś:) pomarańczo w Le... to ja pracuje, ale wlaśnie to są moje okolice, a co:P jak mozna się dopiertalać o głupie fote?

Gość Kciukiem ską jesteś dokłądnie
to Cię już kojarzę:) przesyłam pozdrowienia:)

Gość fddsffdsfdsfds
Pokaż fotę tego z fejsa :classic_cool: Zasłon oczy :P

eyyyyy, 22 lata i bierzesz sie za starszego o 20? jeszcze 5 lat temu by byl uwazany za pedofila. a co w nim takiego? siano ma? przystojny? przy po prostu jest spoko?

Gość oj zbanowana, biedna kobito
Taka niby jestes twarda sztuka co boje toczy z noxi ale wiesz..jestescie obei siebie warte.Niestety teraz myslisz o sobie inaczej że jesteś lepsza inna ale za kilka lat (mam nadzieje) że zobaczysz podobieństwa i złapiesz sie za glowe. Tak samo wydajesz swoje życie w necie, płaszczysz sie do kolesia nawet nie wiadomo czy jego postać jest prawdziwa czy wykreowana, tak samo z sss a tekst ,,z SSem skończone definiitywnie!!!!!;]'' jest smieszny bo nigdy nie było niczego ,chyba że z twojej strony...Dziewczyno dobra zyczliwa rada zajmij sie swoim życiem nie wystawiaj go pod publike, i obserwuj bacznie ,zdejmij rózowe okulary ,naucz sie zyć bez iluzji

Gość Ile kosztuje
brwi jak wrona

Gość oj zbanowana, biedna kobito
,,w styczniu bedzie miał 41, nadal kawaler bo n sie żenić nie ma zamiaru, ale dziołchę ma jakąś'' o jesssu!

Gość Ile kosztuje
,,w styczniu bedzie miał 41, nadal kawaler bo n sie żenić nie ma zamiaru, ale dziołchę ma jakąś'' o jesssu! co oznacza: jestem starym niedorobionym prykiem, nie miałem nigdy kontaktu z dziewczynami ani kobietami, mam nadzieję że znajdzie się jakaś naiwniara i w końcu stracę dziewictwo :D Szkoda tylko że nie mam gdzie, bo mieszkam z 75 letnią mamusią, w końcu ktoś musi na mnie zarabiać :D

eyyyyy, 22 lata i bierzesz sie za starszego o 20? jeszcze 5 lat temu by byl uwazany za pedofila. a co w nim takiego? siano ma? przystojny? przy po prostu jest spoko? dla mnie był przystojny i zajebisty:) jakoś rówieśnicy mnie nie pociągają

Gość zascdsf
kawa po bigosie a skad wiesz kurwa czy afcet poznany w klubie nie ma hifa?? potrafisz rozpoznac po czyms ze to nie ma wirusa?? jakas ty jest niedowalona

Gość to jakaś paranoja
Nie,no ona pewnie wkręca nas z tym swoim życiem. albo jest aż taka tępa.

Gość trhhetrjhtrw
w ogole to kciukiem nie umiesz sie malowac, gdybys potrafila to bys nie wygadala tak staro :O

Gość fddsffdsfdsfds
A ten nowy ile ma?

Gość fddsffdsfdsfds
A ten kolczyk w ręce to jak jest zrobiony?

Gość zbanowane, po
chuj w ogóle piszesz tutaj o swoim "zajebistym" życiu? Nie masz komu się wygadywać? Egocentryczka jebana

Gość trhhetrjhtrw
" ale masz zdolności analityczne. przede mną miał kobietę, z ktora byl 17lat, tyle tylko, że jest ekskomunikowany i ślubu nie może ani nie chce." ekskomunikowani mogą brać śluby :O cywilne 🖐️

Gość trhhetrjhtrw
nie jestes anonimowa kciukiem, chocby z etgo powodu ze wrzucasz tu swoje fotki

troche mi cie szkoda :( jak bys byla na stale z takim starym choojkiem... wyobrazasz to sobie? on za 15-20 lat na emeryturke pod kocyk, laseczke pod reke, a Ty w kwiecie wieku, poza tym prawdopodobienstwo urodzenia downa zwieksza sie po 35 roku zycia. jakos mnie nie przekonujesz z tym, ze w naszym wieku cie nie kreca... moze nie w naszym wieku ale nie 20 lat starsi, 10 lat to max.

Gość trhhetrjhtrw
zreszta głupia i tępa gówniara z ciebie, życia nie znasz, dorośniesz to sama zpobaczysz

Gość Ile kosztuje
Jak można być anonimową wstawiając swoje fotki? No jest taka możliwość, jeśli siedzisz wyłącznie w domu i nikt na oczy cię nie widział, więc nawet choćby tu 1000 fotek zapodała i o sobie pisała, to i tak nikt cię nie skojarzy :D

Ile kosztuje wypitalaj robic test DNA swojemu bekartowi. jak mozna nie wiedziec z kim sie dzieciaka zrobilo. takie sprawy to tylko w "dlaczego ja" opisuja.