Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbanowane Kciukiem

zmieniłam status na fb, na ''w zwiazku''

Polecane posty

Gość Ile kosztuje
kawa po bigosie - ale do czego pijesz? Bo nie zajarzyłam!

Zbanowane kciukiem oh ah jakie pikantne szczególy Twojego życia poznajemy ;) poznałaś wkońcu ojca ? szkoda że przez fejsa hahaha no nie mogę ;) Tak na powaznie to po co upubliczniasz swoje zycie osobiste? myślisz ze zabłyszczysz,a może chcesz jaka wieksza afere zrobic ?

anmarie jak mam zabłysnąć na ogolnokrajowym forum? jeszcze mnie nie zdemaskowano i o to chodzi, a blyszczenie miedzy kafe społecznością, to żaden prestiż, z nikim z was nigdy sie nie spotkam

to po co ta cała szopka ? jeszcze Cię nie zdemaskowano,a co jeśli się tak satnie? Skończysz jak Noxelia,Jeniffer. Wszyscy będa tu prali Twoje wypowiedzi i będą szydzić.Nie które rzeczy trzyma sie dla siebie a nie rozpisuje w necie

a co niby mam trzymac dla siebie? co tu jest takiego strasznego z tego co napisalam?:) ja sie nie mam czego wstydzić, kazdy z moich okolic wie z kim byłam, ile mial lat i z jakiej rodziny pochodze, wiec o co kaman?

Gość Ile kosztuje
Terasz rozumiem, twój wiek świadczy o naiwności :-O Ale na zdjęciach w takim razie to nie ty? Po co wklejasz foty swojej matki.

Gość Ile kosztuje
Piszesz że lubisz sporo starszych, no to rzeczywiście rok to spora różnica wieku :D

Gość Ile kosztuje
rok czy dwa, co za róznica

Gość Ile kosztuje
no to z byłym miałaś sporą różnicę, to na tej podstawie wymyśliłaś spbie że wolisz starszych? Ale widzę że skoro napatoczył się młody, to nie pogardziłaś, dziwne to trochę, czyli bierzesz jak leci, po co te historie, że wolisz starszych, tak pisałaś.

Gość Ile kosztuje
bo zawsze wolałam starszych, ale jednak trafił sie mlody, ktory ani nie jest głupi ani brzydk sporo jest takich, wiec jak widzisz nie ma zasady :-O