Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość do zielonooka kasia
ciebie matka też niech ubezwłasnowolni i leczy i to czym prędzej. A dla bardziej ogarniętych podam, że mieszkańcy Korei w domach siedzą, jedzą i śpią na podłodze.

Gość buahhahhaha
nie ma łózka, no to rzeczywiście wg "inteligentnej inaczej" Kasi prawie całą Koreę trzeba ubezwłasnowolnić, bo jest chora

Z tą siostrą to jest blef.Napisała to jedna osoba tylko i wyłącznie tutaj, nigdzie wcześniej nikt o tym nie pisał na żadnym forum czy to polskim czy zagranicznym. Dlatego myślę że to ścima bo ona niby tłumaczyła że nią ktoś manipuluje i że niby zasypia bo ktoś tym steruje czy coś w tym sensie, skoro tak jest to dlaczego w chwili obecnej nie nie widziałam ani razu jakoby zasypiała w taki sposób, najzwyczajniej układa się do snu. Aaaa tam mam to gdzieś. Chora osoba, uroiła sobie coś i już.

Gość zielonooka kasia
nie ma podlodze tylko na matach, to jest raz, a dwa kiedys tak bylo, teraz mlodzi ludzie organizuja sobie zycie bardziej po europejsku. A po nastepne rozgarniety czlowieku jaki masz pomysl zeby pomoc tej kobiecie?? pozwol, ze odpowiem za Ciebie - PODGLADANIE, zgadlam?

Gość zielonooka kasia
Do wybitnie rozgarnietych, nasz Chipi tez miala lozko i o dziwo na nim spala.

Gość cbn
ona pisala .ze kontroluja jej umysl tym chipem. nagle traci przytomnosc.zasypia albo dlugo nie spi.ma bole glowy i calego ciala,robi to co jej kaza,

Gość cbn
pisala.ze ja truja i jakis policjant ja przesladuje i chce zagarnac jej majatek.czy to jej maz?

Gość doooo zielonooka kasia
zamknij w końcu ten krzywy dziób

Gość zielonooka kasia
tylko tyle masz do powiedzenia? Raz pytanie raz odpowiedz jaki masz pomysl na pomoc? masz czy nie masz??

co do pomocy, to załatwię ci psychiatrę.

Gość zielonooka kasia
Moze Ty kutasie chcialbys ogladac jak sie dziewczyna marnuje, bo Cie to co bawi?? jedyna Twoja rozrywka? Przeciez jakby ja sila nawet zabrali do szpitala, dali leki to by zaczela normalnie funkcjonowac. Biedna :(

Ty jesteś głupsza, biedniejsza i brzydsza od tej normalnie żyjącej Koreanki. Żal mi ciebie okrutnie.

nie wiem czy się orientujesz, ale to ty oglądasz tę dziewczynę a nie ja. Pomyśl trochę nad tym co piszesz...

Gość zielonooka kasia
Koreanka zyje normalnie??, dla Ciebie spanie na krzesle i pudla w drzwiach to norma? no to mamay juz 2 osoby, ktorym trzeba wskazac droge ;)

biedactwo, to może wyślij jej swoje łóżko

Gość cbn
jesli jest chora to dlaczego nikt sie nia nie interesuje i nie pomaga jej.czy nie ma zadnej rodziny?

Gość kgege
Kurczę, wydaję mi się, że z nią z dnia na dzień gorzej :O Jeszcze kilka dni temu przynajmniej spała na leżący - pokracznie, powykrzywiana, w pozach w których normalny człowiek nie zasnie. Ale to jak teraz śpi - na siedzący, i to z zwisajacą głową - to już moim zdaniem przegięcie :O

Jej sytuacja jest na pewno jasna dla osób mieszkających w jej otoczeniu, skoro nikt jej nie pomaga to zapewne jest tego jakiś powód, może ktoś jej oferował już pomoc a ona tej pomocy nie chce, a może jej ktoś pomaga np żywiąc ją, przecież wychodzi gdzieś codziennie. Ciężko jest stwierdzić jak to w rzeczywistości wygląda, ale wszystko jest możliwe. Pisałam już, że w naszym otoczeniu też mieszka wiele osób które wymagają pomocy a nikt zwykle nie zwraca na nich uwagi. Pewnie dlatego że się nie kamerują.

Gość zielonooka kasia
Dla niektórych warunki w jakich mieszka i spi sa calkiem normalne. Zgadza sie duzo jest ludzi w okol nas potrzebujacych, ale to nie znaczy, ze teraz mamy ominac Chipi szerokim łukiem. Moze i ktos proponowal Chipi pomoc, ale jesli dziewczyna zyje urojeniami, to wiadomo, ze jej nie przyjmie, dlatego zeby jej pomoc trzeba byloby to zrobic wbrew jej woli. Jeżeli nawet mialaby ten chip, to chyba tez by funkcjonowala w miare normalnie bez pudel w drzwiach np.

Gość cbn
trzeba pomagac ludziom .ktorzy tego potrzebuja.

I co Twoim zdaniem mam tam jechać i jej pomóc ? bo już nie wiem o co ci chodzi. Skoro tak bardzo chcesz jej pomóc to zrób coś w tym kierunku, pisaniem na forum raczej jej nie pomożesz. No wiesz ja z chęcią bym z nią pogadała ale nie znam korańskiego ani odrobinkę ani też nie stać mnie finansowo na wyprawę do niej. Nie wiem, mam napisać do konsula, do telewizji ? nie wiem czego ty wymagasz od kogokolwiek ? no jak ja mam jej pomóc ?

No napisałam do tvn-u do "dzień dobry tvn" :]]] Napisz i ty może jak napisze więcej osób to ktoś coś o tym napomknie w tv :P

O kurwa,do TVN-u napisała :D Pewnie turlają się tam ze smiechu że takiego meila dostali :D :D :D Leżę i kwiczę :D :D :D

O Tobie też nawinęłam przy okazji więc szykuj się będziesz sławna, przyjdzie prokop wywiad z Tobą zrobi, bedziesz mioła branie ( piszę po części w Twoim języku żebyś zrozumiała) Tylko jedna skromna rada zrób coś z tym prostackim językiem jakim się posługujesz żebyś nie narobiła siary. I już nie pisz nic odnośnie mojej osoby bo z plebsem nie gadam.

A ja mam w dupie z kim ty(celowo mała litera) gadasz :PNapisz mi prosze tylko kiedy ten Prokop zapuka do moich drzwi ,zebym mogła sobie fajny makijaż pierdolnąć na twarz :) O kurwa,bedę sławna :D :D :D A tak powaznie to matole ile ty masz lat?10 czy 12? Nie trać energii na potyczki słowne ze mną,bo nie bedziesz miała siły siedziec pół nocy i podgladać niczym napalony zboczeniec,swojej Koreanki :P

Tak właśnie myślałam że bez tapety ani rusz :P Tak, tak napomknęłam o tobie moja miła ale czy się ktoś będzie interesował taką hipokrytką. Nie liczyłabym na zbyt wile na twoim miejscu, no chyba że szukają jakiejś pomywaczki żeby tvn-owskie kible myła to najwyżej zabłyśniesz z kretem w ręku przy kiblu osranym przez panią redaktor Wellman :] I na koniec dodam żebyś sobie tak nie słodziła bo nie mam zamiaru z tobą pisać ani sekundy dłużej, więc choćbyś nie wiem jak się posrała nad następnym postem to mam to głęboko w dupie. twoje wypociny spływają po mnie jak po kaczce.

Tak właśnie myślałam że bez tapety ani rusz Tak, tak napomknęłam o tobie moja miła ale czy się ktoś będzie interesował taką hipokrytką. Nie liczyłabym na zbyt wile na twoim miejscu, no chyba że szukają jakiejś pomywaczki żeby tvn-owskie kible myła to najwyżej zabłyśniesz z kretem w ręku przy kiblu osranym przez panią redaktor Wellman :] I na koniec dodam żebyś sobie tak nie słodziła bo nie mam zamiaru z tobą pisać ani sekundy dłużej, więc choćbyś nie wiem jak się posrała nad następnym postem to mam to głęboko w dupie. twoje wypociny spływają po mnie jak po kaczce.

Tak właśnie myślałam że bez tapety ani rusz Tak, tak napomknęłam o tobie moja miła ale czy się ktoś będzie interesował taką hipokrytką. Nie liczyłabym na zbyt wile na twoim miejscu, no chyba że szukają jakiejś pomywaczki żeby tvn-owskie kible myła to najwyżej zabłyśniesz z kretem w ręku przy kiblu osranym przez panią redaktor Wellman :] I na koniec dodam żebyś sobie tak nie słodziła bo nie mam zamiaru z tobą pisać ani sekundy dłużej, więc choćbyś nie wiem jak się posrała nad następnym postem to mam to głęboko w dupie. twoje wypociny spływają po mnie jak po kaczce.

Przeczytaj sobie dokładnie i wkuj na pamięć bo jutro odpytam. Dobranoc nudziaro 🌼

Gość zielonooka kasia
Nie chce mi sie pisac jak jestescie tacy zaczepni. Myslisz, ze gdybym wiedziala jak konkretnie jej pomoc, to bym tu pisala, raczej bym to zrobila bez niczyjego wsparcia. Pisze moze razem na cos wpadniemy. Mam okazalo sie w korei znajomych, ale w samym seulu juz nie. Tez do nich zamierzam napisac, oni sa w ogole wolontariuszami i jest duza szansa, ze wzruszy ich los tej dziewczyny.